prinsessanmalin

Alla inlägg under september 2015

Av Malin - 16 september 2015 21:18

Dom här kak burkarna var det som Danne köpte i går. Jag fixade min matsäck i morse. För jag glömde göra den i går. När jag kom på den var klockan så mycket. I morse tog man bussen och det var inte jätte kallt heller. När man kom fram åt vi frukost. Sen hade jag en lite grupp och vi pysslade. Efter det gick vi till skogen. Det vart super varmt idag. Vi åt matsäck och sen gjorde vi goda popcorn. Sen gick jag på rast och drack kaffe. Efter det åt vi ute för första gången i år med barnen. Sen var vi kvar ute. Jag slutade efter det. Sen blev jag hämtad. För vi skulle stor handla. Jag hittade mina saker som jag har letat efter så länge. Dom har varit slut över allt. Vi köpte även dom här nya kakorna. Dom smakade som mariekex. Vi köpte lite helg gott också. Jag hittade en ny cola flaska som var jätte lång. Tack så mycket mamma att du körde oss. Det tar lite tid att packa upp allt och sen åt vi tacos. Vi hade tvätt tid idag men vi hoppade över den. Vi hade inte så mycket och så hade vi inte tid med den. Så jag har byt tid. Efter maten klippe man tå naglarna och tog en dusch.  

                             

Av Malin - 15 september 2015 21:55

I morse när man vaknade så var det mullet ute. Söta Truls var på bilden igen också. Tur så regnade det inte när jag cyklade. När man kom fram åt man frukost. Senare gick några ut och då regnade det ute. På raste blev det att drickavarmt kaffet när det var så här regnigt ute. Efter lunch var det sång samling och sen gick några ut. Då kom det lite sol en stund. Jag hade kort dag idag så jag slutade efter det. Sen möte jag killarna på en second han butik. Där hittade jag coola cola glaset och lite annat. Sen möte vi en annan kompis och sen var i tvungna att gå hem. Vi såg regnbågen då också. Så fin var den. Då blev det lite ändrade planer. Först hämtade våran kompis pappa oss. För våran kompis hade lite ärenden. Efter det bjöd våran kompis pappa på mcdonalds. Tack så mycket säger vi. Den satte sig fint i magen. För jag var super hungrig. Danne köpte god akakor också. När vi var på väg hem såg vi idol bilen här. Så det var coolt. Efter man kom hem kom mamma hitt och hämtade lite papper. Det så tråkigt när jag var och lämnade cykel så tappade jag mobilen som låg i påsen. Jag brukar ha den i fikan annars. Då vart det en lite spricka. Men glaset klara sig. Det var nog den som hamnade på mobilen. Om jag tur så går det laga gratis. För jag har garatin kvar och jag har bra försäkring också. Jag ska skaffa fodral i stället. Plus plast skydd på skärmen.  

                 



Av Malin - 14 september 2015 20:37

I morse var man rätt så trött. För idag var det mullet och lite små kallt. Truls var så söt på morgonen som vanligt. När man kom till jobbet åt man frukost. Sen pysslade vi lite och efter det gick vi ut. Det var så god lunch idag. Kebabgryta och ris var det. Efter det gick jag på rast och dom hade sång samling. Sen lekte vi lite och sen åt vi lite mellis. Efter det skulle dom gå ut och jag gick hem. Jag var hemma en stund sen möte vi en kompis som vi skulle lämna en sak. Jag möte även en tjej som skulle köpa min tröja. Hon var sjuk så jag var snäll och lämnade det till henne. Jag behövde bli av med den också.  

     

Av Malin - 13 september 2015 21:30

I morse gick man upp skapligt. Man tog en dusch och sen fixade man sig. Efter det kom mamma hitt och kollade lite på saker. Sen åkte vi till Eskilstuna och handlade lite. Efter det åkte vi till pappa på sjukhuset och hälsade på han. Han fick det här ljuset som stå pappa på. Vi köpte fika som vi tog med. Jag provade den här nya drickan och den smkade som mer dricka. Pappa fick en påse med bilar av mig också. Av mamma fick ha gott och blandat påse. Det andra ljuset köpte jag till mig själv. Den var så söt. När vi kom hem lagade vi mat och sen tittade vi på Harry Potter. Men den har vi tittat på förut. I dag och i går kollade vi Bert som våran kompis hade med sig. Vår kompis köpte den här chokladen i går. Vi trodde den var ny först men det var bara förpackningen som var ny. I morgon blir det jobb igen med nya äventyr.  

             

Av Malin - 12 september 2015 21:24

I morse fick vi gå upp tidigt och fixade oss. Vi åt frukost också. Tog tre selfisar innan vi åkte haha. Sen kom våran kompis föräldrar och släkt. Dom hämtade oss. För vi skulle till film/spel mässa. Vi skulle ha åkte med pappa men han mådde inge bra. Det var lite svårt att hitta. Men tills slut hittade vi och vi fick stå i en lång kö. Det var lite små kallt ute. Vi fick en stämbel. Jag tog massa bilder på olika gubbar och saker. Rosa star wars gubben var ju så fin.  Men det går inte att ladda upp allt. Så jag tog några stycken. Vi åt helg buffe. Vi tog kaffe också. Köpte en selfie med John Rhys Davies. Riktigt coolt var det. Jag träffade även en vän från min bildagbok för första gången också. Så det var kul men blev lite blygg. Jag tror han var det också. Hans halv syster har jag också träffat en gång. Men det var hemma hos henne. Det ju kul. Jag är också vän med henne på bildagboken. Vi var där länge. Vi somnade alla tre i bilen haha. Vi handla lite innan vi skulle hem. Tack så mycket att vi kunde åka med er i stället. Vi var hem och lämnade sakerna. Sen gick vi hem till Ronny och svärfar. Jag hittade en rosa bandet grej på vägen också. Vi fick smaka på kålpudding för första gången. Det var gott. Tack så mycket. Söta dino var där också. Vi var där en stund och sen gick vi hem. Vi åt varma mackor när vi kom hem och lite annat. För vi skulle prov smaka som våran kompis brukar göra. Det blir nog en video det jag har köpt om ni vill se det. Kommentrar gärna det. Satt jag vet.  Så det har varit fullt upp hela dagen. Vi kommer sova super gott i natt. Vi har gått mycket idag också.


                                         


Av Malin - 11 september 2015 22:38

I morse fick man lite sovmorgon. Efter man hade vaknat tog man en dusch och sen fixade sig. Sen blev det att äta god frukost. När jag kom till jobbet gick vi ut. På rasten var det någon som bjöd oss på goda plommon. jag åt pannkaka med hallonsylt till lunch idag som jag hade med mig. Efter lunch hade vi sång samling och sen slängde jag skräp med några. Vi brukar göra det på morgonen men det var fullt upp då. Vi åt mellis ut i solen idag. Jag slutade sent idag. Sen möte jag Danne och våran kompis på stan. För han ska vara här. Vi handlade lite gott och var lite i andra affärer. Sen gick vi hem och åt mat. Det blev sen mat idag. Mamma var här förut när inte jag var hemma ovch lämnade oriflame saker. Jag fick gratis saker också av moster och en ny tidning. Tack så mycket. Massa fina saker. Jag funderar och göra en video om det. För jag glömde visa hur dom mer såg ut. Om ni skulle vilja se bättre på sakerna. Ni får gärna säga till det så fixar jag det. Vi fick även bestick av min bror och hans tjej. Tack så mycket. Jag fick även en ny film av min kompis. Jag som har letat efter den så mycket och nu har jag alla Harry Potter filmerna. Tack så jätte mycket. Jag har dom andra i vanlig dvd men det gör ju inget. För jag kan se den är på min xbox. Nu får jag också säga trevlig helg. Det varit en lång dag. Så jag är värd verkligen att vara ledig nu.  

                             


 

Av Malin - 10 september 2015 21:02

I morse var man lite trött. Truls var trött och sov i badkaret i morse. När man kom till jobbet blev det frukost och senare gick vi ut i solen. Det var bara kallt i morse när jag cyklade till jobbet. Efter lunch hade vi sång samling och sen gick några ut. En busig katt kom in till gården som jag fick bära ut. Den brukar hälsa på oss i bland. Den var gosig också. Jag slutade tidigt idag. Men senare till kvälls mat blev det hemma gjord kebabpizza  med grillkrydda på. För oreganon var slut och det blev gott. Så det var något nytt.  För en stund en åt man en kvälls macka med saft till. I morgon blir det äntligen helg. 

       

Av Malin - 9 september 2015 21:53

I morse var man så trött igen. När man cyklade såg man att det var dimma ute och kallt var det också. Men det blev varmare senare. Till frukost blev det tomte gröt som vi brukar säga. Senare gick vi till skogen. Vi åt matsäcken och lekte lite. Sen gick jag på rast och drack kaffe. Efter lunch hade vi sång samling och sen gick vi ut. Efter det sluatde jag. När jag kom hem så slängde skäp. Sen möte jag Danne och pappa. För dom hade hämtat två harrar. Jag fick en bil på en. Det var svårt när dom satt i buren. Få ta en bättre bild på dom någon dag. Pappa hade köpt kyckling sallad och bröd. Han tänkte på attjag kommer vara hungrig när jag kommer hem. Tack så mycket. Det var så gott. Dom fick gratis vatten också. Senare blev det att tvätta. Efter jag var klar med det blev det att ta en mysig skum bad. För det var länge sen. Jag behövde det. Efter det blev det mys med Truls. Jag vart lite hunngrig. För jag åt salladen rätt tidigt. Så det blev flingor och mjölk. Tog lite kaffe. För jag var så trött. Jag var det igår med. Somnade lite.  

                       

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards