prinsessanmalin

Alla inlägg under mars 2014

Av Malin - 10 mars 2014 20:47

I morse hade jag min pyssel grupp och efter lunch gick jag ut med några stycken. Nästan när vi skulle börja gå in började  det regna. Suck vill inte ha regn ju. Morgon skulle det bli sol hörde jag. Vi får hoppas på det. Både jag och älsklingen börja känna att vi ska bli sjuka. Jag har haft ont i halsen idag. Jag är lite slemmig också och lite hostig. Hoppas den bara lurars som det brukar göra ibland. Snart blir det att sova. Ska upp tidigt imorgon. Här kommer det en rätt så gammal bild på mig som jag har gjort om lite. Jag tror den är tagen förra våren. Minnen med den där vagen eller vad ska säga haha. Den var kul förut.

 

Av Malin - 9 mars 2014 20:41

I morse var vi tvungen att gå upp tidigt. Efter jag hade vaknat tog jag en dusch och gjorde mig ordning. Sen vart det en snabb frukost. Efter det Kom Robert L hitt igen. Mamma kom hit också. För vi skulle hjälpa mina föräldrar bära kvistar. För dom hade huggit lite träd. Vi grillade korv och bröd också. Vi tog med våran tvätt också. När vi hade jobbat klart bjöd mina föräldrar oss på fika på stan. När vi kom hem hängde jag lite tvätt. Nu tittar jag på tv en stund till och sen sova. Nu bjuder jag gammal festlig bild på mig. Synd bara att bilden är så mörk och lite suddig.

 


Av Malin - 8 mars 2014 20:23

I morse kom våran kompis Robert L hitt. För han skulle spela med Danne. När han kom så gick vi ner till stan. För dom skulle köpa chips och dricka. Jag köpte två tidningar. I dag var det verkligen vår. Det var varmt och skönt. Till kvälls mat köpte vi online pizza. det var så mumsigt. Nu tittar vi På melodifestevalen och dom spelar också. Idag måste man ju titta. För se vem som vinner. Fast jag ´har inte missat någon gång. Jag vill följa detta. Det var många bra låtar i år. Men jag tror jag ändå hejar på Linus. För det är så fin låt som han sjunger om sin döda bror.

 

Av Malin - 7 mars 2014 21:40

Idag har det varit en lugn fredag på jobbet. När jag hade slutat hämatade mamma upp mig där jag väntade på bussen. För hon såg mig. Hon skulle bara göra en sak och sen körde hon hem mig. Sen blev det att laga lite mat och efter blev det att ta en dusch. Nu har jag gotti gott till hela helg. Allt var på rea när jag köpte dom. Så jag kunde inte åta bli hihi. Gottegris som jag är också. Äntligen är efter lägtade helgen här. Nu får ni ha en jätte trevlig helg alla mina bästa läsare.

 

Av Malin - 6 mars 2014 20:44

I morse kom bussen så tidigt att jag missade den. Jag såg den när jag var på väg ner. Så jag fick gå till jobbet. Det var så kallt idag. Jag kunde inte cykla. För jag skulle möta mamma sen och sen var det lite halt också. Det var soligt i alla fall. Det var vacker solnedgång när jag gick. Jag lyssnade på musik medans jag gick. I morse och går hade jag lite ont i halsen. Hoppas det inte blir värre bara. Det går massa olika virusar just nu. På jobbet har det varit rätt lugnt. Efter jag hade slutat så möte jag mamma på stan. Så chefen på stan också. Vi köpte jordgubbar som kostade bara 10 kr. Dom var så god. Vi handla lite annat också. Imorgon får jag lite sov morgon. Börjar senare imorgon. Bara att jobba imorgon och sen helg. Ska bli super skönt.

   

Av Malin - 5 mars 2014 21:17

Idag var vi i skogen och åt lite matsäck. Vi gjorde liten mysig brasa ute. Annars har det varit rätt lugnt på jobbet. Efter jobbet möte Jag Danne på stan. För Petter skulle signerade sin bok i våran bok affär på stan. Så det ville vi inte missa. Vi var först och vänta på Petter. Han var så snäll så man fick ta om bilden om den inte vart bra och det fick jag göra. Han kom ihåg mitt namn också. Jag köpte han bok och skrev i den och han skrev en lapp till mig också. Så det var snällt av han. Boken var på rea också. Så det var bra. Dom hade bok rea idag. Jag är så glad som fick träffa han. För han är så bra. Han hade varit på två olika skolor. Den ena var på kvällen och man var tvungen att ha biljetter då. Vi frågade efter biljetterna där man kunde köpa dom men dom var slut. Så det var synd. Så jag har haft en toppen dag. Jag sover nog extra gott i natt.

         

Av Malin - 4 mars 2014 21:22

I morse började jag lite tidigare än vad jag brukar göra. Jag ska börja tidigare på tisdagar men jag fick börja ännu lite tidigare än vad jag brukar göra. Jag fick sluta lite tidigre också. Så det var skönt. Det har varit en lugn dag idag på jobbet. Nyss åt vi semlor som vi gjorde. För det är ju fettisdagen dagen idag. Så då måste man ju äta semlor. Vi åt två var. Men det hade nog räckt med varsin. Man blev över mätt med två stycken.  Klart så fick Truls fira lite. Han fick smaka lite grädde. Han tycke det var så gott. Jag fick inge på jobbet. Jag trodde vi skulle få det. Nu är jag så trött. Vaknade halv 6 idag.

 

Av Malin - 3 mars 2014 19:14

Imorse var snön borta redan. Jag vill ha vår nu. I dag hade vi sång samling på jobbet och sen hade jag min pyssel grupp. Hon som diskar på jobbet var inte där idag. Så då fick jag diska det. Tur så har vi diskmaskin på jobbet. Robert s kom idag. Dannes bror. Han ska sova över här. För Danne och Robert ska jobba hemma hos Micke deras bror imorgon. Idag är massa bra på tv. Som vi ska titta på. Sen blir det att sova. Jag ska jobba tidigt imorgon.

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards