prinsessanmalin

Alla inlägg under april 2014

Av Malin - 18 april 2014 20:48

Idag var mamma och jag ute på äventyr. Vi var och shoppade lite och handlat. Vi hittade mycket fint. Så jag vart super nöjd med dagen. Innan vi gjorde det så hämtade vi lite saker hos moster. Fast vi ska dit imorgon. Vädret var lite skumt idag. Det var både regn och sol. Tack mamma för en bra dag. En riktigt mor och dotter dag. Nu är både jag Danne hemma igen. Nu är det fredags mys i högsta grad. Nu får ha en trevlig helg och påsk.

 

Av Malin - 18 april 2014 10:43

                                                  

      3 år och 2 månader med min Daniel.<33


Du fyller min själ med lycka och varje sekund utan dig känns som en evighet. Vad vore jag utan dig? Utan dig mår jag inge bra. Jag älskar dig min prins. Hoppas våran framtid kommer alltid att vara bra. Pussar till dig älskling från din Malin.  


Av Malin - 17 april 2014 20:16

  Den 13 mars var det 1 år sen min söta marsvin Alvin dog och jag vet inte riktigt hur gammal han vart. Idag är det 1 år sen Min fina katt Smulan fick somna in och hon vart 14 år. Det är så jobbigt när djur dör.

Av Malin - 17 april 2014 18:56

Idag åt jag frukost på jobbet. Det var inte så många barn idag. Till lunch åt vi påsk mat som vart över från igår. Av bästa chefen fick vi varsin lyx choklad. Tack så mycket bästa chefen. Hon hade skrivit så fin text också. Vi fick ta mjölk av jobbet också. Dom hade blivit gamla annars. Så det var ju bra att vi fick det. Sen skulle min jobba kompis köra mig. Men min moster ringde och sa att hon kunde hämta mig istället. För hon skulle ändå hämta mig och min jobba kompis hade lite ärenden också. Nu är jag hos mina föräldrar. Jag ska sova över här. För Danne är min sina bröder och spelar. Snart ska man smaka av chokladen och sen har mamma köpt massa gott också. Nu är jag lång ledig jippi.

   

Av Malin - 16 april 2014 20:50

Idag har vi firat påsken på jobbet. Jag hade min tröja som har kanin öron på. När alla hade kommit så snurrade vi i flaskan och då kom vi till Blåkulla. Efter gick vi ut och lekte olika påsk lekar. Efter det kom påsken haren när vi sjöng om han. Då fick dom ta lite godis i ett stort påsk ägg. Sen gick vi in och åt påsk mat. Jag åt påsk mat med dom små mysigt värre. Barnen fick välja en av dom här söta djuren också. Det vart godis över som vi fröknar fick äta på rasten. Vi fick ett lite söt påsk ägg av en av barnen som vi fick ha på rasten. Den här söta choklad haren fick jag av en av barnen. Till mellis åt vi min sockerkaka och den var populär. Dom älskade den. Det var så kul att dom tycke om den.

         

Av Malin - 15 april 2014 20:55

I morse cyklade jag men det blåste lite. Det gick lättare att cykla idag när det var mer luft i hjulen. Jag åt frukost med barnen idag. Sen gick några ut och några andra gick till kyrkan. Efter lunch hade vi sångsamling och sen gick vi ut. När jag kom hem bakade jag två stycken sockerkaker. För vi ska fira påsken imorgon och då skulle vi som jobbade där ta med och bjuda på något. Sen har vi tvättat. Vi hade rätt mycket tvätt. För det har inte funnits någon bra tid till oss. Efter det vart det kvälls mat. Här är en av bilderna som vi tog i torsdags. Jag vart väldigt nöjd med bilden på mig.

 

Av Malin - 14 april 2014 21:14

Idag hade vi sångsamling på jobbet och jag hade min pysselgrupp. Efter lunch gick vi ut. Det var så fint väder. Det var nästan sommar värme ute. Idag cyklade jag för första gången i år. Det var lite jobbigt. Det var rätt länge sen man cyklade. När jag kom hem så fick jag och Danne pumpa min cykel. Tur att jag fick hjälp med det. Sånt kan ju inte haha. För förut var den bara lite mjuk och i morse kände jag att det hade blivit mjukare. Så nu är det fixat. Sen har jag titta på film och skrivit ett brev. Här är en bild på Truls som jag tog i lördags när vi kom hem då. Han gillar att ligga på påsar och massa saker. Han är min lilla knäppis.

 

Av Malin - 13 april 2014 21:10

I morse när jag vaknade tog jag en dusch och sen åt jag lite frukost. Jag såg på lite tv också. Sen gick jag och Danne ut och fotade lite. För det var så härligt väder ute idag. Efter det gick vi ner till stan och skulle köpa glass. Men vi åt på restaurang istället. För klockan var så mycket. Vi gick till en ny affär och köpte lite filmer som var på rea och dom här nya loka. Han som jobbade där var så himla snäll. Jag kommer köpa där fler gånger. Suck snart är helgen redan slut. Tur så behöver jag jobba i fyra dagar. För på fredag är jag ledig och nästa måndag också. Det är röda dagar då. Så det ska bli skönt.

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards