prinsessanmalin

Alla inlägg under augusti 2014

Av Malin - 14 augusti 2014 20:07

Idag åt jag frukost på jobbet. Det har varit rätt lugnt på jobbet idag med. Vädret har varit konstigt idag också. Efter jag hade kommit hem en stund så gick vi till svärmors jobb. Vi pratade med henne lite. Sen vart gå hem och lagade mat. Innan vi lagade mat kom moster och lämnade lite saker till mig snabbt. Här bjuder jag på en bild på mig som jag har gjort om.Texten stämmer ju så bra på mig också. Nu ska jag läsa lite och sen blir det nog och ta sova. Snart är ju helg. Ska bli härligt det.  


 
  

Av Malin - 13 augusti 2014 21:20

På jobbet var rätt så lugnt. Vädret har varit kallt och varmt. Det känns som hösten är på gången. När jag hade kommit hem så kom mamma hitt. För hos skulle hämta lite saker. Sen gick vi till Peter. För han sa vi kunde hämta lite mat där. För skulle bli gammalt annars. För han har åkt till Usa och han ska sjunga där. Det är så himla coolt. Så vi fick låna hans nyckel. Det var snällt av han. Vi tackar så mycket för det. Efter det åkte jag och mamma till stan. Vi handlade och jag beställde en klipp tid. För det behövdes verkligen. Killarna hade fixat maten när jag kom och sen tog jag en dusch. Efter det gjorde jag en kladdkaka. För vi behövde äta grädde som vi hade hemma. Det blev så god. När vi åt den tittade vi på en skräckis.  

 

Av Malin - 12 augusti 2014 20:18

Jag åt frukost på jobbet idag. På jobbet har vi inte gjort så mycket. Efter jag hade slutat möte jag Danne,Robert och Peter på stan. För dom hade tagit bilder. Men då var en från bandet med också. Vi drack lite kaffe och sen började regna jätte mycket och åskade. Vi stannade på stan tills det slutade regna. Haha sen hände det en knäpp grej. Vi skulle lämna en film på posten som Peter hyrde igår. Robert trodde den skulle vara i post brevlådan och jag frågade va han postade. Då sa han filmen och jag sa den ska ju var inne på post affären. Då fick vi panik. Dom på affären sa att vi skulle ringa till posten. Men dom svarade inte. Men till slut kom post bilen. Så vi fick filmen tillbaka. Jag visste inte att han hade filmen. Vi skulle handla så då kunde vi lämna den. Sen åt vi ute. För det blev så sent. Sen kom vi försent till tvätten. Men tur var den ledig forfarande. Peter var hemma hos oss en stund. Han hade köpt dricka till oss. Jag hade sommar kläder på mig också. Så det var så kallt. Nu är man helt slut. Nu blir det film med Danne och Robert.  

 

Av Malin - 11 augusti 2014 20:29

Idag åt jag frukost på jobbet. Det var fler barn idag och det så kul. Nu är också massa inskolning. Så det är fullt upp. Dom här god sakerna i burken fick vi på jobbet idag. Tack mums det var gott. Efter kvälls maten gick vi ner till stan. För Peter och Lulu ville träffa oss. Vi fotade lite med dom. Peter bjöd oss på kaffe. Jag tog kaffe latte och Danne tog vanlig kaffe. Den var så god. Man fick godis till också. Tack så snälla Peter.  

   

Av Malin - 10 augusti 2014 20:04

Igår hämtade mamma och Pontus mig. För vi skulle ha kräftfest hemma hos mina föräldrars grannar. Vi har det varje år med dom. Danne kunde inte följa med. För han var tvungen att spela. Vi gick till en loppis som var nära där dom bode. Jag hittade dom här fina sakerna. Jag är så nöjd med dom. Pyret ligger som Moa brukar ligga. Det ser så roligt ut. Jag tog kort på pappa fina saker som lyset så fint i mörket. Jag hade inte tid att blogga igår. För dom hämtade mig så tidigt också. Jag glömde packa lite saker. Tur så var det bara en natt. Vi åt vanlig mat tidigare idag också. Joline sminkade mig och fixade hår. Jag blev så nöjd. Tack så mycket. Haha det är Pontus som tog några foton på mig. Dom vart ju bra så tack så mycket. Vi åt massa gott och drack gott. Vi hade så trevligt. Mamma hade köpt en cola som det står grannar på. Men det visste inte hon och det var lite roligt när vi var där också. Men det var massa getingar och det var synd. För en stack mig och det gjorde så ont. Men dom hade salva som jag fick ta. Idag efter vi hade ätit lunchs så körde Joline och Pontus hem mig. Robert var här igen också. Jag åt för en stund sen godis som jag köpte i onsdags och cider.  Nu ska vi se en skräckis.   

                           


Av Malin - 8 augusti 2014 21:35

Robert S åkte på rock konserts igår morse. Papppa hämtade oss på morgonen. För vi skulle till Rix fm festivalen i Eskilstuna. Det fanns olika tält där som man kunde göra olika saker. Vi var med olika tävlingar också. Hoppas vi vinner. Vi åt mat där. Vi fick chips till hamburgaren. Man fick ta lite olika saker och sen köpte jag lite saker också. Jag blev sminka också. Det var en som tog kort på oss och dom bilderna kom upp på konsert i stor tv bild. Haha det visste inte vi att det skulle vara med där. Vi fick lite autografer och bilder på olika kändisar. Det var så synd inte alla kändisar fick skriva autografer. Dom slängde saker från secen också. Han som hjälper Robin fick vi bild med också. Sen träffade vi Ted. Robins kompis. Danne fick saker av Danne och Robin. Vi har haft en toppen dag igår. Minne för livet det var första gången vi var där. Man hade ont i fötterna men det var det helt klart värt. Idag var jag ju tvungen att jobba. vi har städat och slängt skräp på jobbet. Annars har det varit lugnt på jobbet. Efter jag slutat möte jag Danne på stan. Vi handlade lite och sen gick vi hem. Efter kvälls maten tog jag en dusch och sen blev det fredags mys. Nu får ni ha en trevlig helg alla mina läsare.  

                                                                   

Av Malin - 8 augusti 2014 19:18

I ondags på jobbet fick jag slutat tidigare och det var bra. Först direkt när jag kom hem så åt vi mat. Robert S var där också. För han skulle sova över hos oss. Vi gick stan och hämtade ut pengar. Efter det prata vi med mina föräldrar som också var på stan. Sen åkte vi med Peter Andrees band och hela bandet var med. Vi åkte till Ärla pizzeria. Många som vi känner var där med. En kompis till oss tog bilderna. Haha vi märkte inte det ens. Det var trevligt där som vanligt. Några andra folk fick sjunga också. Jag ska göra en till inlägg idag. Jag ska skriva om vad jag gjorde idag och igår.   



     

Av Malin - 5 augusti 2014 21:30

Igår och idag så åt jag frukost på jobbet. På jobbet har det varit en lugn dag. Alla barn och jobba kompisar har inte börjat än. Så det därför det så lugnt. Men det skönt att det är det ibland. Jag möte Danne och Lena på stan. Sen gick jag och Danne hem. Efter kvälls maten tog jag en skön dusch. Imorgon blir det fullt upp efter jobbet. Så får se om jag bloggar något imorgon. På torsdag är det också fullt upp. Jag har tagit semester på torsdag. Jag fick svar idag att jag fick det. Tack så mycket att jag fick det. Efter en stund sen åt man kvälls macka. Det är så gott när man är så hungrig.     





  

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards