prinsessanmalin

Alla inlägg under augusti 2016

Av Malin - 8 augusti 2016 20:59

I morse gick man upp tidigt och fixade sig. Sen åt man frukost. Efter det spelade man in en video om min Glossybox juli 2016. Bilden är också tagen idag. Hoppas ni gillar att se på den. Sen cyklade jag till jobbet. Jag började senare idag. På jobbet var det lugn. Så det bra dag att starta på. Satte ute på rasten idag fast var lite blåsigt. Det kom regn när jag nästan skulle gå hem. Men det slutatde när jag skulle gå hem. Så det bra. Senare när man kom hem åt man lite kvälls mat och sen fixade man lite här hemma. För en stund sen åt man lite kvälls mellis. Idag är katt dagen fick jag veta. Grattis sötaste Truls på din dag. Men han är hemma hos föräldrna för vi ska dit i helgen igen. Snart blir det att gå sova. Ska bli skönt är redan trött. Fast det har varit en lugn dag.   

     



Av Malin - 7 augusti 2016 21:33

I morse passade vi på sova ut. Idag var det min sista sovmorgon också. Så det bara att passa på nu. sen åt vi frukost och fixade oss. Efter det hämtade mina föräldrar oss. För vi skulle åka till parken zoo i Eskilstuna och kolla på Frans. För vi fick fyra stycken gratis biljetter till parken zoo av parkfestvalen. Så det var snällt av dom. Så vi passade på att åka dit när den ändå var gratis att gå in men det var en lång kö in också. Man fick ta bild med han lite snabbt. Därför blev inte bilden så bra. Vi gick på alla dagar som vi inte trodde skulle göra. Men vi hade kul i alla fall. Efter vi var på parken zoo åkte vi och åt lite mat. Man var jätte hungrig. När man kom hem tog man fram kläder tills i morgon och så tog man en dusch. Blir att gå sova tidigt i kvälll. I morgon blir det att jobba igen efter man haft fyra veckor sköna ledigar dagar.  

                               


 

Av Malin - 6 augusti 2016 23:36

I morse fick vi gå upp tidigt. För mina föräldra skulle åka väg på en sak och vi skulle hem. Så vi packade våra saker och fixade oss lite snabbt. Efter det körde dom hem oss. Vi packade upp sakerna och sen tog man en dusch. Efter det åt vi frukost och sen slängde vi skräp. Sen blev vi hämtade av våran kompis pappa. Så det tackar vi så mycket för. Vi åkte till sista dagen på festivalparken. Vi var lite tidiga så vi var i affärer och fikade lite och senare blev det att äta hamburgare som kvälls mat idag. Men vi fick träffa kändisar idag också. Vi var där lite längre där än vad vi hade tänkt. Vi tog den sista bussen vid 10. Tack så mycket alla för en rolig dag idag. Så kom för en stund sen hem och nu är vi så trötta. Blir att gå sova när som helst.  

             

Av Malin - 5 augusti 2016 22:30

I går och idag har vi gjort roliga saker. I går gick vi upp skapligt och fixade oss. Sen åt vi frukost och sen åkte vi till Eskilstuna rix festivalen. Pappa körde oss dit. Vi träffade kompisar där också. Vi fick träffa några kändiar där och till kväll maten fick bli mcdonalds. Vi träffade även våra farmen kompisar. Senare på kvällen blev vi hämtade av pappa igen. Vi var upp en stund sen gick vi och la oss. Vi var så trötta när vi kom hem.  


Idag tog vi först lite sovmorgon. Sen åt vi lite frukost. Vi öpppnade loppisen idag och tog det lite lugnt. Senare blev det lucnh och senare tog vi en glass. Efter kvälls maten blev det att åt till park festivalen i Eskilstuna. Där träffade vi på Annika som sjunger frost låten. Efter det träffade vi våran farmen kompisar igen. Även våran kompis var där. Mamma vann en stor toblerone. Så vi fick några stycken av mamma. Tack så mycket. När kom hem smakade vi på dom och så drack vi lite kaffe. Nu äter vi lite  chips. För mamma hade köpt det innan hon vann chokladen. Blir att gå sova snart. Vi så trött nu. Här bilder på dom vi har träffat i går och idag. Har tagit massa bildern man kan inte lägga upp allt men det mesta finns på min fb. Video som jag har filmat lägger jag upp någon annan dag.  

                             

Av Malin - 3 augusti 2016 21:01

I morse efter man hade vaknade åt man lite frukost och tog det lugnt. Vi har bara tagit det lugnt hemma och fixa lite. Har även pack lite. Sen kom mamma och hämtade oss. För vi ska sova över hos dom. Truls så klar måste ju med hehe. Så söt han är när han ligger i hans bil bur. När vi kom hem började med att god mat och sen har vi bara tagit det lugnt. För stund sen åt vi en glass och drack lite god kaffe. Det blir att gå lägga sig skapligt i morgon. För i morgon blir det nog fullt upp. Får se om jag bloggar i morgon blir nog senare på kvälls kanske om jag hinner och om jag orkar.  

   

Av Malin - 2 augusti 2016 22:54

I morse efter vi hade vaknat åt vi frukost. Efter det gick vi slängde skräp och sen gick vi ner till stan. Det var lite kallt ute idag. Vi gick runt lite och sen tog vi en fika och sen gick vi hem. kom massa Det var tur att vi gick hem då för senare regn. Senare på kvällen blev det en film och lite gott kvälls mellis.  

   

Av Malin - 1 augusti 2016 23:11

I morse efter vi hade vaknade åt vi lite frokust. Det blev att bara vara hemma och här idag med. Innan kvälls maten blev det att gå ner till tvätten. För vi hade massor med tvätt. Det har varit svårt att få bra tider så därför. Men jag fick vänta för en tog över tid på min tid och det så störande. Det första gången det händer. Så man längtar tills vi kan ha en egen. Efter det har vi bara kollat på film och ätit kvälls mellis.  

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards