prinsessanmalin

Alla inlägg under augusti 2016

Av Malin - 24 augusti 2016 17:10

 

                         Idag har jag och min sötaste Daniel varit förlovade i 4 år och 11 månader.<33

Helt galet nästa månad har vi varit förlovade i 5 år. Det har varit många magiska år med dig och fler år ska det bli. Jag älskar dig mest av allt på denna värld. Pussar till dig min fästman från din fästmö.  


Av Malin - 23 augusti 2016 21:55

I morse var man inte så farligt trött. Truls sov så sött i morse som vanligt. När man kom till jobbet kom solen fram igen. Det så himla härligt att den är tillbaka igen. Jobb dagen har varit bra. Efter man hade slutat var man hemma lämna cykel och sen gick vi till stan. Vi var med kompisar där och när våra kompisar åt glass kom det fram dom små söta fåglarna. Dom var så nyfiken på mig kändes det som hehe. När vi kom hem åt vi lite kvälls mat. Sen fixade man lite här hemma och tog fram kläder tills i morgon. I morgon blir det lite svalare kläder om det blir fint i morgon igen. Efter det tog man en dusch. Senare efter det tittade vi på idol och åt lite gott till det.  

                 

Av Malin - 22 augusti 2016 21:27

I morse var man lite måndags trött men det gick över snabbt. Det var lite kallt i morse när jag cyklade till jobbet och det var jätte dimmigt ute också. Senare på dagen blev det jätte varmt och skönt ute. Hoppas detta väder håller i sig et tag till. Efter man slutat var man på stan en stund med Danne och kompis. Sen gick vi hem och lagade lite kvälls mat. Sen har det bara en lugn kväll fram för tv med lite popcorn. Vi tittade så klar på idol idag också. Hehe Truls satt så sött i morse på bilden min lilla fina sötnos.  

   

Av Malin - 21 augusti 2016 21:03

I morse tog vi lite sovmorgon och efter man hade vaknat tog man en dusch. Efter det åt man lite frukost. Sen tog vi lugnt och fixade med tvätten som vi skulle tvätta senare på dagen. Sen blev vi hämtade av svärfar. Vi skulle åka fira mosters söta Aaron som fyller 9 år. Grattis till dig. Så vi fikade lite och gosade med alla djuren också. Morfar förra hund har det bra hos Dannes syster nu. Sen körde han hem oss och det fick det bli en pizza i ugnen. Den var så god. Efter det blev det att tvättat lite och handtvätta lite också. Har gjort rent mattan också. Gjorde även rent i kattlådan. Nu blir det bara lugn kväll framför tv med lite gott innan man gå lägga sig i sägen med dom bästa älskligen och Trulsen.  

       

Av Malin - 20 augusti 2016 21:23

I morse tog vi lite sovmorgon. Vi fixade oss lite. Sen kom våran kompis pappa och hämtade oss. Vi åke till Tuna park en snabbis. Sen åt man korv och bröd och cola till frukost idag hehe. Men köpt inge där konstigt nog. Sen åkte vi stan och kollade lite där. För det var mälardagen idag. Sen har man handlat lite och sen gick vi hem. När vi kom hem så blev det att fixa lite tacos. För det var så länge sen. Sen har det bara varit en mys kväll fram för tv med lite gott. Man är redan trött så det blir nog att sova snart och sen ska vi väg i morgon också.  

   

Av Malin - 19 augusti 2016 23:26

I morse efter man hade fixat cyklade man till jobbet. För man jobbade tidigt idag. När jag tog ut cykel såg jag detta djur. Tur så slutade det regna när jag skulle cykla till jobbet. Jobbet var det lugnt men hade sen dag men möte Danne och kompisar på stan efter jag hade slutat. Sen gick vi hem en stund. Efter det kollade vi på dom här två skräck filmerna på bio. Vi hade egna chips med oss som vi hade handlat igår. Det blev sen mat när vi kom hem. Den första filmen var det bara vi och en kompis som var där. Så det var kul. Det har varit väldigt konstigt vädre idag. Snart blir det att gå sova är så himla trött.  

           

 

Av Malin - 18 augusti 2016 21:05

Igår var jag själv hemma. För Danne sov över oss sina syskon. Det var därför jag unna mig lite extra gott. Söta Truls sov gott på Dannes stol i morse. Men i natt har han sovit hos mig hela natten. I morse var det mullet och lite sol ibland. Efter när jag skulle cykla hem började så klart att regna. Tur så har man bra regnkläder. Det börjar bli kallare ute också. Danne var hemma när jag kom hem igen. Så det var bra efte som vi skulle handla idag. Senare kom mamma och hämtade oss. För vi skulle stor handla idag. Efter det åt vi lite mat i bilen. För klockan var så mycket redan. När vi kom hem packade vi upp allt och sen blev det att titta på film med lite gott. I morgon får jag lite helgen efter man har jobbat.  

           

Av Malin - 18 augusti 2016 05:15

  


                                          5 år och 6 månader med min älskade Daniel.<33

Helt galet snart har vi varit tillsammans i 6 hela år. Det känns som vi är fortfarande ny kära fast vi har varit tillsammans länge. Jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som kommer. Du och jag hör tillsammans. Så i det bara. Puss till dig min fina fästman från din fästmö.  


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards