prinsessanmalin

Alla inlägg under september 2015

Av Malin - 23 september 2015 20:39

I morse var man rätt så trött. Truls ville nog inte vi skulle packa min väskan. Han trodde det var en skön säng. När jag skulle gå ut märkte jag att det regnade ute. Så det vara bara gå upp igen och ta på sig regn kläderna på sig. När man kom fram var man lite blött i håret. För luvan åkte bara av. När man kom fram åt man frukost och sen lite pyssel. Efter det gick vi till skogen och det slutade regna när vi skulle börja gå dit. Så det var bra. Vi kollade efter svamp och åt matsäck. Det var inte så kallt ute heller. På rasten blev det kaffe och plommon. Som någon bjöd på. Så det tackar man så mycket fört. Efter lunch gick vi ut igen. Efter so det ute dag idag. Slutade tidigt idag. Så jag hämtade ut mitt paket och sen handlade jag billig frukt. Det blev bara 5 kr. Efter kvälls maten blev det att tvätta lite och sen tog jag en skön dusch. Sen blev det att göra chokladpudding med grädde. För det var så länge sen vi åt det.   

                   

Av Malin - 22 september 2015 21:26

I morse var man super trött. Det var inte lika kallt ute i morse. Det var lite kallt inne i morse. När man kom till jobbet åt man frukost och pysslade vi lite. Senare gick vi ut i solen. Jag satt ute på rasten och drack kaffe. Jag glömde ta mjölk i men orkade inte att hämta det. Efter lunch vart det sång samling och sen gick några ut. Sen slutade jag och det regnade lite då. När jag kom hem råkade jag somna i soffan en stund. Var så himla trött. Man vart lite kall effter man hade sovit lite. Det så kallt vid soffan nu. Tur har jag alltid en filt i närheten soffan. Som man kan gosa in sig i. För stund sen blev man lite hungrig igen. Det var länge sen man åt en sån pizza.   

     

Av Malin - 21 september 2015 22:00

I morse var det mörkt och dimmit ute. Söta Truls sov i soffan då också. Jag kollade hur kallt det var ut när jag hade vaknat. Men när jag skulle cykla såg jag att det hade blivit kallare ute konstigt nog. Det var så kallt ute. Så jag hade mössa och fingervantar på mig. Det var massa spindelnät ute också. När man kom till jobbet blev det mannagrynsgröt. Vi var inne en stund och sen gick vi ut. Då kom solen och det blev varmt. På rasten fast det vindruver att äta. Tack så mycket för den som bjöd på det. Dom var goda. Efter mellis tog vi ut några och sen slutade jag. Efter jag slutade lämnade jag tillbaka byxorna och fick pengarana tillbaka. När man kom hem blev det att laga pasta och skinksås. För en stund sen provade jag att äta granatäpple för första gången. Den var rätt så god. Jag åt flingor med mjölk och bananer i också. Jag söker denna jacka om någon säljer sin är jag intresserad. Det är en speciell dag idag som ni ser på sista bilden.   

                     

Av Malin - 20 september 2015 21:31

I morse sov vi länge igen. Så det vara bara äta en sen frukost efter vi hade vaknat. Efter vi hade ätit frukost blev det att ta fram kläder tills i morgon. Sen tog jag fram skor som jag ska ha som inne skor på jobbbet. För min andra håller att gå sönder. Jag ska nog ha på mig dom en stund till. Så dom går sönder mer. Men jag tar med mig dom här så jag är bred att ha dom sen. Man har spelat lite också. Annars har det varit en lugn dag och kväll. Jag tog en dusch förut och det var så skönt. Så då blev det at ta på sig natt linne och en kofta. Jag älskar våran nya spegel också. Vår kompis åkte för stund sen hem. Så jag var tvungen att ta på byxor så vi kunde hjäpa att bära hans saker. Sen blev det mys framför tv med det sista gottiset vi hade. Hoppas man kan sova i natt. Ska lägga sig tidigt i kväll och det är inte lätt när man har sovit länge hehe. Plus jag drömmde läskig dröm i natt. Hoppas den inte kommer tillbaka.    

   

Av Malin - 19 september 2015 21:39

Söta från i natt när vi skulle sova. I morse tog vi en lång sovmorgon. Sen fixade vi oss och åt frukost lite snabbt. Vi gick ner till stan. Vi kollade på en second hand butik. Köpte två saker där. Jag köpte halloween byxor som ser ut som zombe och en tiara. Men jag märkte att byxorna var trasiga. Så jag ska be om pengarna tillbaka. Handlade lite kaviar. För vi glömde köpa det. Köpte man tre fick man dom här coola strumporna. Man fick en gratis tidning också. Baby olia har jag hört ska va bra för ögonfransarna. Dom ska växa bättre och annat. Så det ska jag prova. Sen gick vi hem och lämnade saker. Efter det gick vi hem till Ronny och svärfar. Vi vart bjudna på mat. Det svärfar som har tagit mat till tallriken. Det var så gott. Tack så mycket. En fin gul klocka hade dom hehe. Jag fick en anka som han hade köpt från min loppis haha. Hehe man tackar så mycket. Nyss åt man godis och kollade på tv. Fick den här söta mimmi ägget av älskling. Tack så mycket. Här är även en till kort från igår och den är glittrig. Dom på bilderna från igår fick jag. Vi har gått mycket idag. Det har varit kallt och varmt ute idag.  

                                        

Av Malin - 18 september 2015 22:17

I morse hade man lite sovmorgon. jag har fått lite nya tider på fredagar. Jag fixade mig och åt frukost. Hehe söta Truls sa släpp in mig där. Jag hämtade ut pengar innan jag skulle till jobbet. Det börjar bli mörkt nu på morgonen. Det hade slutat regnat när jag skulle till jobbet. När man kom till jobbet så var vi inne en stund och sen gick vi ut. Det regnade en kort stund bara. Jag slängde skräp med några. På rasten blev det lunch och kaffe. Bilden är tagen när jag hade rast. Satt på ett möte en stund också. Vi åt mellis senare och sen gick vi ut. Efter jag slutade gjorde jag ett ärenden. Sen ringde Danne sa att jag skulle skydda mig för vi skulle till Eskilstuna. Den här stora krypet var i bilen när vi var på väg dit. Det kände som det var något på min hand när vi skulle hem också. Först gjorde jag ett ärenden där och sen gick vi i affärer. Danne köpte söta kort. Han fick flera med i och han fick en minecraft kartong som var dom också. Efter det åt vi mat. Tack så mycket säger vi till våran kompis pappa som körde oss dit. Nu börjar man bli jätte trött. Så jag säger nu natti natti sov så sött och ha en trevlig helg nu alla.  

                   

Av Malin - 18 september 2015 06:00

                                            4 år och 7 månader med min prins Daniel.<33

 

Du är min äkta första största kärlek. Ingen kan komma i mellan oss två. Det ska var vi tills våran hjärtan slutar slå. Jag älskar dig mer och mer för varje dag. Du är min fina guldklipp. Pussisar till dig älskling från din Malin.  

Av Malin - 17 september 2015 20:31

I morse när man vaknade upp hörde man att det regnade ute och jag hade lite ont i halsen också. Söta Truls imorse. Jag fixade mig och sen tog jag bussen. Det hade slutat regna när jag gick till bussen. När man kom till jobbet åt man frukost och sen blev det min grupp. Vi pysslade igen. Senare gick man ut. Det kom ett snabbt regn. Det regnade mer typ efter frukosten. På rasten fick man mörk choklad och godis. Det vart nog kvar från i går tror jag när det var möte som jag inte går på länge. Efter som det inte var så mycket i skålen när jag kom i morse. Men gillar inte mörk choklad så mycket. Men den gick bra att äta. Tack så mycket för det. Det alltid gott med lite sött när man sitter på rast. Till lunch blev det soppa och mjuk macka. Efter lunch hade vi sång samling och sen gick några ut. Jag slutatde tidigt idag. Efter jag hade slutat hämtade jag saker som jag fick av en tjej. Men jag orkade inte bära den så mina föräldrar hämtade mig. Pappa skulle ändå ha radio och dom var på väg till stan. Vi åkte och handlade fika. Hittade en ny choklad där också. Sen åkte vi hem till oss och fikade det. Vi kollade även på sakerna. Det var fina saker. Tack så mycket säger vi för sakerna och fikat. Pyret var med också.   

                   

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards