prinsessanmalin

Alla inlägg under september 2014

Av Malin - 22 september 2014 20:58

I dag var det inge roligt väder och vakna i. Jag ville bara stanna kvar i sängen i ställlet. Det verkligen öste regn och blåste jätte mycket. Det var så kallt också. Jag tänkte ta bussen men jag gjorde aldrig det. Jag ångrar mig lite att jag inte tog bussen i alla fall. Jag blev lite blött. Fast jag hade regn kläderna på mig. Jag tog på mig min socker när jag kom till jobbet. För strumporna var blötta. Jag åt frukost på jobbet i dag också. Skönt att jag slutatde jobbet tidigt i dag. mamma kom till oss efter hon hade slutat jobbet. Hon hjälpte oss med lite olika saker. Tack så mycket mamma. Hoppas det blir bättre väder i morgon.  

 
  

Av Malin - 21 september 2014 19:10

I går var det fullt upp. Vi vart hämtad av en  kompis för vi skulle på en fest. Vi skulle fira en kompis som har fyllt år. Vi gjorde olika leka och åt massa gott. Tack alla för i går det var så kul och trevligt. Några var det länge sen man hade träffat också. Så det blev extra kul för det. Sen körde våran kompis hem oss. Våran kompis stannade ett tag oss och vi såg på film. Vi åt lite popcorn då bara. Vi var så mätta från festen. Sen var det länge sen vi åt det också. Sent vart det lite för att blogga och var helt slut också. I dag har vi mest tagit det lugnt. det har varit så dåligt väder i dag.  För stund sen tvättade vi och nu blir det att titta på en skräckis. Vi ska äta massa gott också. Här kommer det några bilder från i går. Vi tog massa bilder. Här en regn bild från i dag också.

                       



Av Malin - 19 september 2014 22:13

I dag hade jag lite sovmorgon. Efter jag hade vaknat tog jag en dusch. Det har varit dimmit ute typ hela den här veckan och kallt på morgonen. Tur kommer solen på dagen. Man ser lite på bilderna att det är det. Dom håller på bygger om bredvid mitt jobb. Där det brand förut. det här fina ljuslyktan lyste så fint när jag kom i morse. I dag har jag slängt skräp med några barn som vanligt. Sen efter kvälls mat kom en tjej kompis hitt. jag hjälpte henne med hennes lösnaglar. Det gick rätt så bra och det var länge sen jag fixade med sånt. Dom var fin naglarna hon hade. Hon var så nöj och det ju bra. det var hon som tog bilderna på singa naglar. Jag lånade bilden lite hehe. Så ni skulle se hur fin dom är Tack för en rolig kväll. Vi smakade på lite god för en stund sen också. Nu får ni ha en trevlig helg och snart blir det att sova. Jag är super trött.   

               

Av Malin - 18 september 2014 22:03

I dag på jobbet åt jag frukost på jobbet. På morgon gick jag med dom små till skogen och dom åt frukt där. Jag behövde där i dag med. Vi såg massa spindelnät när vi var i skogen. Det var så mysigt när vi gick till skogen. Sen hade jag möte med min handledare. Det kommer hända massa nya roliga saker för mig. Så det ska bli spännande. Efter jobbet så hämtade mamma oss. För vi skulle stor handla. Skönt nu är det äntligen gjort igen. Dagarna går ju så fort. Man hinner ju inte i bland. Vi köpte den här nya chokladen i dag. Vi prov smakade den för en stund sen och den var god.  Vi kunde inte vänta längre hehe. 

  



Av Malin - 18 september 2014 06:25

 

                                                  

                                                   3 år och 7 månader med min fin Daniel.<33

 

Alla frågar ju när vi ska gifta oss och nu frågar jag dig när ska vi gifta oss älskling? Jag sitter ju här och väntar på att du ska fråga mig hehe. Jag älskar dig bara för mycket och du är bara min. Jag tänker inte dela med mig. Miljontals med pussar till dig min finaste Daniel från din Malin.  

Av Malin - 17 september 2014 22:06

Idag fick jag var med dom små barnen. För jag behövdes där. Dom andra gick till skogen som vanligt. Så jag åt min matsäck till kvälls fikat istället. Efter kvälls maten tog man en skön dusch. I morse såg jag den är coola spindelnätet  på mitt jobb. Jag haft en lite oturs dag idag. Jag tappade två stycken glas som gick sönder och en lite bit hamnade inananför min tröja. Men tur så gick det bra ändå.  

 

Av Malin - 16 september 2014 22:08

I dag åt jag frukost på jobbet. I dag på jobbet gjorde vi två olika hem gjorda glassar. Dom var så goda. Vi hade gjort en egen glass affär ute i solen. Mysit värre. Efter jag hade slutat gjorde jag lite ärenden. Danne ville att jag skulle köpa glass och halstabletter till han. För nu har han också fått ont i halsen. Snäll som jag är så gjorde hans beställning. Nu säger jag natti nattis sov så sött alla mina läsare.

 





 
  

Av Malin - 15 september 2014 21:17

I dag åt jag frukost på jobbet. Den här goda chokladen fick vi mumsa på rasten. Jag åt även en choklad muffins som vi fick av en av jobba kompisarna som har slutat hos oss. I natt sov jag själv hemma. För Danne kom hem i dag. Tur att jag hade Truls att mysa med i natt. Så jag var inte helt ensam som tur var. Jag var lite röd i det andra öga men inte så farligt. Nu på kvällen fick jag lite ont i halsen. Nu får det ta ge sig. Den får bestämma sig om jag ska vara sjuk eller inte. Jag gick la mig tidigt i natt och det var skönt.  

   

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards