prinsessanmalin

Alla inlägg under mars 2017

Av Malin - 21 mars 2017 22:14

I morse var  man lite trött. I morse kom det snö och regn ute. Efter jobbet blev det lite soligt och jag åkte till stan. Där träffade jag Danne och kompisar. Hämtade ut mitt paket också. När vi kom hem blev det att fixa kvälls mat. Efter det blev det ta det lugnt hela kvällen och nu blir det att gå sova lite.  

   

                                Nu rockar vi sockarna. För vi alla är så olika.  #rockasockorna

Av Malin - 20 mars 2017 22:12

I morse var man lite trött. Jobb dagen var rätt lång och det var inge skönt väder ute idag. Efter jag slutat var vi på stan bara en liten stund och sen gick vi hem. När vi kom hem fixade vi med kvälls maten. Efter det har vi kollad på film och nu kolla man på tv en stund innan vi ska gå sova lite.   

 

Av Malin - 19 mars 2017 21:38

I morse passade vi på sova ut lite. Efter det fixade vi oss och åt frukost. Senare gick vi och slängde skräp. Efter det gick vi till stan. Vi gick runt där och träffade kompisar där. Senare åt vi lite och sen blev det att gå på bio. Vi såg på Skönheten och odjuret. Den var bra. När vi kom hem blev det att ta fram kläder tills imorgon. Sen kollade vi på den sista farmen och Niklas vann som vi ville. Efter det tog man en dusch och tog på sig natt kläderna. Nu kollar vi på film innan vi gå lägger oss.  

 

Av Malin - 18 mars 2017 21:47

I morse gick vi upp en skaplig tid. Vi fixade oss och åt lite frukost. Sen tog vi en promenade till näringslivsdags mässa i våran stad. Vi gick runt och kollade lite. Man tog lite saker som var gratis där också och kakorna var det bra pris på. Vi köpte lite fika där också. Senare kom mamma och hämtade oss. Vi var och hämtade lite saker där hemma först. Efter det åkte vi hem till mina föräldrar. Vi firade pappa som fyller i veckan. Vi fikade gott och senare åt vi årets första grill mat. Vi tvättade där också. Efter det åkte vi lämnade lite saker hemma hos Dannes bror. Efter det körde mamma hem oss. För stund sen kollade vi på Talang 2017 och åt lite gott. Snart blir det nog att gå sova.  

                 

                                                 6 år och 1 månad med min fina Daniel.<33


Det du och jag har det kallas äkta kärlek. Du min finaste. Du är mitt allt och lite mer än så. Jag älskar dig mest av allt i hela universum. Pussar och kramar till dig min älskling drån din Malin.   


Av Malin - 17 mars 2017 21:12

I morse var man så trött så. Idag var det en riktig blåsig dag men det var lite sol i alla fall. Jobb dagen var rätt lugn men hade en lång dag idag. Efter jobbet träffa jag Danne och två kompisar. Vi åt lite och sen tog vi bussen hem. När man kom hem blev det att ta en dusch och sen byte man om till natt kläderna. Nu kollar man på tv äter och dricker gott innan man ska gå sova. Nu säger jag trevlig helg till er alla.  

       

Av Malin - 16 mars 2017 21:11

I morse var man lite trött. Idag var det vår sol också. Kaffe blev det att dricka till rasten idag. Efter jobbet träffade jag en kompis och Danne. Men det blev bara en lite stund på stan och sen gick vi hem. Vi tog det lugnt en stund när vi kom hem. Senare blev det att fixa lite kvälls maten. Efter det byte jag om till natt kläderna. För stund sen åt man lite kvälls mellis och nu kollar man på tv. Om stund blir det att sova är så trött nu.  

   

Av Malin - 15 mars 2017 21:33

I morse var man så trött. När jag hade hade rast på jobbet så fanns det lite fika som någon bjöd på. Tack så mycket. Jag tog inge kaffe efter som jag drack det när vi var i skogen när vi var där. Idag har vi varit ute hela dagen i vår solen. Vi åt mellis ute och det var mysigt. Efter jobbet hämtade mamma mig och sen hämtade Danne. Sen åkte vi och gjorde ärenden. Efter det åkte vi och stor handlade. Sen köte vi hem lite kvälls mat. För vi kom hem så sent. Tack så mycket mamma att du körde oss idag. Efter der fixade vi lite här hemma och sen tog jag fram kläder tills imorgon. Sen tog man en dusch och efter det tog man på sig natt kläder. Nu tittar man på tv och förut åt man lite kvälls mellis. Nu blir det att försöka sova lite är så trött nu. Den här dagen gick verkligen fort känns det som.  

         

Av Malin - 14 mars 2017 22:14

Imorse var man lite små trött. Idag var det inte så skönt väder. Efter jobbet åkte man hem och tog det lugnt en stund. Senare blev det att fixa kvälls maten. Efter det byte man till natt kläderna. Nu är man framför tv och för en stund sen åt man lite kvälls mellis. Nu blir det att gå sova lite.  

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards