prinsessanmalin

Alla inlägg under februari 2014

Av Malin - 8 februari 2014 20:54

Idag hämtade Joline och Pontus oss. För vi skulle åka och firar mormor som fyller år idag. Grattis mormor. Vi fick kakor,bullar och glass. Moster hade lite saker till mig också. Sen efter det åkte vi hem till mina föräldrar. Vi grillade hamburgare. Det var första gången vi grillade i år. Så det var extra gott. Efter det hjälpte vi mina föräldrar som behövde hjälp med en sak. Sen vart det lite snabb fika. Efter det körde mamma oss till affären. Då köpte jag den här god saken och lite annat. Sen körde hon hem oss. Tack mamma.♥ 

    

Av Malin - 7 februari 2014 20:48

Idag har det var en lugn dag på jobbet. Jag slängde lite skräp med några stycken och sen vart det frukt stund. Min jobba kompis körde hem mig. Hon skulle bara köra mig halva vägen. Men sen sa hon att hon hade tid köra mig hem. Hon sa också så slipper jag gå i regnat. Tack så mycket. Det var så snällt. Den här bilden tog jag igår morse. Jag älskar den mys tröjan som jag hade på mig som jag fick av Dannes syster. När jag kom hem vart att äta och sen duscha. Synd bara att det blev lite suddig. Det var lite mörkt då på jobbet. Nu är äntligen helgen här. Men tyvärr är det inte här så länge. Nu blir det mys kväll. Det blir snart sova. Jag är så trött. Ni får ha en bra helg nu mina läsare.

 

Av Malin - 6 februari 2014 20:09

Idag på jobbet hade vi skidloppet. Några åkte skidor,nårga,åkte pulka och några sprang. En del hade egna skidor också. Sen när alla var så duktiga fick dom medaljer och fika. Först så värmde vi upp oss. Vi hade musik på ute. Så alla hörde nog oss haha. På rasten åt man lite godis som vart över från igår. Så det var mysig och kul. Nu blir det att se film med älsklingen och sen blir det att sova.

 

Av Malin - 5 februari 2014 21:22

Idag var jobbet stängt. Det var bara vi som jobbade som var där. För vi hade planerings dag idag. Först åt vi frukost tillsammans. Vi fick massa gott till frukosten. Sen pratade vi och sen gick vi en promenad till en restaurang. Jag tog en nacho tallrik Vi fick godis,bubbel vatten med smak och ficka när vi pratade också. Vi satt mycket och det var lite jobbigt. Men vi hade det trevligt. När det var slut möte jag älsklingen och mamma. Vi köpte en present och handlade lite olika saker. För en stund sen fixade jag mina naglar. Det var första gången jag provade och hade rosa såna här kulor.

 


Av Malin - 4 februari 2014 20:13

Idag har vi varit ute mycket och så har vi haft sångsamling. Annars har det varit lugnt på jobbet. Det var inte så himla kallt ute idag som tur var. Det så gosigt att mysa med min underbara katt. Haha ligger så roligt ibland. Snart är äntligen helgen här igen. Den är redan saknad. Jag behöver verkligen vila upp mig och ta det lugnt.

 

Av Malin - 3 februari 2014 20:25

Idag på jobbet hade jag min pyssel grupp. Idag fick jag hjälpa med disken efter lunch också. Efter jag hade slutat så var jag på stan med mamma. Jag köpte Dannes födelsdags present och lite annat. Jag är lite små snorig idag. Vill inte bli det. Nu är jag super trött. Jag hade svårt att sova igår. För jag hade så ont.

 

Av Malin - 2 februari 2014 20:43

När jag hade vaknat i morse så tog jag en skön dusch. Halsen är lite bättre idag. Har bara lite slem och hosta kvar. Jag har ont i ett annat ställe i kroppen också. Hoppas jag mår helt bra imorgon. Mamma kom och lämnade lite saker idag. Efter det skulle hon handla. Så jag följde med då. Sen har vi bakade den här goda sockerkakan som är format som ett fin hjärta. Usch helgen är redan snart slut. Måste det går så fort när det är helg.

 

Av Malin - 1 februari 2014 19:07

Igår vart det ingen inlägg. För jag kom hem sent igår. På jobbet var det lugnt igår. Sen på kvällen åt jag och mina bästa jobba kompisar på en fin restaurang. Jag hade aldrig ägit där förut. Den här goda maten tog jag. Jag drack cider också. Det var så kul och trevligt med dom. Min ena jobba kompis hämtade mig och lämnade mig. Det var hennes man som körde oss. Igår fick jag lite ont i halsen också. Idag åkte vi hem till en kompis. Kompisen hämtade oss och lämnade oss. Vi tog bilder och fikade lite. Efter det handlade vi lite och jag hämtade ut pengar också. Idag har jag jätte ont i halsen och jätte hes är jag. Usch jag vill mår bra någon gång. Ikväll blir det att titta på melodifestivalen och äta godis.

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards