prinsessanmalin

Alla inlägg den 8 augusti 2014

Av Malin - 8 augusti 2014 21:35

Robert S åkte på rock konserts igår morse. Papppa hämtade oss på morgonen. För vi skulle till Rix fm festivalen i Eskilstuna. Det fanns olika tält där som man kunde göra olika saker. Vi var med olika tävlingar också. Hoppas vi vinner. Vi åt mat där. Vi fick chips till hamburgaren. Man fick ta lite olika saker och sen köpte jag lite saker också. Jag blev sminka också. Det var en som tog kort på oss och dom bilderna kom upp på konsert i stor tv bild. Haha det visste inte vi att det skulle vara med där. Vi fick lite autografer och bilder på olika kändisar. Det var så synd inte alla kändisar fick skriva autografer. Dom slängde saker från secen också. Han som hjälper Robin fick vi bild med också. Sen träffade vi Ted. Robins kompis. Danne fick saker av Danne och Robin. Vi har haft en toppen dag igår. Minne för livet det var första gången vi var där. Man hade ont i fötterna men det var det helt klart värt. Idag var jag ju tvungen att jobba. vi har städat och slängt skräp på jobbet. Annars har det varit lugnt på jobbet. Efter jag slutat möte jag Danne på stan. Vi handlade lite och sen gick vi hem. Efter kvälls maten tog jag en dusch och sen blev det fredags mys. Nu får ni ha en trevlig helg alla mina läsare.  

                                                                   

Av Malin - 8 augusti 2014 19:18

I ondags på jobbet fick jag slutat tidigare och det var bra. Först direkt när jag kom hem så åt vi mat. Robert S var där också. För han skulle sova över hos oss. Vi gick stan och hämtade ut pengar. Efter det prata vi med mina föräldrar som också var på stan. Sen åkte vi med Peter Andrees band och hela bandet var med. Vi åkte till Ärla pizzeria. Många som vi känner var där med. En kompis till oss tog bilderna. Haha vi märkte inte det ens. Det var trevligt där som vanligt. Några andra folk fick sjunga också. Jag ska göra en till inlägg idag. Jag ska skriva om vad jag gjorde idag och igår.   



     

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards