prinsessanmalin

Alla inlägg under juni 2015

Av Malin - 7 juni 2015 20:55

I morse gick vi upp skapligt. Svärmor väckte oss med hon ringde. För hon skulle hämta oss lite senare. Efter det tog man en dusch och åt lite frukost. Sen slängde vi skärp och sen kom svärmor och hämtade oss. För vi skulle fira min mamma som fyller år i morgon. Det var två andra där också. Vi fick rabarber och jordgubbspaj med vaniljsås till. vi åt massa kakor också. Så det var gott. Så lånade vi deras skrivare också. Jag låna även en sovsäck och en liggunderlag. Sen körde svämor hem oss. Tack så mycket svärmor att vi kunde åka med dig. Senare gjorde vi våfflor och sen tog jag fram kläder tills i morgon. Vi satt på dom nya skydd till våran mobil och det var det inte det lättaste.  

     

 

    

 

 

                                          ♥ I dag är det 3 år sen min Daniel tog studenten.



Dagarna går galet snabbt. Det känns inte som det var så länge sen han tog studenten. Men den dagen är minne för livet.

 

Av Malin - 6 juni 2015 21:49

I morse gick vi upp tid. Vi hann bara fixa oss och äta varsit ägg. För Danne hade fått lite foto jobb. Först åt vi lite billigt frukost och sen kollade vi på några killar som sjöng inne på stan. Efter det gick vi till ugglans park. Där firade vi Nationaldagen. Vi fick gratis tårta och en flagga. Sen började regna. Så vi skydda oss hem. Men vi haft en mysig dag idag. Här är mina nya grejor till min mobil som kom i veckan. Här är det bider från idag. Jag filmade oss med den blev fel hål på den. Jag håller på att försöker att fixa det. Hoppas det funkar snart. Jag har även städat och rensat massa saker. Så jag har varit duktig idag också. 

                         


Av Malin - 6 juni 2015 09:00

                                              Ni får ha en trevlig nationaldag och helg nu.


                                

Av Malin - 5 juni 2015 21:42

I morse fick man sovmorgon. Efter jag hade vaknat så fixade jag mig och åt gröt. Sen filmade jag min Glossybox video. Hoppas ni kommer att gilla att se den. När jag kom till jobbet så gick vi ut. Jag slängde som vanligt skräp med några av barnen. På rasten satt jag ute igen med bara linne på mig och jag åt min mat också. Efter lunch var det rätt lugnt. Vi var ute lekte igen. För det var så varmt och vi hade lite vatten lek med barbie. När jag kom hem hämtade mamma oss. För vi var tvungen att åka tll där jag köpte min nya mobil. För sim kortet funkade inte på länge. Tydligen att dom missa något. Dom hade fixat det men det skulle ta några dagar till. Som tröst fick jag en ny laddare till min gamla mobil. För den är trasig. Sen fick jag ett nytt sim kort som passar min nya mobil så länge medans jag väntar. Det skulle funka den 11 juni. Jag har samma nr nu med. Efter handlade vi lite. Fick dom här coola klister märkena av en kompsis. Tack så mycket. Efter vi åt kvälls mat blev det att ta en dusch. Nu säger jag trevlig helg alla mina läsare.  

     

Av Malin - 4 juni 2015 21:57

I morse var jag väldigt trött. Jag vaknade flera gånger på natten. Men blev piggare så fort jag fick frukost i mig så blev jag piggare. Det var lugnt vid frukosten idag. Senare gick jag ut med dom små. Vi gick en promenad och kollade på hästarna. Vi åt även frukt där också. På rasten satt jag ute och åt min mat. Jag kunde sitta med bara linne. För just där jag satt är det alltid varmt. Det var så härligt. Efter kvälls maten kom mamma hitt och vi fixade lite saker. Sen åkte vi ner till stan och gjorde lite ärenden. Mamma åke och gjorde sin ärenden.  

 



Av Malin - 3 juni 2015 21:38

I morse var man inte jätte trött i alla fall. När man kom till jobbet åt man frukost och senare gick vi till skogen. Där åt vi matsäck. Sen var jag med dom små lite och efter lunch var det rätt lugnt. Vi har ute dag på onsdagar så vi gick ut efter lunch igen. Efter det åt jag mellis med dom små och det så mysigt. Se efter jag hade slutat möte jag Danne och mamma på stan. Sen handlade vi lite. Vi såg på några som tog studenten på stan. Efter maten gjorde vi rent ugnen och det behövdes verkligen.   

                                       Grattis Moa på din 10 års dag idag. Jag älskar dig min prinsessan.

En gammal bild på Moa och Skorpan som ligger sover i min säng. Det är helt galet att hon är hela 10 år. Det så kul att hon lever fortfarande. För vi har haft så otur med hundar att dom inte har levt så länge. Hon har bara ont i höften ibland. Men det har blivit bättre med det.

Av Malin - 2 juni 2015 21:25

I morse var jag riktigt trött. Men det blev bättre när jag åt frukost på jobbet. Senare efter frukost gick vi ut. Vädret var så där. Det var lite sol en stund. Efter lunch hade vi sång samling. Vid mellis fick jag vissa den nya tjejen som ska vara i köket hur vi brukar ha till frukosten. Det så skönt att vi har fått en i köket igen. Sen skrev jag lite om vad jag ska göra på mina samlingar. Efter jag hade slutat så jag in till en second hand butik. För jag skulle kolla på en sak. Men jag köpte lite annat istället. Det var så synd den ena grisen råkade ramla ner på golvet och gick söder. Det går inte laga. För det vart i små bitar. Sen åt vi hemma gjord pizza och sen kom mamma. Efter har man tvättat massa också.  

     

Av Malin - 1 juni 2015 22:27

Nu har man blivit bättre. Jag är inte lika snorig längre. så jag var på jobbet idag. I morse blåste det och regnade det mycket. Jag tänkte ta bussen men det blev inte så. När jag kom till jobbet åt vi frukost och senare gick vi ut. Det regnade litet tag och sen blev det sol hela dagen sen. Så det var nog bra att jag tog cykeln. Efter lunch var det rätt så lugnt. Jag åt mellis med dom små och det är ju alltid mysigt att få göra det. Jag fick jobba lite över. För jag behövder göra det idag. Så nu är man extra trött. Nu är det första sommar månade och det märkts inte på vädret idag.  Blev sen mat idag också. Den här bilden på mig i från smink kvällen. Hon som jobbade med allt som dom sålde hon tog den bilden. Jag fick den idag av henne.  

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9
10
11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards