prinsessanmalin

Alla inlägg under december 2015

Av Malin - 10 december 2015 21:33

I morse efter jag hade vaknat märkte jag att jag mådde bättre idag. Jag hade inge feber idag. Men jag drack min blåbärsoppa i alla fall och några mackor till frukost. Jag har bara tagit lugnt och så var man tvungen att tvätta lite. Jag har öppnat luckorna också. Vi fick dom här fina jul korten idag som vi tackar så mycket för. Idag åt vi sista glassen som blev över från festen. Snart blir det att sova så man orkar gå upp i morgon. Fast jag känner mig inte så trött. Så  et blir nog svårt att sova i natt. Sov nog för länge idag också. För i morgon blir det att jobba igen. 

              Det är ingen vanlig dag idag för det är min namnsdag idag hurra hura. Jag blev döpt efter saltkråkan filmen också. Så det är gulligt.    

Av Malin - 9 december 2015 20:58

I morse efter jag hade vaknat märkte jag att jag inte mådde bra. Jag fick springa till toa. Så jag vet inte om det är magsjuka och så har jag feber. Så jag blev hemma idag och i morgon. Jag tog min macka som jag skulle ha till skogen till frukost. Även te och yoghurt. Men jag har inte springt något mer. Så det bra. Bara haft lite ont i magen då och då. Jag tog alvedon förut. Jag har bara för snäll älskling som köper både choklad och blåbärsoppa. Tack så mycket älskling. Man har mest sovit idag och så har jag öppnat luckorna. Jag även en dusch. För jag känner mig så varm.  

           

Av Malin - 8 december 2015 21:11

I morse efter jag hade vaknat så såg jag att min en ena öga var röd,svider,torr och lite svullen. Jag fått så förut när det börjar bli kallt ute. Hoppas det är borta i morgon. Det ser lite bättre ut redan. När man kom till jobbet åt man frukost och senare gick man ut och efter det hade man rast. Efter maten hade vi sång samling. Senare gick några ut och sen åkte man hem. Mamma var här och lämnade en grej. Fick den här klistermärket aven kompis också. Tack så mycket. Efter maten blev det dusch och så öppnade jag luckorna. Senare blev det lite kvälls mellis. Nu är man redan super duper trött. Fast man drack kaffe en stund sen.  

           

Av Malin - 7 december 2015 21:15

I morse när man kom till jobbet åt man frukost och senare gick vi ut. Efter det hade vi sång samling med dom små. Efter lunch hade man rast och senare blev det mellis. Sen gick alla ut och jag slutade sen. Jag möte mamma på stan och gjorde ärenden. Efter kvälls maten blev det att ta en dusch. Nu är det bara tv mys och jag har öppnat luckorna också.   

         

Av Malin - 6 december 2015 20:29

I morse tog vi sovmorgon och sen fixade vi oss. Efter det gick vi ner till stan och åt frukost där. Då fick man en star wars glas också. Efter det Träffade vi Marina haag som skulle kom till våran bok affär. Hon hade så söt klänning också. Jag hittade en kort spel med en känd youtubare och det var den sista. Jag visste inte att det fanns så jag blev glad. Jag fick den billig för den var lite trasig. Sen möte jag en kompis för jag skulle köpa hennes mat katt burk och jag fick en bok av henne som en sen present. För hon kunde inte i fredags Tack så mycket. När vi skulle hem så regnade det rätt mycket. När man kom hem öppnade man luckorna och vi har tänt advent ljusen också. Efter maten tog man fram kläder tills i morgon och tog en dusch. Sen har man fixat med lite andra saker. Nu bara mys framför tv med lite gott.  

                                   

       I dag är det andra advent hoppas ni har haft en mysig dag idag och det går galet fort det har gått .    

Av Malin - 5 december 2015 20:45

I morse gick vi upp tidigt. V i fixade oss och jag åt bara en banan innan vi skulle åka. Vi åkte med en kompis och Dannes bror. Pappa fick köra. Vi åkte till film/spel mässan och jag köpte lite frukost. Det var mycket folk där och varmt. Vi träffade olika kändisar. Så det var kul. Hittade lite fint också. Man fick saker om man var med på en tävling. På hem vägen köpte vi mat på mcdonalds som vi åt i bilen. Det coola saker där fortfande också. När vi kom hem öppnade jag alla luckor och sen hade lördags mys med lite gott.  Här är några bilder från idag. Det är så kul att åka med dom och dit. Det är en traditon åka dit har det blivit hehe. Tack så mycket att du körde oss dit. Det bra att du gillar sånt också. Var det någon som var på scifiworld i stockholm idag ? 

                                         


Av Malin - 4 december 2015 22:53

Söta katten från i går kväll. I morse gick man upp extra tidigt för att duscha. Jag öpnnade luckorna också. Jag började tidigare idag på jobbet. Vi åt ägg mackor och varm choklad. Senare gick vi ut och efter det hade vi sång samlig. Sen efter lunch hade vi rast. Senare åt vi mellis och vi blev kvar inne sen. För det regnade och blåste jätte mycket då. När man kom hem åt man mat och sen fixade mig. Sen kom det kompisar och hälsade på. Jag fick massa fint av dom och vi åt massa gott. Tack så mycket att alla kom och det jag fick. Vi tittade på skräck film och idol. Det var rätt person som vann. Grattis Martin. En kompis gjorde olika saker på mitt hår. Jag säger även grattis till min kompis Verran som fyller också 25 idag. Snart blir det att sova också. Så nu säger jag god natt. 

             

Av Malin - 3 december 2015 21:39

I morse var man rätt så trött. Men öpnnade mina luckor i alla fall. Men i morse när man kom till jobbet var det många som sa grattis. Efter frukost var man innen en stund och sen gick man ut. Efter det blev det kaffe rast. Det fanns goda skumtomtar som vi hade fått. Det tackar vi så mycket. Efter lunch bakade vi pepparkakor. Sen gick dom ut och jag slutade. Jag åkte till stan och gjorde ärenden. Efter det kom mamma och hämtade mig. För hon skulle ändå lämna och hämta saker. När man kom hem tvättade man och lagade mat. Senare gjorde man chokladpudding som vi firade min födelsedag med här själva. Efter som släkt har redan varit här. Nu är man så trött.  

         

                                                         Jaha nu är man 25 år då.  

                                                       Happy Birthday to me.    


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards