prinsessanmalin

Alla inlägg under mars 2016

Av Malin - 24 mars 2016 22:19

I morse var det väldigt dimmigt ute. Idag firade vi påsken på jobbet och jag var en påsk katt. Sen fick uppdraget att var påskkärring och dela ut den stora äget. Till lunch åt vi påsk mat igen som vart över från igår. Efter jag hade slutat åkte jag till stan och gjorde ärenden. Sen handlade man. När man kom hem spelade man in en youtube klipp. Det är en Glossybox mars 2016. Hoppas att ni gillar att se på den och bilden på mig tog jag också idag. Glömde vissa en lapp som var med men den finns en bild på den här. Sen åt  man och kollade på film. Man har prova dom nya kaffena också. Sen har man själv klart kolla på guldtuben ätit lite glass. Söta Truls ligger som han vore en låtade kudde. Nu har man lång helg. Så skönt och nu är man så trött.   

                                 

 



Av Malin - 24 mars 2016 05:30

                           Idag har jag och min söta Daniel varit förlovade i 4 år och 6 månader.<33


När jag hittade en kille som dig så känner jag att jag är den lyckliga tjejen i hela världen. Du och jag mot världen. Jag älskar dig så enormt jätte mycket. Puss och kram till dig min fina älskling från din Malin.  

Av Malin - 23 mars 2016 21:18

I morse efter man hade fixad sig så fixade jag med fruktsallad som jag hade med mig till jobbet. I dag var man melodifestvalen fin. Vi firade det lite och åt popcorn. Senare åt vi påsk mat och efter blev det fruktsallad med grädde. Senare när man var hemma åt mat lite kvälls mat. Efter det blev det ta en dusch. För en stund sen åt man lite kvälls mellis också. Fick den här bilden av Daniel. Tack så mycket. Snart blir det sova. Är super trött efter den här roliga dagen. Fina Truls är trött också.   

             

Av Malin - 22 mars 2016 22:01

I morse var det inget roligt väder att vakna i. Det var snö och regn. Fick jobba över idag.   Bussen var sen när jag skulle åka hem också. När jag kom hem hade Danne lagat maten. Det var skönt att jag slapp göra det idag. Sen har man gjort ordning för saker som jag ska ta med till jobbet. Snart blir det att gå sova i skön sängen och det ska blir så skönt.   

     

Av Malin - 21 mars 2016 22:03

I morse var man lite trött. Det har både varit kallt och varmt ute idag. Dagen på jobbet har varit fullt upp. Efter jobbet möte jag mamma på stan. Man gjorde ett ärenden och så handlade vi lite. Mamma skulle köpa thimat innan hon skulle köra hem mig. Jag hittade choklad popcorn som jag ville testa. Mamma bjöd på den. Tack så mycket. Jag har prövat den med karamel och den är för söt. Efter kvälls maten slängde vi skräp och för stund sen åt vi lite kvälls mellis. Jag rocka sockerna iag. Alla vi är lika mycket värda. Har en dom än ser ut och är så är dom det. Nu blir det att gå sova är super trött.          

Av Malin - 20 mars 2016 21:49

I morse tog vi sovmorgon och sen åt man frukst/lunch. Efter det tog vi lugnt en stund. Senare frågade våran kompis oss om vi ville följa med till Eskilstuna och det gjorde vi. Vi kollade affärer och sen åt vi på mcdolnads. Blev en mjukglass till efterrätt också. Sen kör dom hem oss. Tack så mycket att vi fick följa med er. När vi kom hem dammsög vi och torkade golvet. Har även dammtorkat nästan över allt och gjort rent i katt lådan. Så nu känner man sig duktig. Var även tvungen att duscha rent mattan. Sen tog man fram kläder tills i morgon och tog en skön dusch. Nu blir försöka att sova lite.  

     

Av Malin - 19 mars 2016 21:16

I morse tog vi först lite sovmorgon och sen åt vi lite snabb frukost. Efter det tog vi en promenad till stan. Min väska gick söder där vi remmen igen. När vi skulle gå till en affär att laga den så såg vi mina föräldrar på stan. Då gick vi till annan som pappa känner som vi brukar vara billigare där. Men jag fick det gratis. Så det tackar man så mycket för. Han lagade den andra sidan också fast den inte var trasig. Pappa känner han och det är så bra. Sen handlade vi från stenbolgaet. Efter kollade vi på två stycken second hand butiker. Jag hitta saker på den ena. Dom körde hem oss sen. För dom skulle ändå den vägen. När vi kom hem åt vi varma mackor till lunch. Söta Truls kollar på tv hehe.  

                                 


Av Malin - 18 mars 2016 20:56

I morse fick man lite sovmorgon. Så jag fixade mig och sen blev det att äta frukst. Gröt med bär i och kaffe. I dag ladde jag upp en ny video på min youtube kanal. Det är en svar från min fråge med Malin. Hoppas ni kommer att gillat att se på den och det var bra svar på frågorna. Bilden är tagen också idag med min surfplatta. Jobb dagen gick rätt snabbt fast jag hade en lång dag. När man kom hem lagade man tacos och sen blev det att ta en dusch. Söta Truls har det bra också. Vi tänkte vi skulle till harrys idag för dom skulle fira st. patricks day där. En kille skulle sjunga iländsk musik. Men vi åkte aldrig dit. Älskar indläsk musik. För en stund sen hade man lite fredags mys med lite gott. Nu säger jag trevlig helg alla.  

             

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards