prinsessanmalin

Alla inlägg under april 2015

Av Malin - 11 april 2015 22:21

I går vart det fullt upp. Så jag får blogga nu om det. På morgon när jag hade vaknat tog jag en dusch och sen fixade jag mig. Efter det blev det att äta en god frukost. Jag fick lite sovmorgon och det var så skönt. När jag kom till jobbet så slängde jag skräp med några av barnen. Efter lunch var det väldigt lugnt. Efter vi hade ätit kvälls maten gick vi ner till stan. Vi skulle kolla på en sak och sen möte vi kompisar. Så vi vart kvar på stan. Vi tog en drink. Jag blev bjuden av en snäll vän. Vi smakade av varnadra också. Tack så mycket. Vi fick gratis nötter där också. Sen vart alla kvälls hungriga så vi åt lite. Blev bjuden av det av en annan. Vi delade på drickan. Jag hade inte så mycket med mig. Så det var snällt. Tack så mycket. Jag får bjuda dom någon annan gång. Det var dom som sa att dom ville göra det. Sen körde våran kompis hem oss. Han jobbar med taxi. Vi fick åka gratis också. Så det var snällt. Tack så mycket. våran kompis fick vänta hos oss till hans taxi skulle komma. Sen såg vi på en halv film och sen var vi för trötta. Den här fina kort plånboken fick jag av älsklingen. För han hade varit på Södertälje. Tack så mycket det passar ju mig så bra. Snart blir det en till inlägg vad vi har gjort idag. 

           

Av Malin - 9 april 2015 22:04

I morse när man kom till jobbet så åt man frukost. Efter frukost spelade vi lite och sen gick vi ut. Vi fick plocka skräp på gården idag. För det har varit ungdomar som har varit där och busat. Kan dom inte låta våran gård vara i fred. Efter lunch vart det lugnt. Efter jag hade slutat möte jag Danne och våran kompis på stan. Vi handlade lite gott till helgen. Sen möte vi kompisar som följde med oss hem. Så det blev sen mat idag. Inte så bra. Sen har vi tvätta massa. Så nu är jag helt slut. Så det ska bli skönt att gå sova när som helst. Nu säger jag god natt alla mina blogg läsare. 

   

Av Malin - 8 april 2015 22:21

I morse fick jag sälskap av Trus när jag packade min matsäck. Sen när man kom till jobbet åt man frukost där som vanligt. Efter det spelade vi lite och sen gick vi till skogen. Där åt vi matsäcken och där såg vi en ekorre som drack vatten. Efter lunch vart det lugnt. Vi åt mellis ute idag fast det blåste rätt mycket. Efter jag hade slutat så möte jag Danne och våran kompis på stan. Vi gick runt lite. Danne såg en bok som jag vill ha länge. För jag har dom andra. Så jag gick och köpte den och lite andar saker på en second han butik. Vi prata med några andra kompisar också. Sen gick vi hem och lagade mat. Efter det tog man en dusch. Det fina påsk kortet fick vi idag av våran kompis. Tack så mycket den var så söt på kortet. För en stund sen gick vi en kvälls promenad. Då fick jag den här söta godiset och tändare av älsklingen. Tack så mycket min sötis. Det därför jag bloggar så sent idag. Men nu måste jag gå sova. Natti natt sov så sött alla mina blogg vänner.  

                                                                                                                    

Av Malin - 7 april 2015 20:22

Det har blåst lite idag. Jag som cyklar vid sjöng. I morse på jobbet åt man frukost först och lite senare gick vi ute i det fina vädret. På rasten så fast det mer godis att äta mumsigt. Efter lunch var det super lugnt och några var inne med mig då. Vi åt mellis ute idag. Efter jag hade sluta så möte Jag Danne och nårga kompisar. Några av dom har man inte träffat på länge så det var kul. Tur att dom var kvar när jag hade slutat jobbet också. Det bättre att ta de på någån helg.Men dom hade ju påsklov men inte jag suck. Först å vi mat. Älsklingen bjöd mig. Tack så mycket och sen gick vi runt lite över allt. Vi var till med på min gammla skola och hälsade på då. Då hade lite fiskar då både stor och små. Senare gick vi hem och två kompisar följde med oss hem. Sen gick den ena hem och vi slängde skräp då när han gick. Nu är man helt slut. Hello kitty saken och den med nallen fick jag av några kompisar som köpte godis som man fick med dom. För dom ville inte ha dom. Sån saker är så roligt ha tycker jag. Tack så mycket för dom och tack så mycket alla för en rolig dag tillsammans. Det måste vi göra om. I morse gjorde jag en glossybox video som ni kan kolla här. Hoppas ni gillar att se den.   

     

 





Av Malin - 6 april 2015 19:34

I morse sov vi länge och mamma väcket oss när hon skickade sms till mig. Efter det åt vi lite frukost och vi titta lite på datorn. Sen hämtade mamma oss. För vi skulle hem till min mormor och morfar. För morfar fyller år idag. Först åkte vi till stan och köpte present till morfar. Det var så fint omslagspappaer på den också. Han fick mörk choklad som han gillar. Vi fick kakor och bullar. Efter det fick vi glas och jag drack julmust haha. Sen åkte vi hem till mina föräldrar. Vår kompis spelade lite och sen åt vi grillat mat. Efter det fick vi jobba lite i deras trädgård och sen åkte vi till Dannes bror och hämtade en sak. Sen åkte vi hem och gjorde hallon musse som vi fick av mina föräldrar. Den var god. Den var rosa och fin också. Här är bilder på Söta Pyret rosett fick hon när hon var och klippte sig. Hon var tvungnen att klippa så kort denna gång. Den andra hunden är mormor och morfar hund som heter pommac. Vi såg en älg när vi var ute och jobbade förut.  Det har varit fullt upp hela helgen och det så kul att det har var det. För vi har gjort massaor med kul saker. 

                   

Av Malin - 5 april 2015 22:27

Idag gick vi också upp tidigt. Vi tog bussen till Eskilstuna. Vår kompis bror körde oss till tuna park. För han bor vid stan. Det var tur för den vi tog åkte bara till Eskilstuna på stan. Vi kollade runt lite affärer. Några saker fick jag gratis kan man säga. För jag hade present kort. Så det var ju bra. Jag vart nöjd med allt i alla fall. Vi åt thai mat. Den var god men lite stark. Sen körde hans bror hem oss. För han skulle ändå dit. Tack så mycket det var snällt. Då sparde vi buss pengar på det också. Efter spelade man lite och tog en dusch. Sen åt vi korv och bröd. Vi åt lite senare idag efter som vi åt där borta. Efter det så vi på en film som våran kompis hyrde i fredags. Vi fick hyra den i fyra dagar efter som vi känner han som jobbar där. Så det var snällt. Sen tog vi en kvälls promenad ner och lämnade filmen. Jag köpte dom här coola korten för 6 kr styck. Två av dom hade jag redan som jag fick av en kompis förut. 

     

Av Malin - 5 april 2015 20:23

I går var det fullt upp. Det var därför jag inte bloggade igår. Vi gick upp tidigt för att ta bussen hem till svärfar och Ronny. Alla Dannes syskon och deras barn var med. Jag köpte tidningen och filmen för 20 kr styck. Vi grillade och hade trevligt. Det fanns glass och chips också. Jag drack ett glass rosen vin också. Vi gick ner till en butik och sen handlade vi lite till festen. Senare på kvällen grillade vi korv och bröd. Efter det hämtade vårans kompis pappa oss. Man var så trött när man kom hem. Tur så blev det inte allt för sent hem. Vi haft en mysig dag i alla fall.  Tack så mycket alla för en mysig dag igår. Vi var bjuda på två ställen igår. Men det gick bara att välja ett stället. Snart blir det ett till inlägg om vad vi har gjort idag.                     

Av Malin - 4 april 2015 00:00

                         Glad påsk alla mina Blogg vänner hoppas att ni alla får en riktigt mysig påsk nu.

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards