prinsessanmalin

Alla inlägg under april 2017

Av Malin - 22 april 2017 22:08

I morse gick vi upp skapligt tid. Vi fixade åt lite. Sen kollade vi på en serie och åt lite frukost. Sen blev vi hämtade av våran kompis mamma. För jag behövde komma ut lite testa lite hur man mår och det gick jätte bra. Så medicin hjälpt snabbt och bra. Mår så bra nu. Vi åkte till Tuna park. Vi firade dom för dom fyller 12 år idag. Så dom bjöd på 12-metertårta. Så vi fick tårta och kaffe. gott var det. Vi var där förra året också när dom fyllde år. Gratis brukr var gott hehe. Sen gick vi runt lite. Jag tog en happy meeal till kvälls mat idag. Det räckte för mig idag. När vi kom hem gick vi ner till stan och köpte lite gott och nytt till i kväll. Nu blir det att se på en film innnan man går och lägger sig.  

             

Av Malin - 21 april 2017 21:35

Till frukost blev det att dricka lite vitaminer,äta lite jordgubbar med mjölk och socker i. Bara vilat och tagit det lugnt idag. Känns skönt att man börjar bli bättre. Så jag tänkte jobba på måndag igen. Ska bli skönt med rutiner igen. Få komma ut lite och så. Nu blir bara kolla tv och sen sova lite. Nu får ni alla ha en riktig trevlig helg nu.  

 

Av Malin - 20 april 2017 22:19

Efter det man hade vaknat blev det lite frukost. Det skönt att man börjar bli bättre. Min bästa familj hade köpt det är goda och nyttiga god sakerna. Tack så mycket för dom. Man har kollat på en riktigt bra serie hela dagen. Senare blev äta mat. Nu blir det att förska sova lite.  

 

Av Malin - 19 april 2017 20:41

Först försökte man sova ut lite och sen åt man lite frukost. Sen har blivit film och serie hela dagen. Bara vilat och tagit det lugnt. Senare blev det äta kvälls mat och sen blev det att ta en skön dusch. Senare blev det äta lite kvälls mellis. Konstigt nog har jag inte ont i näsan. Jag tror jag har lindrig bihåleniflammation. För jag är så pigg ändå också. Det känns bara konstigt känstigt och tjockt ibland. Nu blir det film och kaffe. Sen blir det att försöka sova och det inte så lätt nu när man är så snorig. Har även hosta också.  

 

Av Malin - 18 april 2017 21:52

I morse åt man lite frukost. Sen var mamma och snäll och körde mig till läkaren. Jag fick veta att jag har bihåleinflammatin. Det var det jag trodde jag hade också. Så nu har man fått penicillin och saltlösande vatten. Det inte lätt när man inte tål vanlig nässpray heller men vi har löst det vad jag kan ha istället som tur är. Så nu är det bara vila och ta det lugnt som gäller. Så efter läkaren hämtade man ut penicllinet och sen åkte man hem. Tack så mycket mamma att du följde med mig dit. Fick det h'är påskkortet av en vän också. Tack så mycket. Senare blev det att lite och sen byte man om till natt kläderna. Bara kollat på film och tagit lugnt. Nu blir det att gå sova. Så man blir frisk någon gång.  

  6 år och 2 månader min söta Daniel.<33 


Du och jag har så mycket roliga och fina minnen ihop. Fler vill vi ha. När man inte mår bra så finns du alltid där och jag älskar dig grymt mycket. Puss till dig älskilng Daniel från din Malin.  

Av Malin - 17 april 2017 21:48

I morse gick vi upp skaplig tid. För mamma hämtade oss så vi kunde stor handla lite. För vi behövde det verkligen det. Efter det åt vi lite lunch. Efter det kom det lite näsblod. När vi kom hem packade vi upp allt och sen tog vi det lugnt. Vi kollade på film och sen blev det att fixa kvälls maten. Sen provade vi den här nya drickan. Senare kom min feber. Jag tror jag har fått byhåla inflammation. Känns så konstigt vid näsan. Så måste ringa läkaren imorgon. Så får vi se vad det kan vara för något. Nu blir det att gå sova. För vill bli frisk nu.  

     

Av Malin - 16 april 2017 21:58

I morse gick vi upp skaplig tid. Vi fixade oss och sen gick vi ner och slängde skräp. Sen gick ner till stan och träffade lite vänner på stan. Vi var där i några timmar och sen gick vi hem. Vi hade med en kompis hem hit en stund och senare fixade vi med kvälls maten. Efter det tog man en dusch och tog på sig natt kläderna. För stund sen blev det tv och lite kvälls mellis. Nu blir det en film innan vi ska gå sova.  

 

Av Malin - 15 april 2017 21:03

I morse sov vi ut lite. Vi fixade oss lite. Sen blev vi hämtade av mamma. Vi gjorde lite ärenden först och sen åkte vi hem till mina föräldrar. Vi fira påsken med dom och moster. Man myse med Pyret också. Vi åt påsk mat och efter såg vi på en serie som kom ut idag. Efter det blev det efterrätt kladdkaka med grädde på. Senare åkte vi till moster hämtade lite saker och sen köpte vi nya drickan som jag har velat prövat ett tag. För stund åt man gott och kolla på tv.   

       

                     Glad påsk alla mina Blogg vänner hoppas att ni alla får en riktig mysig påsk nu.   

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards