prinsessanmalin

Alla inlägg under april 2016

Av Malin - 15 april 2016 22:47

I morse fick man lite sovmorgon. Det kände nästa som det var redan helg då men det var det inte. Efter jag hade vaknat fixade jag mig och åt lite frukost. Jag tittade även på datorn lite och sen gick jag till bussen. Jobb dagen gick bra och jag hade en sen dag idag. Vädret har varit lite konstigte men mest sol har det varit i dag. När man kom hem åt man lite mat och sen blev det fredagsmys. Det blev också en sen kvälls dusch. Nu säger jag trevlig helg och god natt.  

     

Av Malin - 14 april 2016 22:20

I morse när man vaknade var inge sol ute. Så det har varit lite kallt. Det har bara varit lite sol idag. Jobb dagen har gått bra och fort. Efter man slutade var man på stan en lite stund tills bussen skulle komma. När man kom hem tog man det lugnt en stund och sen blev det att fixa lite mat. Efter maten tog man det lugnt igen. För vart så trött när man kom hem. Jag är nog för det snart är helg. Nu blir det gå sova är så trött nu.  

 

Av Malin - 13 april 2016 21:31

I morse när man vaknade var det solen här igen. På jobbet hade vi ute dag idag. Så man har varit ute nästan hela dagen. Jag missade bussen idag. Så jag gick hem idag. Tur var det bra väder ute så det gjorde inte så mycket. På vägen hem köpte jag en glass. Det kändes lite roligare att gå och äta det medans man gick. För det var så vart och jag var lite hungrig. Jag såg fina blommor ute också. Efter man hade ätit kvälls maten så tog man en dusch och senare åt man lite kvälls mellis. Snart blir att gå sova är så himla trött nu.  

     

Av Malin - 12 april 2016 21:03

I morse vaknade man upp igen med sol. När jag väntade på bussen utanför en caffe såg jag att dom har börjat ta fram ute borden. Så nu känns det verkligen som sommar. Har varit ute mycket på jobbet i det härliga vädret. Så det var skönt. När man hade varit hemma ett tag kom mamma hit och hjälpte oss med lite saker. Efter åkte vi och handlade. Vi köpte lite mat hem. För klockan var så mycket och var så hungriga. Åt nästan allt och så åt jag nästa lite för fort men gott var det.  

   

Av Malin - 11 april 2016 22:26

I morse vaknade man av att solen kom idag också. Blev så glad när man såg att det var sol. Så jag satt ute på rasten också. Så jag har haft en bra dag idag. Senare när hemma lagade mat och sen tog man det lugnt. Nu bjuder jag på en rätt gammal bild på mig Truls. Han är vår allt och vi älskar han så mycket.  


 

Av Malin - 10 april 2016 22:26

I morse passade vi på att ta lite sovmorgon. Min förkyldning är bättre men Danne är också det. Så vi har varit hemma bara. Fast det har varit sol. För det fanns inte så mycket att göra ute nu när allt var nästan stäng. Så det vart en hemma dag. Jag har fixat lite olika saker här hemma. Man har tagit fram kläder tills i morgon och duschat också idag. Vi gjorde god mat idag också. Hoppas det blir sol i morgono också.  

 

Av Malin - 9 april 2016 22:31

I morse gick man upp skapligt. Jag cyklade för första gången i år och gjorde ärenden på stan. Innan jag gjorde det så slängde jag skräp. När man kom hem blev det frukost och slog in morfars paket. Han fick en tidning och choklad. Sen hämtade mina föräldrar oss. För vi skulle fira morfar som fyllde 77 år i onsdags. Så vi åkte till där han bor och fikade. Efter det åkte vi och handlade. Sen körde dom hem oss och vi lagade mat när vi kom hem. Efter har vi haft lördags mys med lite gott. Haha Truls sov jätte konstigt förut på kvällen.  

     

Av Malin - 8 april 2016 21:23

I morse började jag tidigare vad än jag brukar göra på fredagar. Jag hade sen dag idag också. Denna vecka gick fort också tycker jag. När man kom hem lagade vi hamburgare och sen blev det att ta en dusch. För en stund sen hade vi fredags mys med lite gott. Det blir att gå sova snart. Är så himla trött. Nu får ni ha en trevlig helg alla. 

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards