prinsessanmalin

Alla inlägg under november 2015

Av Malin - 15 november 2015 20:35

I går orkade jag inte blogga. Men i går på morgonen hämtade mamma oss. Vi hämtade ut pengar och sen åkte vi till bomässan. Där träffade vi bygg Willy och Matte. Där köpte jag även den här snygga väskan. Efter det åkte vi in till stan köpte jul baby lips. Efter åt vi lite lunch. Sen åkte vi hem till mamma och gick ut med hundar. Jag fick lite saker som mormor har haft också. Sen åkte vi hem och lämnade saker och sen åkte vi hem till svärmor. Vi fikade där. Man hadlade choklad och mjölk i går också.   


Idag sov vi länge och sen blev det att ta en dusch. Vi åt lite frukost. Vi har städat idag också. Danne dammsög och jag torkade golvet. Så nu lukatar det gott här inne. Vi kommer rensa och städa också. För vi ska ha loppis i sommar. Mamma ska komma med kartonger i morgon. Jag tog fram kläder tills i morgon också. Det så tråkigt det som har hänt i paris också.  

                                 


Av Malin - 13 november 2015 21:23

I morse var man rätt så trött fast jag gick la mig tidigt i går. Efter jag hade vaknat tog jag en dusch. Jag fixade mig också. Sen blev det gröt och kaffe caramel till frukost. När man kom till jobbet var det lugnt och sen gick alla ut. Sen gick vi in och hade sång samling med dom små. Efter lunch var det också rätt lugnt. Efter vi hade ätit mellis gick vi ut och slängde skrep. Senare slutade jag. Sen var vi hemma hos en kompis och vi fick mat där.Även fika också. Dom körde hem oss också. Vi tackar så mycket för det. Det har varit regn också. Nu säger jag trevlig helg alla mina läsare.    

   

Av Malin - 12 november 2015 20:07

I morse var man rätt så trött. När man kom till jobbet åt man frukost och sen var det lugnt. Senare gick man ut i kalla regnet. Efter lunch hade hade vi sång samling och sen gick några ut. Efter det slutatde vi. Sen möte jag Danne och en kompis lite snabbt. Sen lagade vi potatismos och falukorv i ung. Det var så länge sen man åt det och första gången man fixade det själv också. Det blev gott.  

 

Av Malin - 11 november 2015 21:01

I morse var man rätt så trött. När man kom till jobbet åt man frukost. Senare vart jag var med dom små ute medans dom andra var i skogen. Vi åt frukt ute. Sen hade vi sång samling och jag åt lunch på rasten idag. Efter jag hade slutat möte jag Danne och en kompis men vi. Men vi gick hem driket sen. Efter kvälls maten tog man en skön dusch. Sen blev det mys framför tv med lite fika. Drack choklad kaffe för jag var nära på att somna haha. Så trött är jag om kvällarna just nu. Så det blir snart att gå sova.  

 

Av Malin - 10 november 2015 20:07

I morse var man väldigt trött. När man kom till jobbet åt man frukost. Senare gick några ut och sen blev det rast. Efter lunch hade vi sång samling med dom små. Efter det gick några ut och senare slutade jag. Pappa hämtade mig. För vi skulle byta ut kolsyra flaskan för den var slut och det var rea. Efter det åkte vi lämnad det och sen lämnade pappa mig på stan. Tack så mycket att du körde mig. På stan fikade jag med några kompisar och vi var där länge. Tack så  mycket alla för en trevlig prat stund, Så det blev sen kvälls mat idag. Det var riktigt kallt idag också.  

 

Av Malin - 9 november 2015 22:20

I morse var man trött och inget roligt väder att vakna i. Det regnade. Det var så mörkt också. När man kom till jobbet åt man frukost och senare gick vi alla ut. Efter det hade vi sång samling med dom små. Efter lunch hade jag rast och senare efter mellis slutade jag. Vi åt mat när jag kom hem och sen kom svämor hit. Hon var snäll och hjälpte oss med tvätten också. Vi fikade massa fika som vi fick från i lördags. Tack så mycket för all hjälp. Moster var här också och lämnade lite saker också.  

 

Av Malin - 8 november 2015 20:35

I morse gick vi upp tidigt. Åt lite frukost och tog en dusch. Vi fixade oss och sen gick vi till en kompis. I natt regnade och blåste det jätte mycket. När vi gick så var det sol. Vi spela lite tv spel och fikade. Senare fick vi kvälls mat där också. Dom körde hem oss också. Vi tackar så mycket för det. Grattis pappa Kent på fars dag och alla andra som är pappor.  

 

Av Malin - 7 november 2015 20:29

I morse tog vi sovmorgon och sen blev vi hämtade av mina föräldrar. Det var inge roligt väder idag. Vi handlade lite. Sen åkte vi hem till Ronny och svärfar. För Ronny fyller år i dag. Grattis igen. Det var mycket folk där men det var trevligt. Vi fikade och det blev våran frukost idag. Sen körde svämor hem oss. Vi lagade mat direkt när vi kom hem. Nu bara mys framför tv med lite gott.  

   

Idag är det 2 månader sen mormor fick lämna oss.

Saknar när hon bakade och allt.    




Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards