prinsessanmalin

Alla inlägg under oktober 2014

Av Malin - 17 oktober 2014 23:55

I morse hade jag sovmorgon. Efter jag hade vaknat tog jag en dusch. På jobbet slängde jag skräp som vanligt. När jag kom hem var det kompisar hemma hos oss. För vi skulle gå på bio. Vi skulle se Annabelle. Först åt vi mat på stan och köpte god saker. Sen gick vi och hämtade biljetter. Jag fick en bra bild på våran kyrka också. Jag döptes in den kyrkan. Snart blir det att sova. Trevlig helg alla mina läsare och sov så gott alla.  

Av Malin - 16 oktober 2014 22:34

I dag åt jag frukost på jobbet. Annars har det varit en lugn dag på jobbet. Efter kvälls maten så gjorde jag rent i kattlådan. Sen gick vi och slängde skräp. Jag bloggar från surfplattan. För på datorn krånglar det bara. Ja i morgon är det äntligen fredag. Snart blir det att sova så man orkar gå upp i morgon. Här kommer det söta bilder på Truls. Han vill mysa ha filt på sig. Vi hade det så mysgit. Han gillar att ligga under min arm. När vi brukar sova så brukar han hålla om mig och det så gulligt. Det är som han vill känna att jag ligger där. Det alltid lika mysigt att sova med han. Han min vakt katt hihi.<3

Av Malin - 16 oktober 2014 06:34

Mobbning bodde inte få finnas. Alla kan göra något så våran värld blir en bättre plats att leva på. Om ni vill veta vad jag blev mobbas för gilla kommentera det. Dela och bli gärna vän med mig alla mina sidor står på min blogg. Min blogg adress står på min profilsida. dela man så är det större chans att det blir en bätrre värld tillslut. Så här skrev jag på fb i torsdags.  I tisdags skrev jag detta.  Det viktigaste är inte att få hur många vänner som helst eller like och kommentare. Det viktigaste är att det blir fram steg och att det blir en bättre värld att leva i. Därför behöver man inte tjata det i varje status. För det ju inte kändisar man ska bli när vi hjältar. Det var jag tycker i alla fall.  

 

Hej tycker ni att jag gör ett bra jobb me mobbning så tycker jag att ni ska söka in mig. Så då kan jag bli bättre på detta om man är med där. Så man kan få tips och så. Om ni behöver min adress och sånt så är det bara att pm mig. Det skulle betyda allt för mig. Tack i förhand kramiz. Jag skrev detta på min fb i tisdags. Här är länken.   http://www.aftonbladet.se/svenskahjaltar/formular/article13525964.ab

Av Malin - 15 oktober 2014 20:51

I dag har vi varit på en lek park med barnen. För man fick inte vara i skogen i dag. För det är jaktsäsong nu. När jag kom hem så var mamma här. För hon skulle hjälpa oss och bära vårat bord till sopförrådet. Hon hjälpte oss med andra saker också medans hon var här. Efter kvälls maten så tog man en skön lång dusch. Jag vill bara skriva en sak som jag skrev i måndag på min fb. Döm inte folk hur dom ser ut och vad dom har på sig. Alla är lika värda ändå. Haha vilken sötnos man är då. Bilderna är också tagna i måndags.  

   

Av Malin - 14 oktober 2014 22:25

I morse åt jag frukost på jobbet. När vi var ute så plockade vi äpplen som vi ska göra äppelmos av. Sen möte jag Danne på stan. Vi åt lite god mat på stan och sen gick vi till en affär. Sen möte vi en kompis. För vi vart intervjuade av tidningen Måsen Mariefred. Han ville veta om det vi har skrivit om och prata om mobbning. Det var kul och spännande. Så nu får ni hålla kolla på den tidningen. Det var så kul det var en som sa hej till oss fast vi inte känner han.

 


Av Malin - 13 oktober 2014 21:34

I morse när jag cyklade såg jag att nästan alla karuseller hade åkt till nästa ställe. Jag åt frukost på jobbet i dag. Jag hade min grupp i dag. Annars har det varit en lugn dag. När jag var på väg hem så vara alla karuseller borta. Jag slutade tidigt i dag. När jag kom hem lyssnade jag på radio länken från i går. Dannes kompis gjorde en fin ny header till mig. Tack så mycket det var jätte snällt och skit snygg är den verkligen. Jag passade på att göra om hela bloggen lite. Det blir nog mer sen. Det vart så snyggt. Det var så länge sen jag gjorde om. Här kommer det en till bild från i går som vi fick i dag.  

     

 

 

 

Här är det när vi pratar vi radio. Mer bilder finns på bloggen och fb. Vi pratade om mobbning och på bilden är det jag,min kille och våran kompis. https://soundcloud.com/stockholm-lokalradio

  

Av Malin - 12 oktober 2014 19:26

I dag gick vi upp tidigt. Vi duschade och gjorde oss fina. Sen var vi tvungna att gå till tåget. Men vi missade den. Den åkte när vi kom. Fär vi fick fel tid den skulle gå. Men vi tog nästa. Då passade vi på köpa lite frukost medans vi väntade. Vi fick åka tunnelbanan också. Sen när vi kom fram fick vi tre prata i radio. Det var så vart där inne och litet var dte också. Men kul och man var lite narvös. Men det gick bra. Efter skrev dom autografer till mig och så tog vi bild med dom. Dom fick lite presenter av oss. Dom åkte tunnelbanan med oss. Sen sa vi hej då till dom. För dom skulle på ett möte. Efter åt vi mat och vid tåget träffa vi två kompisar som det var länge sen vi träffades. Så det var kul. Vi köpte lite godis innan vi skulle till tåget. Sen åkte vi tåg hem. Vi tog bussen sen hem. För det regnade och den var utannför också. Så då passade vi på. Nu blir det bara ta det lugnt och äta lite gott. Det varit en spännande och en rolig dag i dag. Hoppas vi får göra om detta. Hoppas ni lyssnade annars kan man lyssna på en länk om ni vill som missade den. För jag vet att det var några som missade och var så ledsna för det. I går köpte jag rosabandet. Cancer bodde inte få finnas. fuck cancer. Jag känner allt för många som har och haft det. Tyvärr så har några dött också.   

                           



Av Malin - 11 oktober 2014 23:11

I dag var det marknaden här också. Vi gick tidigt. För det brukar vara lite lugnare då. Vi har varit där hela dagen och kvällen. För vi var på tivolit också med några kompisar. Vi gick med några på marknaden också. Så nu har man åt hela kroppen och är så trött. Men jag har hitta massa fint som jag är nöjd med. Kommenter om ni vill se en video eller bilder på det jag har köpt. Vi åt mat och fikade på stan också. I morgon är det bara tivoli. Men det kommer vi att missa i morgon. Men det gör inget. För det kommer hända roliga saker i morgon ändå. I morgon blir det också att gå upp tidigt. För jag,Danne och kompis ska var med i radio. Vi ska var med stockholm lokalradio. Det får ni gärna lyssna på. Vi ska prata om mobbning tror jag. Mellan klockan 14.00-15.00 Så det ska bli kul och spännande. Nu ska jag välja kläder tills i morgon och sen blir det att sova. Natti natti sov så sött alla när ni ska sova.  

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards