prinsessanmalin

Alla inlägg under december 2015

Av Malin - 18 december 2015 06:00

                                       4 år och 10 månader med min underbara prins Daniel. <33   


Det ska vara du och jag hand i hand i hela livet ut. Snart så får vi fira ännu en till julafton tillsammans. Det ska bli så mysigt. Du kommer vara mitt all nu och för alltid. Jag älskar dig mest i hela världen. Puss på munnen till dig min älskling från din fästmö.  

Av Malin - 17 december 2015 20:57

I morse var läppen svullen men sen efter jag tvättade rent där och då blev det bättre. Truls var så gosig i morse också. Efter man hade fixat sig så öppnade jag luckorna och när man kom till jobbet blev det frukost. Senare gick man ut och slängde skräp. Efter det hade man rast och där fanns det mycket gott. Så det tackar man så mycket för. Till lunch var det mjukt bröd med tomte gröt till. Sen var man inne en stund och sen slutade jag. Efter det åkte jag till stan och gjorde ärenden. Jag gick hem sen i regnet. Jag märkte att mitt paraply var sönder så jag måste köpa en ny liten paraply. Har ett stort ockå men den får inte plats i väskan. Till kvälls mat åt vi hemma gjord pizza. För den skulle snart gå ut. Idag är det 1 vecka kavr tills jul men undra var snön är. Det måste komma på julafton. 

           

Av Malin - 16 december 2015 22:33

I morse var man lite trött. Men efter man hade vaknat så fixade man sig och öppnade luckorna. När man kom till jobbet åt man frukost och senare gick vi ut. Vi åt matsäck på våran gården idag men jag tog inte med mig egen idag. Efter det tog man rast och sen hade vi sång samling med dom små. Vi åt jul mat som vart över från i går. Efter det var man inne. Senare blev det mellis och sen slutade jag nästan där. När man kom hem åt man kvälls mat och träffade vi vänner. Vi köpte lite gott och sen gick vi på bio. Vi kollade på Star Wars i 3D och det var bra och man har varit taggad till tussen idag. Så äntligen så såg vi den och mycket folk var det. Så vi bokade några dagar innan som tur var. Så jag rekommenderar den verkligen att se på den. Längtar redan till nästa som ska komma ut. 

                 

Av Malin - 15 december 2015 21:55

Efter man vaknat öppnade man luckorna. I morse tog man på massa varma kläder när man skulle till bussen. När man kom till jobbet åt man frukost. Senare gick dom stora till kyrkan och dom andra gick ut. Efter det hade jag kaffe rast och åt en pepparkaka. Sen hade vi sång samling med dom små. Sen åt vi jul mat tillsamma i ett lång bord. Senare gick några ut och sen slutade jag. Sen åkte jag till stan och gjorde ärenden. Jag gick hem sen och det var super kallt och mörkt ute. till kvälls mat gjorde jag lite nytt med maten och sen blev det en dusch. Tack så mycket moster för jul kortet. För stund sen tittade man lite på Sunes jul och åt jul macka. Jag drack lite kaffe då men är trött nu ändå. Så nu säger jag god natt.  

                 

Av Malin - 14 december 2015 22:12

I morse efter man hade fixat sig så öppnade man luckorna. Jag tog på mig mina underställs byxorna idag. För det var så kallt. Det vart kallt ändå. Jag postade brev innan bussen kom. När man kom till jobbet åt vi frukost och senare gick vi alla ut. När vi kom in hade vi sång samling med dom små och efter lunch hade jag rast och senare blev det mellis. Jag fick jobba över idag. Men när dom gick ut slutade jag. Mamma och Danne hämtade mig på vägen. För vi skulle stor handla. Det blev pizza i ung till kvälls maten idag. Vi provade en ny glögg och den var så där. Men det andra var gott. Vi fick ett jul kort idag. Tack så mycket säger vi. Nu är man så trött. Så jag säger god natt nu.   

                     

Av Malin - 13 december 2015 22:04

I morse gick vi upp skapligt och åt lite frukost. Sen gick vi till stan. För hade lite ärenden. Var tvungen att köpa salva. Jag fick munsår i morse. Jag var tvungen att lämna en grej som var trasig också. Sen blev vi hämtade av en kompis. Vi var med dom hela familjen. Danne skulle ta bilder på deras hund och vi fick massa god lucia fika. Vi var där rätt länge. Tack för fikat och att ni körde oss. Det var verkligen trevlig och det måste vi göra om snart. Synd att vi inte kunde vara längre för vi hade skulle göra lite annat för oss. När vi kom hem åt vi mat och våran kompis har åkte hem idag också. Efter maten tog man en dusch och sen har man fixat lite med julkorten. Så har man öppnat luckorna också.  

                            Glad Lucia alla mina blogg vänner. Hoppas att ni alla har haft en riktigt mysigt Lucia nu.    

     I dag är det tredje advent. Hoppas ni har haft en mysig dag idag och det är galet fort det har gått.    

Av Malin - 12 december 2015 20:48

I morse gick vi upp skapligt. Vi fixade oss och sen gick vi ner till stan. För det var julmarknad på våran stad idag. Vi slängde skräp först. Vi möte mamma lite snabbt också och så postade jag ett brev. Vi träffade en kompis där. Det var både jul saker och andra saker. Så det va kul men det var jätte kallt ute. Så det var lite jul väder i alla fall. Det bara mysigt att gå runt där också och kolla på allt. Vi träffade många som vi känner. För det var massa folk där. Handlade lite mat som vi ska ha på jobbet på tisdag också. Vi åt mat ute också. Det blev en sen Frukost/lunch. Sen gick vi hem och jag köpte lite olika saker som jag blev nöjd med. Jag har även öppnat luckorna också. Vi gick en kvälls promenad förut också. Nu är det bara skönt att sitta inne och mysa fram för tv med lite gott. För vi var på stan rätt länge. Så man blev lite kallt. Glömde ta på mig mössa och vantar också. 

                                         


Av Malin - 11 december 2015 21:45

I more gick man upp extra tidigt. För jag skulle hinna ta en dusch och fixa mig. Efter åt man sin gröt och blåbärsoppa. Sen spelade jag i en sen glossybox video. Hoppas ni kommer att gilla att se på den. Här bild hur lådan såg ut också. Glömde säga att jag skulle la ut bilden på bloggen. Tog nya bilder på mig också. Jag har även öppnat alla luckorna. När man kom till jobbet var det lugnt och sen gick alla ut. Efterdet hade vi sång samling och sen blev det rast vid lunch. Sen var det lugnt och senare åt vi mellis. Vi var inne en stund och sen gick vi ut. Efter det slutade jag. När man kom hem åt man mat och sen gjorde vi chokladbollar. Sen hade vi fredags mys. Man är redan super trött. Så det blir nog en tidig kväll att gå lägga sig. Nu får alla ha en riktigt jätte bra helg.  

               

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards