prinsessanmalin

Alla inlägg under december 2015

Av Malin - 24 december 2015 00:15

 

                        God jul hoppas ni alla får en riktigt mysig jul nu alla mina blogg vänner. 

Av Malin - 24 december 2015 00:00

                                 I dag har jag och min Daniel varit förlovade i 4 år och 3 månader.<33  


I dag ska vi fira jul tillsammas för fjärde gången och det är jag så glad att få göra det med min favorit. Det har gått så fort med allt. Men njuter när jag får vara med dig. Det så bra att vi kan fira hos båda dina föräldrar och mina föräldrar på samma dag. Jag älskar dig så mycket. Puss och kram till dig älskling från din fästmö.   


                                           God jul och gott nytt år min älskade prins.   

Av Malin - 23 december 2015 22:46

I morse tog man sovmorgon och så packade man lite. Man öppnade luckorna också. Sen åt man frukost och sen gick vi till stan. Vi handlade den sista paket. Jag fick det här fina kortet av en kompis. Tack så mycket. Efter det blev vi hämtade av min bror. För vi skulle hem till mina föräldrar. Jag hjälpte dom att städa lite och sen åt vi tacos. Efter det blev det att ta en dusch. Efter det tog man en cider. För en stund sen åt vi jul skinka och kaffe. Vi spelar bingo också. Jag vann 100 kr. Vi får se om jag vinner något mer sen.

Av Malin - 22 december 2015 20:41

I morse var man rätt så trött. Efter man hade fixat sig så öppnade man luckorna. Efter det filmade jag en Glossybox video. Bilden på mig tog jag också idag. Så hoppas ni kommer att gilla att se på den. Jag filmade först i går men den blev inge bra. Så jag gjorde ny idag. Sen åt man lite frukost hemma igen. När man kom till jobbet var det lugnt. Jag choklad av en av barnen. Tack så mycket. Jag tog hem min pepparkaka som jag fick när vi hade julbord. Sen var vi ute och slängde skräp. När vi kom in hade vi sång samling och vd lunch åt man på rasten. Senare på mellis fick vi också lite annat. Sen slutade jag. En kompis till oss körde mig hem och jag fick snygga star wars muggar av han också. Tack så mycket. Efter kvälls maten blev det lugnt. För en stund sen åt man lite kvälls mellis. Jan får jag äntligen var ledig jag också. För en gång skulle. Det känns som man är aldrig det. 

                         


Av Malin - 21 december 2015 22:00

I morse hade man lite mer tid på sig. För jag började senare idag. Så jag åt frukost hemma idag. Jag öppnade luckorna på morgonen också. När man kom till jobbet var det lugnt. Det var lite barn. Så vi tog en promenad med dom och när vi kom in hade vi sång samling. Jag åt lunch på rasten idag efter som vi inte var så många idag. Senare till mellis blev det lite annan mellis vad vi brukar äta. Sen var det lugnt. Den påse med lite gott och annant fint fick jag av min chef. Tack så mycket. Dom var så fina. Sen drog vi lott på olika godis påsar. För vi har fått så mycket godisar av barnen så vi delade upp dom. Sen efter man slutade så gjorde man mat när man kom hem. Annars har det varit en lugn kvälls.  

                           


Av Malin - 20 december 2015 22:00

I morse tog en riktigt sov morgon. Så det blev en sen frukost. Mat satt i nattlinne rätt lugne och kollade på tv. Sen tog man fram kläder tills i morgon och öppnade luckorna. Efter det tog man en dusch. Efter kvälls maten så tvättade man lite. Efter kollade man på en serie. Så det har varit en lugn dag idag. För en stund sen åt man lite kvälls mellis också. Man blir lite hungrig ibland på kvällarna. Hoppas man kan sova i natt. När man sovit så här länge hehe.  

             I dag är det fjärde advent. Hoppas ni har haft en mysig dag idag ochdet är galet fort det har gått.    

Av Malin - 19 december 2015 21:51

I morse gick man upp skapligt och åt frukost. Seb hämtade mamma oss. Först gjorde vi ärenden här och sen åkte vi till Eskilstuna. För vi hade ärenden där också och sen handlade vi lite där också. Vi köpte även bingolotter. Till lunch blev det korv i baguette och cola. Sen körde mamma hem oss. Tack så mycket mamma att du körde oss. När man kom hem så gjorde man rent i kattlådan och sen slängde vi skräp. Efter kvälls maten vart den en lugn kväll. Jag öppnade luckorna och sen vart det lördags mys med lite gott. Ni får ha en fortsätt bra lördags kväll och helg nu från mig.  

           

Av Malin - 18 december 2015 22:28

I morse man lite trött men jag fixade mig och öppnade luckorna i alla fall. Jag åt gröt och drack jucie till frukost idag. Efter det åkte man till jobbet. Men det var lungt på jobbet idag. Men vi gick ut en stund och sen hade vi sång samling med dom små. på rasten åt man lunch där idag och där fanns det massa gott. Tackar vi  så mycket för. Så gott det är med massa gott. Vi var innen en stund och jag åt mellis med dom små. Vi gick ut sen. När man kom hem åt man tacos. Det var klar när man kom hem. Efter det tog man en dusch. För en stund sen kollade man på svenska hjältar. Man åt lite godis till det. Nu säger jag trevlig helg till alla där ute. Snart blir det att sova är super trött redan. Nu säger jag god natt och sov gott alla där ute. 

                   

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards