prinsessanmalin

Alla inlägg under juni 2014

Av Malin - 16 juni 2014 20:57

Mamma körde hem mig i morse. Jag lämnade alla saker här hemma och Truls. Sen tog jag cykeln till jobbet. Jag åt frukost på jobbet idag. Sen hade jag min pyssel grupp som vanligt. Jag slutade tidigt idag. efter jag hade slutat gjorde jag lite ärenden på stan och sen åkte jag hem. Det var mycket att packa upp och fixa här hemma. Danne skulle komma hem i natt någon gång. Sakerna på första bilden köpte på mosters tidning. Krukorna,duken och klockan fick jag av moster. Hon ville inte ha dom länge. Tack så mycket för sakerna. Trosorna fick jag av mamma. Tack så mycket mamma. För dom var för små för henne. Pappa hade skicka efter dom till mamma. Det blir så dyrt att skicka tillbaka dom också. Det här söta kort fick vi av pontus och Joline. Tack så mycket den var så söt. Dom andra sakerna är från marknaden. Jag är så nöjd med alla sakerna. Det var så mycket saker att vissa på en video.

                  

Av Malin - 15 juni 2014 19:51

I morse när jag åt frukost hade jag mina natt kläder på mig. Det var så länge sen jag gjorde det. Det så skönt mysigt att göra det ibland. Efter frukosten tog jag en dusch. Sen gick jag ut en stund och åt en glass. Jag lånade mamma fina skor. Efter det åkte vi och hämtade ut lite pengar. sen gick vi till marknaden igen. För jag ville ha en sak där som jag ångrade att jag inte köpte och sen hade inte pappa varit där igår. Efter det åkte vi hem åt kvälls mat. För en stund sen åt vi en mjukglass som vi hade gjort själva. Den var så god. Igår och i fredag tvättade jag här. Både kläder och säng kläder. Nu blir det sista tår biten och sen är den slut.

     

Av Malin - 15 juni 2014 18:57

Igår vart inge blogg. Det var fullt upp går. På morgonen igår kom min kusin och hennes familj. Dom skulle fira mamma som har fyllt år. Vi åt jordgubbstårta olika slags kakor. När dom åkte hem så åkte vi bort. Pappa åkte på cruising. Mamma och jag åkte på en marknad. jag ville till cruising också. Men jag vald marknaden istället. Jag hittade lite saker. Det kommer en video eller bilder på det nog imorgon. Till frukost igår vart lite jordgubbar grädde som vart över från tårta. Igår kväll såg vi på en till film. Det blir en till inlägg vad vi gjorde idag.

 


Av Malin - 13 juni 2014 23:00

I morse mådde inte Truls så bra. Han kräktes och var dålig i magen. Jag tror han fick åt i magen av blomman eller mjuk maten som han fick. Han pep också. Men nu mår han bättre. Jag tog en dusch på morgonen. Jag tog bussen i morse. Jag slängde skräp med barnen idag och vi där hemma slängde skräp igår tror jag. Efter jag hade slutat så hämtade mina föräldrar mig. För jag ska sova över hos dom i några dagar. För Danne tävlar på dreamhack. Mina föräldrar gjorde lite ärenden och sen åt vi Macdonald mat i bilen mums. Sen åkte vi hem till mig och hämtade sakerna och katten. Jag lämnade lite saker också. Jag hade fredags mys med föräldrarna. Vi åt lite helg gott och såg på en bra film. Snart ska jag sova ska upp tidigt imorgon. Det kommer gäster hitt imorgon. Natti natti sov så sött alla mina läsare.

 

Av Malin - 12 juni 2014 20:12

Idag åt jag frukost på jobbet. Jag och några till var inne på morgonen. Vi hade frukt stund inne också. Den här fina kort låg i korgen som vi fick igår. När jag skulle cykla till stan började regna. Det åskade och blixtrade. Jag mötte mamma på stan. Jag gjorde lite ärenden och vi stannade i stan tills det hade lugnat sig. Mamma kom upp till oss en lite stund bara och sen åkte hon hem. Idag fyller min Truls bebis 4 år. Jag älskar dig gubben. Han fick lyx mjuk mat och godis som present idag. Han fick maten i morse och han klufsa i sig det. Tur att han gillade den maten. För han brukar var kräsen. Godiset vet jag redan att han gillar. Han är galen i dom. Jag filmade han också. Men jag kan inte lägga upp den. För min dator är fortfarade helt knäpp suck.

       

Av Malin - 11 juni 2014 20:16

Idag på jobbet gick vi en promenad istället för att gå till skogen. Vi plockade blommor till sommarfesten och så åt vi matsäck på ett ställe där vi gick promenaden. Vi gick även till en lek park. Efter lunch var det stressigt. Jag diskade och fixade lite olika saker. Sen började sommarfesten. Vi sjöng lite och sen fick barnen fika med sina föräldrar och alla hade eget fika med sig. Det var tips promenad också. Det var soligt när vi sjöng men när vi skulle fika var det lite regn. tur så har vi lite tak på vissa ställen på gården. En av jobba kompisarna hade bakat rabarber och jordgubbs paj. Det var till oss fröknar. Vi fick den här stora korg av en av barnen och det fick vi tillsammans. Tack så mycket. Jag fick ett fint armband av en av barnen. Eller det kan vara en fot länk också. Tack så mycket. Jag tog bilder på hur jag såg ut när jag kom hem. Jag var Madicken. För hon är så bussig och det var jag när jag var liten.

         

Av Malin - 10 juni 2014 20:19

Jag åt frukost på jobbet idag och sen har vi varit nästan ute hela dagen. Efter jag hade slutat så cyklade jag hem. Men jag kom hem var inte Danne. Jag rignde han och han var med hans moster Lena. Så jag gick ner och mötte dom där. Vi åt mat med Lena. Hon bjöd oss på det och så bjöd hon oss på en slush. Jag tog jordgubbs samk och Danne tog päron smak. Tack så mycket bästa snälla Lena. Sen så gick vi promenad vi sjön. Vi hade det så trevligt och fint väder är det också. En skola tog studen idag. Grattis till alla som tog studenten idag.

 

Av Malin - 9 juni 2014 21:45

Jag åt frukost på jobbet idag. sen har vi nästan varit ute hela dagen. Jag slutade tidigt idag. Det var så skönt. Efter jag hade slutat så mötte jag Danne på stan. Vi gjorde lite äreden där och sen gick vi hem. När jag var och handlade hittade jag den här nya chokladen. Det var super vart ute. Det är jätte varmt inne nu också. Det var så varmt förra natten också. Så det var svårt att sova då. Nu är jag super trött och varm. Ska snart sova.

 

 I dag är det 3 år sen jag tog studenten.

Dagarna går galet snabbt. Det känns inte som det var så länge sen jag tog min student. Men den dagen är minne för livet. Jag kommer ihåg sakerna man hade runt halsen hade trasslat sig så jag fick nästan inte av sakerna. Man vart nästan strypt av alla sakerna. Till slut fick jag bort dom med lite hjälp. Vi var nära på klippa bort dom. Tur så gick det ändå. Ville helst inte klippa dom.








       

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards