prinsessanmalin

Alla inlägg under juli 2016

Av Malin - 15 juli 2016 22:07

I morse blev vi väckta av att det ringde på dörren. Så det vara bara skydda klä på sig. Dom såg nog att vivar nyvakna hehe. Då kom dom som fixade våran vatten rör. Som vi har haft problem med så mycket och länge. Så nu blev det bättre i allafall. Efter dom hade gått så fixade man sig och åt frukost. Sen kom mamma och hämtade oss. För vi skulle stor handla och göra andra ärenden. Tack så mycket mamma att du körde oss dit. Nä vi kom hem packade vi upp sakerna och sen lagade vi kvälls maten. Tuls gillade våran nya matta och var nyfiken på nya drickan hehe. Sen har det var en lugn kvälls framför tv. Man åt chips och sen provade vi två drickor som vi inte har provat förut. Frozt drickan har vi letat efte förut. Vi tog den sista. Haha så roligt när korken till flaska var lös redan flög den upp och hmnade rakt i glaset. Vi vart lite chockade hehe. Nu blir det att fortsätta att kolla på serien innan man ska sova.  

             

Av Malin - 14 juli 2016 23:00

I morse tog vi sovmorgon och efter vi hade vaknat fixade vi oss. Sen gick vi ner till stan. Där åt vi våran frukost/lunch. Sen träffade vi en kompis som vi satt prata med en stund och sen kollade vi en affär. Senare blev det att gå hem. Då tog man den här vackra bilden också. DEt var skönt att komma i väg lite. I stället för bara sitta inne när det sol uta. Bästaatt passa på nu. När vi kom hem tog lugnt en stunnd och senare lagade vi mat. Vädret var konstigt idag. kvavt och soligt. Men ibland blåste det lite kallt också. Nu håller man på kollar på Saltö serien. Jag har titta på den lite förut också.  

   

Av Malin - 13 juli 2016 22:37

I morse började vi med att sova ut lite. Sen blev det frukost/lunch. Sen tog vi det lugnt och senare åt vi kvälls mat. Efter det fixade vi oss lite. Sen gick vi och slängde skräp. Efter det gick vi till stan. Där kom det massa snygga bilar. Senare gick vi handlade och sen gick vi hem. För det var så mullet idag. När man kom hem tittade man på film och åt lite gott. Nu blir det att se en till film innan man går och sover.  

 

Av Malin - 12 juli 2016 21:43

I går var det fullt upp. Vi gick upp skaplig tid och fixade oss. Sen kom mina föräldrar och fikade lite kladdkaka. Sen åkte vi hem till dom. Vi öppnade loppisen där när vi kom fram. Sen fixade vi oss. För vi skulle fira en sommargrannen som fyllde år då. Han fyllde 70 år. Så vi var där en stund och det kom en riktig regnskur när vi var där också. Det åskade också. Vi hade även sol ibland också. Vi fik massa gott också. När vi kom hem åt vi mat. Senare blev det hallon och glass.  


I dag åkte vi hem tidigt. För dom skulle i väg på lite ärenden. Vi packade upp allt och sen sov vi lite stund till. För klockan var inte så mycket. Sen åt man goda mackor som vi fick av föräldrarna. Senare fikade vi kladdkaka som blev över förut. Sen ringde våran kompis och frågade om vi ville med till Eskilstuna. Så det gjorde vi. Kul att åka väg lite och tack så mycket att vi fick åka med. När vi kom hem lagade vi mat och nu är lugn stund framför tv.  

           


 

Av Malin - 10 juli 2016 21:04

I morse tog vi en riktigt sovmorgon. Sen åt man frukost och kollade på tv. Efter det gick vi och slängde skräp och det var väldigt varmt ute idag. Jag plockade några smultron också när vi slängde skräp. Men jag hade inge feber idag men jag kände mig bara mig varm. Men vi har inte gjorde så mycket mest kollat på filmer. Vi har även bakat kladkaka. För man varså söt sugen och man orkade inte gå handla något. Sen tog man en dusch för en stund sen.  

   

Av Malin - 9 juli 2016 21:27

I går var det fullt upp. I går efter jag hade vaknat så fixade jag mig och åt gröt till frukost. Sen spelade jag in jag pratar om när jag var på dramhack summer 2016 och jag ladda upp den i går morse. Bilden är tagen i torsdags. Hoppas att ni kommer gilla att se på den. Sen åkte man till jobbet. Vi fick en god glass på jobbet av en av barnen. Så det tackar vi så mycket för. Sen på rasten bjöd en av jobba kompisarna på fika. Tack så mycket det var gott. När jag kom hem blev vi hämtad av mamma. Vi åkte hem till dom och vi åt grillat mat. sen fixade vi en ny loppis skyllt. Efter det tog jag en dusch och sen kollade vi på tv. Vi åt även rabarberpaj och vaniljsås och senare blev det att gå sova.  


Idag gick vi upp skapligt. För idag öppnade vi loppisen för första gången i år. Medans vi vänta på att folk skulle komma så solade vi lite och fixade lite på loppis sakerna. Provade lite på deras goda hallon mums. Men det kom ingen idag. Hoppas det kommer nästa gång. åt vi grillat korv och bröd som lunch. Sen till fikat åt vi glass och fika. Igår betade jag av sista veckan. Så nu har jag också äntligen semester. Me det börjar jag med att få ont i halsen och snorig. Jag sov lite efter fikat var så trött och sen åt i kvälls mat. Sen åkte vi hem packade upp saker och fixade lite saker. Nu har man fått feber jag både fryser och svettas hela tiden. Både idag och igår har det var kosnstigt väder. För det har regnat lite. Jag åt nyss lite popcorn och saft förut. Blir att gå sova tidigt idag som man gjorde i går. Hoppas på att må bättre i morgon.  

                 

Av Malin - 7 juli 2016 21:10


I morse fixade man sig och sen spelade jag in min Glossybox Juni 2016 och Bilderna är också tagna i dag. Hoppas ni gillat att se på den. Sen ladda man upp den och åt frukost. Dreamhack prat 2016 kommer upp i morgon. Så håll utsikt i morgon. De kommer nog upp redan på morgonen som jag gjorde med denna. Man hade sovmorgon idag men sov inte så länge. Efter som jag skulle hinna spela in video. Sen åkte jag till jobbet. Där har det varit lugnt och jag hade en kort dag idag. När man kom hem blev det kladdkaka mellis och det inte helt fel. Sen har man fixat lite här hemma och har hand tvättat lite också. Även tagit fram kläder tills i morgon. Sen blev det att laga lite mat. Sen har vi bara taigt lugnt fram för tv. Åt lite av chokladen som man fick av en barn förra veckan. Tack så mycket det  var gott en sån är trosdag också. Idag blåste det lite kallt men soligt var det. Hoppas att det ska bli jätte varmt snart.  

         

Av Malin - 6 juli 2016 21:56

I morse fick man sovmorgon. Efter man hade vaknat fixade man sig och åt frukost. Sen spelade jag in en haul dreamhack summer 2016. Hoppas ni kommer att gilla att se på den. Haha Truls som vanligt kommer och vill vara med också. Efter det cyklade man till jobbet. När vi gick en promenad med jobbet så träffade vi en gosig katt ute. Idag På raste fick man en glass till kaffet. Sen dag idag med. Så när man kom hem lagade vi mat och sen blev det att ta en dusch. Sen bakade vi en kladdkak. För man var så sugen på det. Den blev så god som vanligt. Idag var det varmt och soligt ute.  

   

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards