prinsessanmalin

Alla inlägg under november 2014

Av Malin - 23 november 2014 21:20

Idag sov vi alla tre länge. Hoppas man kan sova ikväll sen bara. Sen åt vi god frukost. Vi har städat lite idag. Danne kunde inte hålla sig. Han har redan fixat granen. Det är han som tog bilden också. Efter det tvättade vi och lagade tacos. Sen efter det åkte våran kompis hem. Efter han åkte hem blev det att ta en dusch och nu har man natt kläderna på sig. Det är ju så mysigt att ha på sig det och skönt. Jag skulle kunna ha det på hela dagarna. Suck imorgon blir det att jobba igen. Jag gillar mitt jobb men man behöver vara ledig ibland. Så nu är man lite jobbtrött. Så julledigheten är efterlängtad. Så jag gillar inte så mycket söndagr. Efter som det är måndag dagen efter. Man brukar vara så trött på måndagar också.  

 


Av Malin - 22 november 2014 21:47

Efter vi hade vaknat i morse så åt vi god frukost. Sen gick vi ner till stan och gjorde lite ärenden. Vi gick i några affärer också. Vi var på stan rätt så länge. Jag fick en sak billigare som jag köpte idag. Så det var ju snällt. Det var samma person som går när jag fick gratis godis. Det är nog bara för jag är så söt eller något sånt haha. Jag fick en tidig födelsedags present av Ernesto igår. Han köpte den igår också. Jag hade önskat mig den. För jag har inte sett den någon gång. Vi såg på den för en stund sen. Den var så bra och mysig. Den var så rolig också. Så det kul att jag har äntligen sett den nu. Så klart åt vi massa gott också. Tack så mycket för filmen. Det var jag som kom på att han kunde köpa den. Men jag visste inte att han hade gjort det. Nu blir det nog att se på en till film. Ni få ha en fortsätt underbar bra kväll nu.  

 

Av Malin - 21 november 2014 21:47

Jag gick upp lite tidigare vad änn jag brukar göra på fedagar. För jag tänkte dusch på morgonen. Så efter duschen vart det en god frukost. På jobbet slängde jag lite skräp med några av barnen. Det hade tänt ljus på rast och det är ju så mysigt. Annars har det varit lugnt dag på jobbet. Efter jag hade slutat möte Jag Danne och en kompis. För han ska sova över hos oss. Vi var och hämtade ett paket och handlade lite gott. När vi gick hem kom glasbilen bakom oss. Vi hoppade lite till när den kom haha. Vi köpte lite där. För det var ju så länge sen. Hello kitty godiset fick jag gratis av han jobbade i affärer. Det var så snällt. Tack så mycket. Min kompis som hade ritat av mig förut hade gjort en till som hon hade färglägga teckningen. Hon gav den till Danne när dom såg varandra där. Färgern gör så att man ser mer att det är jag på bilden. Tack så mycket för den här teckningen med. Haha Truls och Ernesto har byggt massa lego. Truls ville så gärna smaka lite. Han vart lite sur när han inte fick som han ville. hihi det syndes på han. Nu säger jag trevlig helg till alla mina läsare.  

           

Av Malin - 20 november 2014 21:55

I morse när man kom till jobbet vart det att äta god frukost. Efter lunch gjorde vi som igår att jag och några gick till dom små. Annars har det varit rätt lugnt på jobbet. Efter jag hade slutat så möte jag Danne på stan. Jag satt in lite pengar på min bak och sen gick vi hem. För en stund sen gjorde jag kaffe latte och mackor. För jag var så trött. Jag vart lite piggare av kaffet. Det senaste tiden har jag varit trött efter man har jobbat. Just nu blir det ju så mörkt fort också. Man blir bara trött av det med. Hihi Truls gillar både Dannes stol och filt. Han typ sirrar på Danne när Danne sitter där och så pratar Truls. Det ser ju så roligt ut.  

 

Av Malin - 19 november 2014 20:35

När jag kom till jobbet så åt jag frukost där och gick vi till skogen. Vi var på ett nytt ställe. Vi åt våran goda matsäck där också. Sen efter jobbet så möte jag Danne. För jag skulle stan och hämta mina newbody saker som jag köpta av min kompis. Hans klass säljer dom. Deras underkläder så sköna och bra. Här är allt jag köpte hehe Truls fick vara med på bilden också. Han var så klart nyfiken på kläderna. Innan vi hämtade sakerna så tittade vi i några affärer. För en stund sen drack man lite glögg och åt någa pepparkakor. Jag brukar inte gilla glögg men den här var rätt så god. Den var extra god när man är kall. Innan jag gjorde det så tog jag en varm och skön dusch. Men jag blir alltid kall när jag går upp för duschen och det är inte så skönt. Kan vara för jag duschar jätte varmt och länge. 

 

Av Malin - 18 november 2014 21:40

I morse åt man mumsig frukost på jobbet. Efter lunch var jag med dom små avdelningen och jag hade med mig några av dom som går i min avdelning. Så det var mysigt. Efter jag hade slutat hämtade mamma oss. För vi skulle stor handla idag. Vi gick i andra affärer också. Skönt nu är det äntligen klart. Tack så mycket mamma att du körde oss idag. Vi hoppade över sånglektionen idag. För vi behövde verkligen handla idag. Det var nästan akut att köpa vissa saker. Så det var skönt att vi handlade idag. För stund sen åt man några stycken pepparkakor och varm choklad. Det var så gott. Jag frös lite också. Då är extra gott att dricka något varmt.  

 

.



Av Malin - 18 november 2014 06:11


                                                  

3 år och 9 månader med min fina Daniel.<33


Det kommer alltid vara du och jag. Det känns som vi har varit tillsammans en evighet. Jag är så glad att vi hittade tillbaka till varandra.  Nu vill jag bara säga till dig att jag älskar dig extremt mycket och jag vill aldrig förlora dig. Jag hoppas du tycker samma som jag med det. Jag vill aldrig att vi ska släppa taget om varandra. pussar till min finaste Daniel från din Malin.  

Av Malin - 17 november 2014 21:36

Jag åt frukost på jobbet idag. Jag hade min grupp som vanligt idag. Annars har det varit en lugn dag på jobbet. Vädret var inte bästa idag. Super kallt var det idag. Efter jag hade slutat så gick jag ner till stan och möte Danne där. För han hade ärenden där. Men först tog vi en fika. Jag glömde säga att igår brände jag mig på mitt långfinger. Vi gjorde våfflor och jag skulle flytta järnet lite snabbt och då brände jag mig. Det var så länge sen vi åt det också. Jag har åt i ett annat finger också. För lite av nageln gick av idag och det gör så ont. Jag har fortfarande lite märke kvar från förra gånngen jag brände mig. Duktig man är som gör det igen hehe. Den här snygga bilen såg jag på stan och den är var ju så snygg färg också. 

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards