prinsessanmalin

Alla inlägg under september 2014

Av Malin - 14 september 2014 20:32

I går vart det fullt upp. Det är därför jag inte bloggade igår. Jag skulle ha jobbat går. Det var fixar dagen på jobbet. Föräldrar,barn och alla jobba kompisar ska fixa olika saker på förskolan. Men mitt ögga var så röd fortfarande så jag åkte inte dit. Vi åkte i alla fall och handlade lite och så hämtade jag ut min hostmedicin som min docktor skickat det ut till mig. Så jag behövde inte åka till sjukhuste för att få den och det ju bra. När vi kom hem åt vi goda våfflor till lunch. Det var så länge sen vi åt det. Sen var vi ute i solen. Här är söta Lucy med hennes fina kläder. Det ser så guligt ut.  På kvällen kom Pontus som hade köpt goda bullar. Tack så mycket. Vi såg på lite film också. I dag har vi rösta och gjort lite ärenden. Sen körde mamma hem mig. Jag har gjorde rent i kattlådan och bäddat rent sängen. Det ska bli skönt att sova sen. För en stund sen målade jag naglarna i fin blå färg. Nu ser jag på film och sen blir det att sova. Jag tänkte gå lägga mig tidigt i kväll. Det var länge sen jag gjorde det. I morgon blir det att jobba igen. Mitt öga ser bättre ut i dag.  

           

Av Malin - 12 september 2014 20:18

I dag har man tagit det mest lugnt. Vi hjälpte en kompis lite snabb med hennes mobil hemma hos oss. Sen åkte hem till sin bror och jag åkte hem till mina föräldrar. För Danne och hans kompisar skulle spela. Mamma och jag handlade massa gott inte bara det på bilden. Så nu klarar vi oss hela helgen. I dag har jag lite ont i ögat. Det är jätte rött just nu. Hoppas jag inte är röd i ögat i morgon. Nu får ni ha en jätte trevlig helg.  

 
  

Av Malin - 11 september 2014 22:19

Idag mår jag lite bättre. Men jag har fått en jätte jobbig hosta. Man var ute lite snabbis och slängde lite skräp igen. Det var soligt och skönt ute. Synd att man är sjuk när det är så fint väder ute. I dag har vi tvätta massa. Skönt snart helgen igen. Men jag tog helg tidigare än va jag brukar göra. Efter som jag är sjuk.  

   



  

Av Malin - 10 september 2014 23:20

Det blir att vara hemma hela veckan ut. Jag har fortfarande ont i halsen. Jag börja undra om det är harflus som har fått. Det blir att ringa doktorn på fredag om jag har fortfarande ont i halsen. Robert S och en kompis var här en stund. Dom visste inte jag var hemma och var sjuk. Vi åt onlinepizza med dom. Man har försökt dricka mycket te med honung i. Bäst att lyssna på mamma. Hon sa jag ska dricka mycket te med honug i. Jag bloggar från min surfpanda <3

Av Malin - 9 september 2014 22:33

I dag stannade jag hemma från jobbet. Jag hade jätte ont i halsen och knapp kunde prata. Jag har haft lite feber också. Vi var och slängde skräp en snabbis förut. Vi har titta på två stycken filmer som var bra. Så I dag har det bara varit en lugn dag hemma. Jag ska vara hemma i morgon. Om jag mår bättre så ska jag jobba på torsdag.  

 

Av Malin - 8 september 2014 20:09

I morse när jag vaknade hade jag fortfarande ont i halsen. Men jag gick till jobbet ändå. För jag hade inge feber och så. Jag åt frukost på jobbet idag. Vi har inte gjort så mycket på jobbet och det ju tur. Efter som man mår inte så bra. På rasten var det någon som bjöd på goda björnbär. Moster kom hitt förut och lämnade lite saker också. Det var så skönt att dusch igår när inte mår så bra. Nu får ni ha en fortsätt bra kväll i dag.  

 

Av Malin - 7 september 2014 21:08

I dag sov vi länge och sen blev det en mumsig frukost. I dag har jag ont i halsen. Jag har inte var sjuk på jätte länge. Så det min tur och det många som är det på jobbet också. Usch vill vara frisk ju. Får se i morgon hur jag mår om man orkar jobba. Tur så slutar jag tidigt imorgon. Sen vid kvälls maten åkte våran kompis hem. Jag har inte orkat gjort så mycket i dag. Så det har varit en lugn söndag i dag. Nu bjuder jag på en gammal bild på mig.    
  

Av Malin - 6 september 2014 19:06

Efter vi hade vaknat så åt vi en god frukost. Sen åkte mamma jag på stan. Dom andra ville stanna hemma. Vi var i två olika seconhand affärer. Sen skulle vi ha fikat också. Men det vart inte så och så skulle vi hämta en sak hos en tjej men hon var inte hemma idag. Så det får bli en annan dag. Mamma har hjälpt mig att frosta av ena våran frys och lämnat lite saker också. Tack mamma för en trevlig mor och dotter dag idag. Det gör man ju inte så ofta tyvärr. jag älskar dig mamma och du är bäst. Snart. blir det att äta lite gott. Kanske så kommer det en till kompis hitt. Han hade köpt någon film som han ville se med oss.  

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards