prinsessanmalin

Alla inlägg under augusti 2017

Av Malin - 14 augusti 2017 21:18

I morse var jag rätt trött. Hade svårt att sova i natt. När man kom till jobbet hade det fler barn kommit. Så det var kul idag. Jag hade kort dag idag. Så när man kom hem blev det bara att ta det lugnt. Senare blev det att äta kvälls maten som blev över igår. Efter det har bara varit en lugn kväll fram för tv och åt för stund lite kvälls mellis. Har haft ont och haft en sullen mage hela dagen idag. Så ska sova snart. Jag hittade en bild på mig och mamma när vi var med i tidningen för länge sen. Jag tog lite roliga snapchat bilder förut idag hehe.  

                         


Av Malin - 13 augusti 2017 20:16

Igår vart det fullt upp. Vi blev hämtad skapligt av min bror och hans tjej. Vi åkte direkt hem till mina föräldrar. Vi fixade det lite. För vi hade kräftfest den dagen. Truls fick komma utlite också. Jag fick en rosa duk av mamma som jag ska ute i balkongen. Vi drack lite kaffe. Senare var vi tvungen att köpa en grej till grillen och då passade jag på att hämta ut mitt paket. Jag fick en goodiebag som jag hämtade ut. Efter det åt vi grillad till kvälls mat. Fast i åt lite tidigare. Sen fixade min brors tjej mig. Hon fixade mitt hår och mitt smink. Tack så mycket för hjälpen. Sen kom våra gäster till oss. Tur att vi satt där det var tak. För det regnade ibland. Vi hann göra lite lekar också. Provade lite olika nya drickar också. Efter alla hade gått gick vi och la oss.  

                                                                     

Idag gick vi upp en skaplig tid. Vi packade allt. Vi fixade oss och sen åt vi lite frukost. Jag fick den här fina väskan av min brors tjej. För jag sa att jag gilla dom djuren. Tack så mycket för den. Såg nu att jag få ta en bild på den någon dag hade ingen bild på den just nu. Det är i alla fal flamingo på den. Jag använder den redan hehe. Vi åkte hem tidigt.Mamma körde hem oss tack så mycket för en mysig helg. För älsklingen skulle hjälpa en med att bära lite saker. Jag blev kvar här hemma. Jag passade på att spela in en video när jag var på Malam marken i Malmköping haul 2017/Nordicfeel goodiebag. Ladde upp den för en stund sen också. Glömde säga vad det var för slags smink här ser ni en bild på vad det var.  Om ni vill se en när bild på det fick så kan jag fixa det. Vill intevissa det nu. Efter som jag vissar i video också. Kan lägga upp det imorgon. Hoppas ni gillar att se på den och bilden också tagen idag. Förut regnade det och åskade också. Senare tog man fram kläder till imorgon och sen blev det lite kvälls mat. Efter det fick det bli en dusch och ta på sig nattkläderna. För stund sen åt man lite popcorn och drack en cider som blev över från igår. Snart får bli gå sova är helt slut efter den helg och vecka.  

         



Av Malin - 11 augusti 2017 22:03

I morse var man lite små trött. Jag fixade mig lite och sen åt man lite frukost. Sen cyklade man till jobbet i solen. Idag har det varit jätte varmt ute. Jag hade rätt sen dag idag. Men gick lite tidigare för vi hade inte mycket med barn. Efter jag hade slutat gick jag och handlade dricka till imorgon. Sen åkte jag hem. Vi åt den mat som blev över igår. Efter det det fick det bli att fixa tills imorgon och sen blev det att ta en dusch. Efter det har det varit en lugn kväll. Snygga lådan som jag vissade igår. Snart får det bli att gå sova. Är så trött så. Imorgon blir det ingen blogg. Denna vecka har gått så fort så. Men ni alla får ha en trevlig helg alla.  

 

Av Malin - 10 augusti 2017 21:06

I morse var man lite små trött. Man ändå fick jag lite sovmorgon. Man fixade sig och sen åt man frukost. Sen åkte man till jobbet i solen. Jobbet har varit en rätt lång dag idag. När man kom hem blev det att fixa med kvälls maten. Efter det har det bara varit en lugn kväll här hemma. För stund sen åt man lite kvälls mellis och snart får blir att gå sova lite. För man är redan så trött så.  

 

Av Malin - 9 augusti 2017 21:39

I morse fick man lite sovmorgon igen. Man fixade sig och sen åt man lite frukost. Sen spelade man in Glossybox Rainbow box juli 2017 och ladde upp den för en stund sen. Bilden är också tagen idag. Hoppas ni gillar att se på den. Truls ville sova på en Pizza kartong förut. Vi har inte ätit den idag. Efter man hade spelat in så åkte man till jobbet. Detvar en lång dag idag med. När vi kom åt vi lite snabbt och sen gick vi på bio. Jag och Danne delade på det här god sakerna. Vi såg på Annabell 2. Den var så bra. När vi kom hem blev det att diska lite och sen ta en dusch. Snart får det bli att gå sova lite.  

                 


Av Malin - 8 augusti 2017 22:36

I morse fick man lite sovmorgon. Man fixade sig lite och sen åt man lite frukost. Sen spelade jag in en Glossybox juli 2017 och laddade upp den för en stund. Bilden är också tagen idag. Hoppas ni gillar att se på den. Här en bild hur den såg ut innan jag hade öppnat också. Sen åkte man till jobbet. man drack te ute på rasten idag också. Det var rätt lugn idag med och hade en sen dag idag med. Efter jag hade sluta träffade jag Danne och kompisar på stan. Jippi idag hittade jag äntligen den här glassen och den var så god. Drickan var min kompis. Efter det gick vi hem till oss och kollade på film och åt lite gott. Sen har det bara varit en lugn kväll och nu blir det att gå sova igen.  

               


Av Malin - 7 augusti 2017 22:23

I morse fick man lite sovmorgon. Man fixade sig lite och sen åt man lite frukost. Sen åkte man med cykel till jobbet. Jag kollade på luften på den igår och den funkade bar fortfarnade. På jobbet har det varit en lugn dag. Vi har inte haft så många barn idag. Men det skönt med lite rutiner igen. Men jag hade en sen dag idag. När man kom hem blev det att fixa lite kvälls mat och sen kolla på film bara. Nu får bli att gå sova är så trött så.  

 

Av Malin - 6 augusti 2017 21:34

I torsdags var vi på rixfm festivalen. Vi åkte buss dit. Vi kom dit tidigt och väntade på att komma in. Vi hade med oss lite frukost också. Vi satt där och åt lite lunch medans vi väntade. Sen när vi kom in så träffade vi på kompisar där. Där blev jag sminkad gratis också. Det fint ibland och regn ibland. Jag glömde solkrämen igen så blev lite ont på vissa ställen hehe. Jag fick en rix fm spinner dom också. För jag gorde en sak där. Vi träffade många kändisar där också. Dannes bror körde hem oss sen. Tack så mycket för det. Här kommer det några bilder från den dagen.  

                                                  

I fredags fick vi en gäst och jag kommer säga senare vad hon gjorde hos oss någon annan dag. Det får bli lite hemligt just nu. Innan hon kom så åt vi lite frukost. Sen åkte vi buss till parkfestivalen. Vi kollade lite i affärer och sen fikade vi lite. Sen kollade vi på parkfestivalen. För vi hade köpt biljetter till fredags och lördags. Det  var sol och regn den dagen med. Tur hade man paraply med oss. Vi träffade på kändiar då med. Vår kompis körde hem oss för hon var där också. Tack så mycket för det. Här kommer det några bilder från den dagen med.  

        

I lördags åkte vi med bussen till parkfestivalen. Innan vi åkte åt vi frukost. Vi gick runt i affärer igen. För vi väntade att dom skulle öppna. i fikade lite och sen gick vi dit. Det regnade och var mullet den dagen. Vi träffade på mer kändisarna där. Av en av do fick vi gå bakom scenen också och det var så snällt. Vi åkte hem skapligt den dagen efter som dom andra dagarna blev så sena. Vi handlade gott vi kunde ha i bussen. Vi åkte bussen hem.  

                  

Idag söndag så åt vi frukost och sen fixade vi oss lite. Sen träffade vi på kompisar. Dom fikade och vi väntade på dom. Då började komma massa regn. Så vi väntade att det skulle lugna ner sig lite. Sen gjorde vi ett ärenden och sen åkte vi hem till en kompis. där blev vi bjudna på en familje pizza av hans pappa. Vi fick varsin klubba också. Tack så mycket för det och sen köde han hem oss. Efter det blev det att ta en dusch och ta på sig nattkläderna. Nyss kollade man på film och nu blir det att gå sova. Nu är min semster slut och börjar imorgon igen. Nu blev det massa inlägg. efter som jag inte har hunnit bloggat. 

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards