prinsessanmalin

Alla inlägg under mars 2014

Av Malin - 24 mars 2014 06:41


                                 Idag har jag och min skatt Daniel varit förlovade i 2 år och 6 månader.<33

Snart 3 år med förlovningen också. Dagarna går ju läskigt fort. Men jag är så glad att jag fortfarande är förlovad med dig min älskling. Det var en av mina drömmar att få förlova sig och det har vi gjort så här länge. Det är helt underbar känsla att vara det. Jag älskar dig min sötsak. Pussar till min älskling från Malin.

Av Malin - 23 mars 2014 20:55

I morse efter jag hade vaknat tog jag en skön dusch. Sen gjorde jag lite frukost och såg på en film. Efter filmen såg jag en till film som gick på tv. Medans jag såg den filmen så skrev jag ett brev. Efter vi hade ätit kvälls mat så bakade jag kladdkaka med grädde till. Nu är det en lugn kväll fram tv. Imorgon blir det att jobba igen. Helgen går ju så fort.

   
Av Malin - 22 mars 2014 21:21

Idag kom Pontus och Joline hitt. Vi snabb städa lite innan dom kom också. Dom lämnade bortdet och stolen som vi inte fick med oss hem sist. Sen har Joline nålat på klännigen som hon gör till mig och då hade jag på mig den. Den kommer nog bli jätte fin när den är klar. Dom är också djur vakt hemma hos mina färldrar. För dom är på en kryssning och dom ska vara där hela helgen. Pontus och Joline hade med sig Pyret och Lucy. Pontus och Joline skulle göra ärenden efter så då lämnade dom hundra hos en stund och sen hämtade dom hundarna. Truls gömde sig för hundarna. För dom är så busiga och det tycker inte han om. Han kom fram direkt när dom hade åkt igen. För stund sen hade vi lördags mys med lite gott och ser lite på tv.  

 

Av Malin - 22 mars 2014 11:02

 

Grattis älskade pappa kent på din 50 års dag idag och din namsdag idag. Jag älskar dig världens bästa pappa. kramizar din prinsessan Malin. Här en rätt gammal bild pappa och mig när jag tog min stunden 2011. :)

Av Malin - 21 mars 2014 22:14

I morse innan jag skulle gå till bussen så slängde jag skräp. På jobbet fick jag slänga skräp med några stycken av barnen. Men det gick så där. För det blåste jätte mycket. Jag fick diska idag med. Min chef bjöd på as goda muffisar. Jag tog med choklad som jag åt på rasten. Det var choklad kräm i den. Jag tror den andra var blåbär. För en stund sen moffade jag godis. Men jag såg att det fattas lite godis. Det har varit en råtta som heter Daniel som har varit där. Fast han har chips. Skönt nu är det äntligen helg. Nu får ni ha en riktigt trevlig helg mina läsare.

     

Av Malin - 20 mars 2014 20:38

Idag på jobbet gick jag till skogen med dom små. För jag behövde där en stund. Vi åt frukt där och lekte lite. Sen har jag skrivit på ett bra papper. Efter lunch fick jag lägga allt i diskmaskinen. För hon som brukar göra det var inte där. Efter jag slutat så hämtade mamma mig i stan och körde hem mig. För hon var där. Sen har vi tvättat. Men vi råka ta fel datum. Det var imorgon vi skulle ha tvättat. Men tur så vart vi klara innan den andra kom. För den tiden vi tog var ledig. Skönt nu är det gjort. Vi hade mycket tvätt också. Haha Truls gillar att ligga där under.

 

Av Malin - 19 mars 2014 20:50

Idag var det skog dag på jobbet. Fast jag behövde vara med små en stund. För dom har börjat lite med in skolning. Så jag åt min matsäck  på rasten  i stället. Vi hade frukt stund också. Det var så kallt ute dag. Det har snö jätte mycket idag. Jag visste inte att det skulle komma snö. Så jag hade sommar skor på mig. Så jag var lite blöt när jag kom hem. Vilken tur att jag inte cyklade. Kul att börja jobb med snöstorm. Jobba i två dar till sen helg. Skönt det ska bli.

 

Av Malin - 18 mars 2014 20:04

I morse efter jag hade vaknat så ringde jag jobbet och sa att jag kommer imorgon. Sen åt jag lite frukost. Sen tog jag en promenad. Jag gick promenad hem till min svärmors jobba kompis. För hon sålde kläder som jag skulle titta på. Hon har jag köpt av förut. Jag hitta massa fint som fick följa med hem. Bra pris fick jag också. Tur så bor vi rätt nära varandra. Hon sa att hon kunde hjälpa bära om det behövdes. Men det behövdes inte. Haha min söta Truls tycke det var så skönt att ligga i väska där det låg kläder också. Efter det vart det en film. Sen när mamma hade slutat jobbet så stor handlade vi. Vi köpte en av dom nya glassarna som har kommit. Men den var inge god. Den smakade sprit om den. Så det var tråkigt. Den var ju så fin färg på den.

       

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards