prinsessanmalin

Alla inlägg under april 2015

Av Malin - 3 april 2015 20:47

Idag sov vi länge och till frukoståt vi gröt. Efter det tog man en dusch. Sen väntade vi på en kompis som ska sova över hos oss i några dagar. Vi fick pengar av han. För han ska vara här ett tag. Så vi har råd att handla mat och så. Efter han hade lämnat sina saker så åt vi. För han blev lite sen efter som hans pappas bil krånglade. Det var nästan stängt över allt efter som det är en röd dag. Jag hittade frost kort som jag kunde inte låta bli och jag köpte dom sista. Så jag fråga om jag kunde få kartongen som jag kan ha korten i och det fick. det var så snällt. Dom flesta man frågar om sånt brukar säga nej fast dom ska länge dom ändå. Den här läppstifts burken har jag en redan men jag köpte en till. Den är så bra. Jag hittade en ny loka som jag var tvungen att prova. Kinder ägg blir man aldrig för stor för också. Det var rätt länge sen man åt det. Det var soligt och fint idag. Det har bara regnat lite idag.  

     

Av Malin - 2 april 2015 21:52

I morse hade jag lite ont halsen och magen börjar kännas bättre också. Det var mulle och dimmit ut när jag skulle cykla. När man var på jobbet åt man frukost och sen spelade vi lite. Efterlunch gick vi ut i solen. Då slängde jag även skräp med några av barnen. För i morgon kan vi inte. För då är det stängt. Det här stora ägget var över från i går. Vi åt mellis ute idag. Efter jag hade slutat så möte Jag Danne på stan och sen gick vi hem. När vi kom in märkte vi att det började hagla ut. Det var tur att vi hann gå in. Dom är söta tupparna och hönsen fick vi av några kompisar. Dom hade fått från skolan som dom inte ville ha. Danne var där och fotade lite. Tack så mycket alla att vi fick dom. Några är likadana men det gör inget i fall någon går sönder. Det är ju Danne bra på om jag säger så hehe. Sen hade vi fått post. Vi hade fått där söta påsk kortet av Pontus och Jolinte. Tack så mycket för den. Nu är jag lång ledig och det ska bli så skönt. Jag ska nog sova snart fast jag är ledig. Jag är redan super trött. Så nu säger jag god natt. 

     

Av Malin - 1 april 2015 21:35

I morse gick jag upp extra tidigt. Jag packade ner min matsäck och sen skalade jag mina ägg som jag skulle med mig till jobbet. Jag kokade dom igår kväll. Vi skulle fira påsken på jobbet idag och alla vi som jobbar på mitt jobb hade med sig något att bjuda på något. Jag var en påsk harre idag. När vi kom till jobbet åt vi frukost och sen när alla hade kommit snurat en flask. Så vi kom till påsk tiden och fick magiska krafter. Sen fick dom olika uppdrag och sen åt vi våran matsäck. När vi skulle gå tillbaka så såg vi godis på trädet. Efter det åt vi påsk mat. Den här söta påsk ägget fickjag av en av barnen. Tack så mycket så gulligt. Den här polly skålen var på rasten igår mums. Mamma hämtade mig förut. För jag hämtade ut mitt pass. Tack så mycke mamma. Den var redan klar i måndags. Men dom har bara uppe sent på onsdagar.  

       

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards