prinsessanmalin

Alla inlägg under december 2014

Av Malin - 18 december 2014 20:19

Förlåt att inte jag bloggade igår. Men min dator var så knäpp igår. Men först åt man frukost på jobbet. Sen igår så var dom största barnen i kyrkan och några var i skogen. Jag var med dom små. Sen fick vi fröknar en present tillsammans av en av barnen. Tack så mycket säger vi. Efter jag hade slutat så åkte vi och stor hanlade med mamma. Innan vi handlade åt vi mat på ett ny resturang. Tack så mycket mamma att du körde oss. Skönt nu har man mycket med mat igen. Igår på posten fick jag en reflex och ett fint jul kort av mormor och morfar. Tack så mycket för kortet. Fy igår började magsjukan på jobbet också. Jag bloggar mer snart om idag.

         Vila i frid faster nu är du en fin ängel. Hon dog i tisdags natt. Finns så mycket minnen med dig. Jag vart chokad men ändå visste jag att den här dagen skulle komma någon gång. Hon var så nära min familj också. Fuck cancer säger jag bara. 

Av Malin - 18 december 2014 06:22

 

                                                    3 år och 10 månader med min underbara Daniel.<33


Daniel du är så underbar och parfekt. Både på utsidan och insidan. Du och jag är ju verkligen menade tillsammans. Det ska bara vara du och jag. Å så ska bara vara. Många pussar och kramar till dig min finaste från din Malin.  

Av Malin - 16 december 2014 20:55

Innan jag gick till jobbet postade jag massa jul kort. Sen när jag kom till jobbet åt man fruksot. Efter det fick jag den fina jul paket av en av barnen. Tack så mycket. Till lunch vart det jul mat. Min första jul mat i år. Alla vi som jobbar på mitt hade med sig olika maträtter också. Som alla fick smaka av. Jag hade med mig ägg. Våt åt efterrätter. Det var så gott. Vi satt i långt bord. Sen kom tomtemor och hälsade på. Vi fick varsin glass av henne. Tack så mycket för det. Efter jag hade slutat möte jag Danne och en kompis. Vi var med henne stund. Sen gick vi gjorde lite ärenden. När vi kom hem så såg jag hade fått några fina jul kort. Tack alla så mycket för dom. Den med paket på har min kompis gjort själv. Tack så mycket det var snällt av dig att göra en till mig. Du är så duktig och man blir extra glad när någon gör sakerna själv också. Jag vart jätte glad och nöjd med den. Efter kvälls maten tog man en dusch.  Det var så länge sen jag tog en flummig bild på mig själv. För en stund sen åt vi lusse bullar och varm choklad. Sen smakade vi på kakor och jul godis som vi fick idag av våran gamla lärare som hon hade bakat med sin klass. Tack så mycket det var gott.  

         

Av Malin - 15 december 2014 21:54

När man kom till jobbet så åt man god frukost. sen gick vi ut och det är super halt ute. Så vi fick sanda våran gård. Efter jag hade slutat så möte jag Danne och en kompsi. Efter en stund åkte kompisen hem. Sen möte vi en annan kompis. För hon skulle vissa vad hon önskar sig. För hon fyller år snart. Sen åt vi lite mat. Efter handlade jag lite saker. Två saker köpte jag på ett present kort som jag hade. Så det vart gratis. Eller jag fick lägga till 10 kr. Efter gick vi hem. Jag bara älskar min nya fin mössa. 

 

Av Malin - 14 december 2014 20:02

Jag gick upp skapligt idag. Så efter jag vaknade så fixade jag frukost och såg på julkalender som jag missade igår. Så det var mysigt. Sen skulle jag ha haft min sång lektion men vi tar det nästa år igen. För vi båda har fullt upp just nu. Så jag har fixat här hemma i stället och skrivit lite brev. Till kvälls mat åt vi goda hamburgare här hemma. Dom vart riktigt goda. Sen valde jag kläder till i morgon och sen tog man en dusch. Vi har typ titta på musik hjälpen hela dagen också. Idag är det redan 3:e advent. Hoppas ni haft en mysig advent idag. Den här bilden tog jag innan jag skulle dusch. Nu mysig jag bara framför tv och för en stund sen åt man lite gott också. 

 

Av Malin - 13 december 2014 22:10

Idag har det varit fullt upp som vanligt. Mamma kom och hämtade oss i morse. För vi skulle till julmarknade som var på våran stand idag. Det var mycket folk där. Först var vi på en second hand butik och då hittade jag den här snygga kudden. Den låg i en fin påse också. Sen vann mamma på katthemmets lotteri. Den här söta tavla och jag fick den av henne. Tack så mycket pappa. Sen fick man ta gratis glögg och pepparkakor. Jag köpte den här fina reflex mössan på marknaden. Efter det handlade vi och sen åkte vi hem till mina föräldrar. Vi fickade lite lucia fika. Efter det fick jag fina jul kort av mamma som jag ska fixa och sen fick jag hello kitty saker av pappa. Tack så mycket båda två. Mamma hade över jul kort som tur var. Jag ska kolla om jag har kvar mina från föra året. Sen kom Pontus Och Joline också. Jag fick så fina presenter av dom. Tack så mycket.  För dom firade mig idag. För förra helgen kunde inte dom. Dom var hund vakt till söt hund som följde med också. Sen gick vi ut och hjälpte mina föräldrar med en sak ut. Efter det blev det god mat. Sen pratade vi en stund och sen fick vi mer saker av Pontus och Joline som dom inte ville ha mer. En ljus lampa,lampa och en parfym. Tack så mycket för dom. Efter det körde Pontus hem oss. Först åkte vi och köpte godis. Tack så mycket Pontus för att körde oss och mamma på morgonen. Om ni vill veta vad jag fick i present idag och dom andra dagarna så får ni gärna säga till. Så kan jag fixa en video eller bilder på det.  För nu har jag fått alla paket som jag vet att jag skulle få. 

          Glad Lucia alla mina blogg läsare   

  hoppas att ni har haft en riktig mysig Lucia nu.  

Av Malin - 12 december 2014 21:03

Jag glömde säga Dannes moster Lena var här igår. Hon var här firade mig. Tack så mycket för dom fina sakerna som jag fick av dig igår. Sen hade vi tvätt tid igår. Så Lena var snäll och hjälpte oss med det. Tack så mycket för det. Sen träffade Vi Arne lite snabbt. Han hämtade Lena. Så det var kul att se han. För det var rätt länge sen vi såg han. Idag hade man lite sovmorgon. På jobbet slängde jag lite skräp men några av barnen. Sen fick jag en jul present av en av barnen. Tack så mycket. Det var en ask med choklad. det var fint presentpapper också. Sen var någon som bjöd på choklad på rasten också. Tack så mycket det var så gott det med.  Efter kvälls maten tog man en dusch och sen blev mys framför tv med en filt. Vi såg nyss på svenska hjältar-galan. Man börjar ju nästan gråta av det. Nu säger jag trevlig helg alla mina fina läsare.       

     
 

Av Malin - 11 december 2014 21:27

Till frukost idag fick vi riktigt tomte gröt och det var populärt. Det var super gott. Sen kom det några föräldrar till barnen och sjöng några lucia sånger för oss. Efter fikade vi lusse bullar och pepparkakor. Till luch blev det korv med bröd. Fast jag åt något annat på min rast. Jag läste sagor för dom som hade byt om klart och så.  Sen sjöng barnen för sina föräldrar och syskon. Efter det blev det mer fika. Vi fick också skink mackor och julmust också. Så vi har haft mysigt hela dagen. Så nu är man helt slut. Jag var en pepparkaksgumma. Vi tog idag istället för i morgon. För i morgon är det så många som är lediga och den 13 är ju lördag också. Det är så roligt att pepparkaks mössan är en barn mössa. Det var kul att jag kunde ha den.  Nu håller man på titta på Big Brother finalen. För det måste man ju se på. 

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards