prinsessanmalin

Alla inlägg under maj 2016

Av Malin - 24 maj 2016 06:40


                                 Idag har jag och min fina Daniel varit förlovade i 4 år och 8 månader.<33

Du vet att du är mitt allt och att du får mitt hjärta att slå för dig. Jag är alltid lycklig när jag får vara med dig min finaste. Jag älskar dig så obeskrivligt mycket. Det ska vara du och jag i hela livet ut. Pussar till dig älskling från din Malin. 


Av Malin - 23 maj 2016 22:09

I morse var man väldigt trött. Men det har varit härligt väder. Varmt och skönt var det. Så jobb dagen har varit bra. Efter man hade slutat var vi på stan en stund. Då passade vi på gjorde lite ärenden också. När vi kom lagade vi lite mat. Sen tog vi lugnt en stund. Efter det bakade vi lite kladdkaka och den blev som vanligt väldigt god. Snart blir det att gå sova är redan väldigt trött nu. Truls var så söt i morse. Han sov i kartongen.  

       

Av Malin - 22 maj 2016 20:56

I morse tog vi sovmorgon och sen fixade vi oss lite. Efter det gick vi ner till stan och träffade kompisar och åt lite frukost på stan. Vi satt ute och åt det. Senare åt vi en varsin glass i solen. Det var så gott. Vädret har varit varmt och lite kallt i bland. Vi var borta hela dagen. När vi kom hem lagade vi lite gott mat och sen tog man fram kläder tills i morgon. Efter det blev det att ta en skön dusch. Nu sitter man i mys kläder framför tv och äter lite gott.  Helgen är redan snart slut. Den går bara för fort i bland. 

   

Av Malin - 21 maj 2016 21:32

I morse gick vi upp tidigt. För pappa kom och hämta oss. Först åkte vi och köpte mcdonals frukost som vi åt i bilen. Sen åkte vi till Eskilstuna pride 2016. Det var första gången vi var på pride. Vi fik ta massa gratis saker och så kunde man köpa lite också. Vi träffade kompisar där också. Sen åt vi på kinabuffe. Riktigt gott var det. Vi träffade även artister där också. Vi gick i pride tåget också. Så vi har gått mycket idag. Vi kom hem rent sent också. Vår kompis bror körde oss hem. Så det tackar vi så mycket för. Så är man helt slut nu. Här kommer det massa video och bilder från idag. Happy Pride på er alla nu.  

                                                                                   


 
 
 
 

Av Malin - 20 maj 2016 22:10

I morse fick man lite sovmorgon. Efter man hade vaknat tog man en dusch och sen fixade man sig lite. Sen åt jag den frukosten som jag åt igår. Sen filmade jag Glossybox mors dag 2016. Hoppas ni kommer gilla att sen den. Tog även nya bilder på mig. Efter det tog jag bussen till jobbet. Tog lite te innan man började. På slute på jobbet tog vi en trevllig fika. Så man fick gå hem lite tidigare idag. Mamma hämtade oss på stan. För vi skulle äta mat hos dom och sen begrava Moa. Vi andra djur där också. Så det blir som en djurkyrkogård. Fick en film en gubbe från dumma mig av pappa. Tack så mycket pappa.  Det började så klart regna när vi skulle hem till dom också. Fick hålla i ett paraply. Sen åkte vi köpte lite gott. Jag hittade nya chokladen också. Tack så mycket för den goda maten också. Fick den här bilderna idag. Tack så mycket för dom. Idag har Karolina namnsdag och betyder att jag också har det. Fast jag stavas Caroline. Hurra hurra för mig. Nu säger jag trevlig helg och god natt.   

                           


Av Malin - 19 maj 2016 20:58

I morse hade jag lite sovmorgon. Så jag åt frukost hemma. För idag och i morgon har vi planeringsdag. Så vi har fixat lite idag. Man har jobbat hårt idag. Vart med om äventyr på jobbet också. Så nu är man helt slut. Efter man hade sluta så färgade jag mina ögonfransar och ögonbryn. Har även noppat ögonbrynen. Ögonbrynen blev ljus bruna och ögonfransarna blev svarta. Det var första gången jag gjorde det men blev nöjd med det. Fick även masa tips om det också Jag köpte även den här hårkrämen också. Har provat den röda men det här en annan lukt.  Men dom är bra i alla fall. Jag såg den här stora Hello kitty idag. För en billig peng. När man kom hem tvättade vi lite och sen gick vi ner och åt lite. Sen smakade jag på den här konstiga godiset men det var lite skum som våran kompis hade med sig. Nu blir det att sova. Man lär nog sova extra gott i natt. När det har varit fullt upp idag.  

               

Av Malin - 18 maj 2016 21:06

I dag har det varit fint väder hela dag men lite kallt har det varir ibland. Jobb dagen har gått bra. Senare när man hade varit hemma ett tag så blev det att laga lite mat. Efter det tog man fram kläder tills i morgon och sen gjorde man rent i katt lådan. Sen blev det att ta en dusch. Sen kom våran kompis hit. Han bjöd på cola. Så det var snällt. Vi tackar så mycket för det. Den här bilden fick jag idag. Så tack så för den. Snart blir det att gå sova lite. Snart blir det helg.Så det ska bli skönt med det.   

   

Av Malin - 18 maj 2016 19:41

 


                                                 5 år och 3 månader med min fina Daniel.<33


Du gör mig till den lyckligaste människan i världen. Du ger mig minnen som jag aldrig vill glömma. Jag älskar dig så enormt mycket och du är mitt allt. Pussar till dig älskling från din Malin.  


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards