prinsessanmalin

Alla inlägg under augusti 2014

Av Malin - 24 augusti 2014 10:16

 

                     Idag har jag och min prins Daniel varit förlovade i 2 år och 11 månader.<33

 

Du är både min allra bästa vän och pojvän. Helt otroligt nästa månad så har vi varit förlovade i 3 hela underbara år och mer ska det ju helt klart bli. Pussar till dig min gulleplutt från din Malin.  

Av Malin - 23 augusti 2014 11:52

Nu är man på hemsidan och det är så coolt. Men vart inte så nöjd med video. Jag kan bättre än så om jag får göra höga toner. Man fick inte han bakrunds musik heller och då låter också sämre. Sen vart jag störd av några. Jag var lite osäker vilen låt jag skulle ta också. Nu vill jag att ni ska dela den. Om man får fler delningar är det lättare att komma in. Jag skulle bli sjukt glad om ni gjorde det. Det är ju mina drömmar. Ni skulle göra den sann kramar i förhand.    

http://www.tv4.se/idol/klipp/malin-utterstr%C3%B6ms-video-audition-till-tv4-play-biljetten-2936238?utm_campaign=idolmejl&utm_medium=email&utm_source=audition


 

Av Malin - 21 augusti 2014 22:09

Idag åt jag frukost på jobbet. På jobbet var det rätt lugnt idag med. På rasten var det någon snäll jobba kompis som bjöd oss på goda muffinsar. Det var någon som hade tänt ett ljus också mysigt värrre. Efter jobbet cyklade jag till stan och gjorde lite ärenden. Danne kom till stan också. Det var lite roliga saker som man kunde titta på stan idag. Det var en loppis och några som sjöng. Vi visste inte att skulle vara det idag. Det bra att Madde säger vad som händer. Ja fick dom här sakerna av politikerna som var på stan idag. Älsklingen bjöd på mat idag. Skönt snart med helg.  

     

Av Malin - 20 augusti 2014 21:39

Igår gjorde jag rent katt lådan. Idag på jobbet har det varit lugnt. Vädret idag var lika konstigt som igår. Jag såg fina regnbågen idag när jag gick ut med Mila. När jag kom hem spelade jag in en video när jag sjöng. Jag har skickat in den till idol. Hoppas dom gillar den. Men det är så många som söker. Alla som känner mig vet att jag älskar att sjunga. Det är min dröm att få stå på scenen.   



   

Av Malin - 19 augusti 2014 22:05

Idag åt jag frukost på jobbet. Det var rätt lugnt på jobbet idag med. Det var så tråkigt väder idag. Sol och regn var det hela tiden. Det var mest regn. Truls trodde han hade fått en säng men det vara bara min byrår. För en stund sen gick vi kvälls promenad med Mila och slängde skräp. Snart blir det att sova. För jag är så jätte trött. Det är redan mörkt ute.

   



Av Malin - 18 augusti 2014 21:33

Idag åt jag frukost på jobbet. Det har varit lugnt på jobbet idag med. Efter det har jag stor handlat med mamma. Danne stannade hemma med Mila. Idag blev det att äta mat som man bara värmer. För jag kom hem så sent. För stund sen tittade vi på idol som också fyller 10 år. Grattis till dom. Nu blir det Paradise hotel. Jag har varit så taggad att se dom idag. Innan så gick vi ut med Mila och slängde skräp. Det blir att sova efter Paradise hotel sen.  

 

 
  

Av Malin - 18 augusti 2014 06:20

                                                 3 år och 6 månader med min fina prins Daniel.<33


Man behöver mat för att överleva. Jag behöver ha dig för att må bra och överleva. Jag vill alltid att du ska finnas i mtt liv. Jag älskar dig mer än allt på denna jord. Pussar till dig min finaste prins från din Prinsessa.  

Av Malin - 17 augusti 2014 19:56

Förlåt att inte blev någ blogginlägg i fredags och lördags. Det var så fullt upp. I fredags på jobbet slängde vi skräp och sen var det lugnt på jobbet. Sen kom en kompis till oss och ville titta på filmer med oss. Först åt vi på stan. Jag hittade Mitt namn på flaskan. Jag gillar inte cola light så mycket. Men ville så gärna ha den. I lördags kom Micke Dannes bror och hans barn hitt. Dom skulle lämna deras hund Mila som är chiwawa hund. Vi ska var hundvakt några dagar. Sen senare på dagen var vi på kalas hos en kompis. Efter det ville kompisen sova över hos oss. Vi tittade på film och åt lite gott. Vi gjorde lite äreden på stan igår snabbt. Jag köpte en fin byrå också av en som jag känner också. Idag har vi mest taigt det lugnt.       

   

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards