prinsessanmalin

Alla inlägg under februari 2015

Av Malin - 22 februari 2015 22:14

Igår gick vi upp halv 6 och fixade oss. Sen gick vi ner till tåget. När vi kom fram åt vi lite frukost. Sen tog vi taxi dit vi skulle. Robert skulle spela en tväling där. Det var på ett hotel. Vi fick gratis kaffe där. Det var ju snällt. Efter var vi på en pub. Dom tog en öl där. Sen vart det att gå lite affäer som fanns där och sen åt vi mat. Då var vi super hungriga. Sen tog vi taxi till Stocholm stan. Så vi gick vi i lite affärer där med. Vi tänke ta tåget som gick lite tidigare vad vi hade tänkt oss men vi missade den. För vi gick lite fel. Så vi åt lite och fikade lite medans vi väntade på det andra tåget. Jaghittade en ny rosa glass som hette Malin säger vi heheh. Jag vet att den har bara funnits utomlans. Se gick i alla fall rätt sen. När vi kom fram fick vi gå hem. För det gick ingen buss. När vi kom hem så såg vi på melodifestivalensom vi missade då. Här kommer det bilder från går dagen och jag hittade massa fint som jag blev så nöjd med. Jag hade en bra dag igår. Tack så alla för igår som var med. Det kommer ett till inlägg vad vi gjorde idag. Så det inte blir att för långt inlägg nu. 

                                                                                              
                

Av Malin - 20 februari 2015 20:17

I morse efter jag hade vaknat så tog jag en dusch och efter åt jag en god frukost. Sen när jag kom till jobbet så slängnde skärp med några barnen. Jag gjorde det i måndags också. För jag jobbade inte förra fredagen. Det vart mycket igen. Sen leket vi i en snö utan för våran gård. Efter det har det varit lugnt på jobbet. Efter jag hade slutat möte jag Danne och några kompisar på stan. Sen möte vi mina föräldrar lite snabbt. För dom skulle lämna lite saker. Sen gick vi hem och lagade lite mat. I morgon ska vi på lite äventyr. Så det blir ingen blogg i morgon. Jag skriver mer om det på söndag. Vi ska gå upp tidigt i morgon. Det blir nog att gå sova snart. Nu får ni ha en trevlig alla mina läsare.  

 

Av Malin - 19 februari 2015 21:05

I morse fick jag börjar lite senare. Det var så lite barn på morgonen och sen hade jag jobbat över förut så jag fick senare för det. Sen hade vi lite vattten lek inne. Efter det har det varit lugnt på jobbet. Efter jag hade slutat träffade jag Danne och några kompisar.  Vi var på stan en stund. Jag och Danne fick blommor av våran kompis idag. Hon ville ge oss det bara för det var våran 4 års dag igår. Tack så mycket. Sen gick vi hem. Kompisarna kom också hitt. vi köpte oneline pizza och kollade lite på tv. Inna pizzorna kom så tvättade vi lite och slängde lite skräp. Min snälla kompis bjöd mig på pizza. Tack så mycket för det och det var så gott. Sen åkte dom hem efter en stund. För en stund sen kom Robert s hitt och svärmor. Dom fikade med oss. Vi bakade en kladdkaka lite snabbt. Robert ska sova över här också. Den här goda kaffe latte drack jag i morse. Skönt i morgon blir det helg igen.

       

Av Malin - 18 februari 2015 21:06

I morse åt man frukost som vanligt på jobbet. Sen gick vi till idrotten istället för skogen idag. Det var kul några av dom små var med också. Efter när vi gick tillbaka så åt vi våran matsäck inne hos oss. För vi ville inte kladda när inne vid idrottsalen. Efter lunch hade dom sång samling och sen gick vi ut. När jag kom hem hämtade mamma mig. För vi skulle stor handla. Danne och våran kompis var redan där. Dom åkte med svärmor och Robert S.  Så dom var med oss när vi stor handlade och sen åt vi ute mat med dom. Det var mysigt som bara den. När vi kom hem så fick vi packa upp mycket men det gick rätt så snabbt ändå. Jag köpte dom är filmerna också. Tack så mycket mamma för du körde oss. Det var mysigt att vi fick sälskap av dom också. Efter jag handlade fick jag ont i huvudet och så är jag super trött. Så det blir nog verkligen att sova snart.  

 

Av Malin - 18 februari 2015 06:08

                                             4 hela underbara år med min underbara Daniel.<33


Helt galet redan 4 hela underbara år med dig. Jag ångrar inte en sekund att vi vart tillsammans igen. Du gör mitt liv helt underbart. Jag bara älskar dig grymt mycket. Tussen miljoner med pussar och kramar till dig min finaste skatt. Från din malin. 

Av Malin - 17 februari 2015 21:49

I morse när man kom till jobbet åt man frukost. Sen har har vi fixat där ute. Gjort massa fina hjärtan i snön. För vi skulle fira alla hjärtans dag idag istället och så firade vi semel dagen idag. Vi hade öppet hus så föräldrar fick smaka på våra semlor. Dom var hemma gjorda också. Så det har varit fullt upp på jobbet idag. Efter kvälls maten här hemma så tog jag en dusch. Idag är vi hund vakt åt söta Mila tills imorgon någon gång. Den ena bilden på henne vart så kul.

   

  

Av Malin - 16 februari 2015 21:49

Det var tur att bussen kom i morse. Jag var lite rädd att den inte skulle göra det efter som det är lov nu. För den bussen brukar köra när det är skolan för barnen. På jobbet var det en lugn dag idag. Vi har fått gele hjärtan av en abv barnen som vi får mumsa på rasten. Efter vi hade slutat möte vi kompisar på stan. Vi åt ute med dom och sen så köpte jag lite billiga fina saker. Jag hittade ugglor som jag älskar. Efter det träffade vi en annan kompis. Vi hälsade på henne. Hon har flytta nyss. Så hon fick en choklad ask av oss. Vi fick semlor där och jag drack te. Efter det gick vi hem. Bio filmen som vi såg igår var bra men det synd att inte Daniel var med i filmen denna gång. Nu ser vi på en annan skräckis.

           

Av Malin - 15 februari 2015 19:00

Idag efter jag hade vaknat så tog jag en skönt dusch och sen åt vi lite frukost. Sen gick vi ner till stan och handlade lite. När vi var i godis affären fick jag två stycken godisar efter jag hade handlat där. Tack så mycket det var ju snällt. När vi kom hem så tittade vi på två stycken skräck filmer. Snart ska vi gå på bio med några kompisar. Vi ska se på the women in black 2. Vi har titta på ettan igen idag. Bara för vi skulle komma ihåg hur den slutatde. Drickan och popcorna som jag köpte ska jag ha med mig till bio. För det är så dyrt att handla sånt där inne. Ibland kan man ju köpa där. När man kommer hem blir det att sova. Ska börja jobba igen. För nu är man frisk. Nu innan vi går ska jag välja kläder tills imorgon också. 

   

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards