prinsessanmalin

Alla inlägg under juli 2017

Av Malin - 4 juli 2017 22:09

I morse gick man upp tidigt fast man hade lite sovmorgon. Först fixade man sig och sen åt man lite frukost. Sen spelade man i min Glossybox Juni 2017 och bilden också tagen imorse. Jag ladde upp den för en stund sen hoppas ni gillar att se på den. Sen åkte man till jobbet. Det har varit en lugn dag på jobbet. Vädret har varit så konstigt idag också. När man kom hem tog man det lugnt och vilade lite. Sen blev det att foxa lite kvälls mat. Sen har det bara varit en lugn kväll här hemma. För stund sen åt man lite popcorn. Här fina bilder på Truls också. Nu blir det att gå sova lite.  

               


Av Malin - 3 juli 2017 20:43

I morse hade jag lite sovmorgon men gick upp tidigt ändå. Först fixade man sig och åt lite frukost. Sen spelade man in min Glossybox Kenza Zouiten juni 2017 och bilden tog jag också idag. Ladda upp för några timmar sen. Sen åkte man till jobbet. Vi hade en mysig dag vi gick promenad och tog med oss fika. Sen åt man lunch på rasten som vi hade gjort själva. Efter man hade slutat jobbet gick vi och handlade lite. När vi kom hem blev det att fixa kvälls maten. Sen kom Dannes bror och fasters sötnos också. Dom skulle hjälpa kolla lite saker åt oss. Sen blev det en lugn kväll fram för tv. Snart blir det att gå sova snart igen.  

     


Av Malin - 2 juli 2017 21:02

I morse gick vi upp skaplig tid och åt lite frukost. Sen tog vi det lugnt en lång stund. Sen köpte vi en glass. Min första av deras glass i år. Jag hade present kort så slippte betala det. Vi träffade en kompis som vi var med stund. Efter det gick vi hem till en annan kompis. Jag skulle hämta lite saker när och vi pratade. Vi drack kaffe där. Det får vi göra om. När man hem blev det att ta fram kläder tills imorgon och sen blev det en dusch. Man fixde med lite annat också. Snart blir det att gå sova lite  

     

Av Malin - 1 juli 2017 21:39

I morse gick vi upp tidigt och fixade oss. Vi åt frukost och sen kom mina föräldrar hit. Jag tog på mig vikingarkläderna och sen åkte vi till vikingarfestivalen. Det blev gratis till mig efter som man hade dom här kläderna. Vi gick runt där och kollade. Vi fikade lite där även. Det var en som hade en kanin med sig också. Det var fint väder idag. Sen lämna mina föräldrar hos våran kompis som bor nära där. Vi gick kollade på en loppis och en marknad. Sen har vi ätit med kompisen och bara varit hemma hos han. Sen åkte vi hämta mitt paket och sen hem. Allt går så fort det redan 1 juli. Sen har bara varit en lugn kväll. Det blir nog en film innan vi går och sover. Vi smakade av drickan som jag fick av en av barnen. Den var söt och god.   

                   

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards