prinsessanmalin

Alla inlägg under februari 2016

Av Malin - 15 februari 2016 21:55

I morse var man rätt så trött. När man kom till jobbet åt man frukost. Sen har det varit fullt upp. Jag var tvungen att jobba en timme länge idag. Efter jag hade slutat så hämtade mamma och älskling mig. För vi skulle stor handla. När vi kom hem packade vi upp allt och sen blev det att fixa lite mat. Tack så mycket mamma att du körde oss dit. För en stund sen åt man lite kvälls fika. Vart mycket över från helgen och så är det så gott nu när man är så förkyld. Det kul med extar fina näsdukar också hehe. Snart blir det att sova.  

   

Av Malin - 14 februari 2016 22:02

I morse tog vi sovmorgon. Efter man hade vaknat blev det att ta en dusch och sen blev det en sen frukost. Senare fikade man och tog lugnt en stund. Älskling har redan fått sin alla hjärtans dag present. Han fick den i fredags. Sen kom vi på att vi skulle gå på bio redan idag. Det blev en slup bara ingen vi hade planerat om. Vi skulle ha gjort det i fredags. För en kompis frågade om vi ville gå med han. Filmen heter Deadpool Atmos. Den var rikitigt bra och rolig. Vi åt ute mat först. Sen köpte man godis och dricka. Ett fint hjärta såg man på stan också. Här är bilderna som är tagna från i torsdags. Den första bilden på gillar jag bäst. Tack så mycket att jag fick vara med på det i torsdags. Nu ska jag ta fram kläder tills i morgon och sen sova.   

                   

Av Malin - 13 februari 2016 23:55

  Glad alla hjärtans dag alla mina blogg vänner hoppas att ni alla får en riktigt mysig alla hjärtans dag nu.  

Av Malin - 13 februari 2016 22:58

I natt var älskling så snäll och hämtade vatten när jag hade så ont i halsen. Tack så mycket hjärtat. I morse vart fin väder när vi vaknade och hade sovit ut. Sen fixade vi lite innan alla gäster kom. Några som skulle komma blev sjuka och det var synd. Dannes fick en riktigt stor choklad ask. Så nu har vi något att göra hehe. Den fina kortet fick han av min moster som blev sjuk. Mamma hade med sig hennes present till Danne. Man vill ha sommar när man ser bilden. Jag fick kändis tidingar av svärmor också. Tack så mycket. När alla hade åkt så lagade vi tacos. Fast på ett nytt sätt. För en stund sen åt man lite choklad och cola. Vi fick två stycken cola så det säger vi tack så mycket för. Sen till kvälls fika dracm man te med honug i. Jag fikade bullar och kakor som blev över idag. Det var mamma som var snäll som köpte te och honug till mig. Tack så mycket mamma. Truls vart nog så trött idag också. Mamma hade också med mina Oriflame saker som jag köpt av min moster.  Usch nu håller det på bli mer snö igen. Det sånt här väder min kropp inte gillar som mycket. 

             

Av Malin - 12 februari 2016 23:16

I morse fick man lite sovmorgon. Efter man hade vaknat tog man en dusch och fixade sig. Sen åt man frukost en god och sen åkte man till jobbbet. Vi gick ut när jag kom. Jag slängde lite skräp med några. Jag å inte så mycket mat vid lunch. Jag åt min mat på rasten. Jag tycke den inte var så god. Tur fanns det massa gott på rasten som någon bjöd på. Så det tackar man så mycket för. Jag hade en sen dag när man kom hem. När man kom hem åt man lite och firade man Danne lite som fyller år idag. Grattis älskling på din dag idag och grattis Robert. Sen har man bakat tills i morgon när det kommer släkt hit. Den här bilden kom för några dagar sen. Tack så mycket. Det känns som man ska börja bli sjuk igen också suck. Blir att sova snart som man orka gå upp i morgon. Nu är det äntligen en trevlig helg i alla fall.  

     

Av Malin - 11 februari 2016 22:18

I morse var man lite trött. Truls var nära på att gå ut när jag skulle öppna dörren. Tur fick jag tag på han. Blev lite rädd där.När man kom ut så kom det snö igen. På jobbet vart fullt upp men ändå ganska lugnt. Jag hade kort dag idag. Efter jag slutade så åkte jag till en salong. För en kompis till mig fråga om jag kunde ställa upp vara en modell. Hon fixa mitt hår och sminkade mig. Sen kom det en som fotade också. Hon bjöd på massa gott och allt syns inte på bilden. Dom har två bilderna har jag tagit men har tagit fler. Sen ska jag få som han har tagit också. Jag vill tack så mycket att jag fick för frågan att vara med på det. Vi skulle ha andra kläder men det behövdes inte och fick vänta lite tills det var min tur också. Truls gosade så när mig så han råkade få lite smink på sig. Så det var bra att tvätta bort. Sen efter det handlade och sen tog man bussen hem. När man kom hem tvättade lite och lagade mat. Efter det tig man en dusch. Nu blir ta något litet att äta innan man ska sova. 

           

Av Malin - 10 februari 2016 21:19

I morse var man väldigt trött och inge kul väder idag. Truls var lite ledsen när jag skulle gå i morse till jobbet. Jag filmade en video i morse. Det är 5 bra och 5 dålig saker från min Glossybox. Hoppas ni kommer gilla att se sen. Så äntligen har jag gjort den. Det regnade jätte på morgonen. Det gjorde när vi skulle till skogen. Men vi var inte där så länge. Efterrätt fick barnen popcorn. Efter mellis slutade jag och då hade det slutat regnat. När jag kom hem lagade man lite mat och har man hand tvättat lite. Truls var så rolig när man kom hem. Han låg och vaktade min plats och just där brukar jag sitta också. Man har även fixat lite saker tills i morgon. För en stund sen åt man lite kvälls mellis. Den här bilden fick jag idag också. Tack så mycket för den. 

     

   

Av Malin - 9 februari 2016 20:34

I morse var jag väldigt trött. När man kom till jobbet åt man frukost och sen var det fullt upp hela dagen. Efter vi hade ätit lunch åt vi semlor som några hade bakat i morse. Jag hade kort dag idag. Efter jag hade slutat handlade jag lite. Till kvälls maten blev det att äta pannkakor. För det är pannkaks dag idag. Efter maten blev det att ta en dusch. Till kvälls melliset blev det vanilj semla och drack vatten till. För det är festtisdagen också. Den är så god och den inge madelmassa som jag inte tycker om. Ibland har jag varm mjölk till också men hade inte det idag. Så jag har ätit både semla och pannkaka idag. Är det fler som har gjort det ?  

         

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards