prinsessanmalin

Alla inlägg under oktober 2014

Av Malin - 10 oktober 2014 20:59

I morse hade jag sovmorgon. Efter jag hade vaknat tog jag en skön dusch. Sen när jag var på jobbet så slängde jag lite skräp med några barn. Efter lunch blev det att äta glass. Efter kvälls maten gick vi ner till tivolit som ska vara här hela helgen. Vi träffade några vi känner. Vi fick gratis bullar och varm choklad. Tack så mycket. Jag vann den här söta dockan på tivolit. Nu tittar vi på idol och äter gott. Snart blir det att sova. Vi ska upp tidigt i morgon.   

   

Av Malin - 9 oktober 2014 20:55

I dag åt jag frukost på jobbet. På jobbet har vi gjort äppel dricka. Annars har det varit en lugn dag på jobbet. Efter jag hade slutat så tvättade vi. Här bjuder jag på en bild på mig när jag var fotomodell för en dag. Skönt snart är det helg. Det kommer bli en toppen rolig helg. Så snart blir det att sova. Så det blir helg snart.   

 

Av Malin - 8 oktober 2014 20:59

I morse fick jag äta frukost på jobbet. Fast jag inte brukar det på onsdagar. Jag behövdes där i dag. Jag köpte fina kläder av min jobba kompis i dag. Hon frågade mig i går jag var intresserad och det var ju så klart. Snällt att hon tänkte på mig. Jag har köpt skor av henne förut också. I morse när jag skullle cykla så regnade jätte mycket. Det var jätte stora bölar ute. I bland fick jag hålla upp mina fötter så jag inte skulle bli blöta. Jag var lite blöt när jag kom fram. Jag fick höra att på vissa ställen här fick dom pumpa upp massa vatten. Så det vara nära på översvämning.  Sen blev det bättre väder. Solen kom och det var ju bra. För vi skulle till skogen i dag. Där åt vi matsäck ich gjorde olika uppdrag. Efter jag hade slutat så hämtade jag ut lite pengar. Hoppas det blir bättre väder i morgon. För en stund sen åt man mackor och varm choklad. Det var länge sen man gjorde varm choklad. Så det var extra gott nu.  

 

Av Malin - 7 oktober 2014 22:20

I morse åt jag också frukost på jobbet. Det var inge roligt väder i dag. Vi fick hello kitty glass efter lunch också. För några dagar sen fick jag veta att jag ska få löneförhöjning. Så det ju inte helt fel. Snacka om jag vart glad när jag fick veta det. Snart blir att sova. För nu är jag super trött. Hoppas dom här veckarna går fort.  

 

Av Malin - 6 oktober 2014 20:15

Jag åt frukost på jobbet. I dag hade jag min grupp. Det har blir ändrat jag kommer göra lite olika saker på min grupp på jobbet. I dag gjorde vi lite teater. I morse var jag bara lite snorig och nu verkar den var helt borta helt plötsligt. Jag liter inte på om den är helt borta. Men vi får hoppas på att den är helt borta. Nu är det verkligen höst ute. Kallt är det också. Haha Truls är så söt. Är man en prins så ska man sova som en prins också. Å va skönt man sov i natt. Sov hela natten och har inte vaknat på hela natten och det var så skönt.  

   

Av Malin - 5 oktober 2014 20:50

I går var det fullt upp. Först åkte vi till Eskilstuna. För pappa skulle hämta filmer där som han hade köpt och sen så handlade vi. Efter det åkte vi till Dannes Bror. Vi fikade där. Vi åt bullar som vi hade köpt efter som det var bullar dagen i går. Pappa köpt lite saker av Ronny också. Vi fick se deras nya hus efter som vi var där. Det var stor och fint. Jag stannade kvar där när mina föräldrar åkte hem. Vi åt god mat där och pradade. Några spelade och tittade på tv. Sen efter mate gick vi ut med Ronnys hund Rizzla. Senare på kvällen så gick vi till ICA och handlade och sen hälsade vi på en kompis till dom lite snabbt. Svärfar körde hem oss. Vi åkte först till Dannes syster och hämtade lite saker. Efter det hämtade vi Truls och lite annat hemma hos mina föräldrar. Vi lämnade lite saker där också. Sen åkte vi hem. Det ska bli skönt att sova i sin egen säng. För vi sov på tunna madrasser. Jag snyter lite blod just nu. Det nog för jag snytit mig så mycket. Jag tål inte vanlig nässpray. För då får jag näsblod. Jag använder saltspray istället.  

 

Av Malin - 3 oktober 2014 20:37

I dag fick man lite sovmorgon. Efter jag hade vaknat så jag tog en dusch. Man blir lite piggare av det. På jobbet slängde skräp. Efter jag hade slutat så hämtade mamma mig och Truls. För vi skulle sova här i natt. Danne är hemma sin bror och är med några till. Jag kanske ska dit imorgon. Dom hämtade Danne så tidigt. Jag hade inte slutat då. Jag kanske hade åkt i dag om inte han hade hämas så tidigt. Mamma och jag handle lite innan vi åkte hem. När vi kom hem åt vi mat och sen åt vi efterrätt. Nu blir det fredags mys i högsta grad. Det här mumsar jag på och tittar på idol. Nu får ni ha en trevlig helg alla mina läsare.  

 

Av Malin - 2 oktober 2014 20:25

Jag åt frukost på jobbet i dag med. Vi har gjort äppelmos i dag också. Så här mumsigt har vi på rasten i dag. Det vart över från i går när vi hade planeringsdagen. Så här fin himmel fick jag cykla med i dag. Jag är fortfarande förkyld men jag är på topp ändå och musiken är alltid med mig ändå. efter jag hade slutat blev det att tvätta och äta mat. Sen har vi tagit det lugnt och titta på olika serie.  

     

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards