prinsessanmalin

Alla inlägg under januari 2014

Av Malin - 6 januari 2014 21:34

Idag åkte vi och firade min moster som fyller år idag. Grattis moster. Vi fick tårta, kakor och bullar. Innan vi åkte till moster så köpte vi paket och fyllt på mitt nya buss kort. Sen fixade vi på pappas bil också. Efter det åkte vi till moster. Vi fick lite jul saker av henne. Tack så mycket. Jag känner tre stycken som fyller år idag. Grattis till er. När vi kom hem så tog vi bort alla jul sakerna.

 

Av Malin - 5 januari 2014 20:21

Idag har det var en riktig mys söndag. Jag,Truls och älskling har mys i soffan. Vi hade min dun täcke på oss också. Vi frös lite. Vi tittade på Den nya Hobbit. Den var lång men den var bra. Längtar till nästa kommer. Det var så kul för Mikael Persbrandt var med i filmen Han är så bra skådis.

   

Av Malin - 4 januari 2014 19:12

I morse efter jag hade vaknat så tvättade jag. Sen vart att äta frukost och sen såg jag en film. För det regnade ute idag. På kvällen så stor städade vi. Så nu luktar det gott här inne. Ikväll blir det en film eller tv. Det beror på om det finns något bra att titta på tv. Jag ska äta något gott också. Nu får ni ha en underbar lördags kväll mina läsare. Jag bjuder också på en riktigt gammal bild på mig som jag har gjort om lite.

 

Av Malin - 3 januari 2014 22:38

Idag på dagen har vi bara tagit det lugnt. Sen på kvällen vart vi hämtade av en kompis. För vi skulle på en fest. Vi firade kompisen. precis när vi skulle åka så vart min mobil helt svart. Men senare på kvällen fick min kompis på den. Som tur var. Han fick bort mitt skall också. Den satt så hårt. Haha han har magiska fingrar tror jag. Vi fick marängsviss,godis och chips. Vi såg på en skräck film. Den var spännande och bra. Tack för vi fick åka med dig ditt och hem.

   

Av Malin - 2 januari 2014 20:32

Idag var jag och älskling på bio. Vi såg på hundraåringen och den var jätte bra. Den var så rolig också. Dom sa våran stad i filmen och det var lite kul. Vi köpte godis och dricka där. Vi har inte gjort så mycket mer än bio. Det var inge skönt väder idag heller. Det var gråt och kallt ute. Det var länge sen solen var här nu. Snart börjar man jobba igen. Vill ha mer ledighet. Det är så skönt att vara ledig lite. Men jag hade tur som fick vara ledig så många dagar. Så då är jag nog upp villad när jag börjar igen.

  


Av Malin - 1 januari 2014 20:52

Igår hämtade mina föräldrar mig. Vi gick lite olika affärer och sen så hämtade vi Danne. För han ville inte följa med när vi kollade i affärer. Vi åkte till mina föräldrar och firade ny år där. Vi åt god mat och åt en tårta. Efter det var det att titta på filmer. Vi åt chips och godis. Sen skålade vi champagne. Efter gick vi ut skulle tända lyktor men det gick så där. för blåste. Vi kollade lite på raketer också och vi tände tomtebloss också. Efter det körde mina föräldrar hem oss. Idag har vi bara tagit det lugnt. Till kvälls mat åt vi det som vi åt igår. För vi tog hem lite god mat. Skönt vi slapp laga mat idag och igår.

                 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards