prinsessanmalin

Alla inlägg under januari 2014

Av Malin - 14 januari 2014 21:10

Idag på jobbet har vi lekt med snön och spelat mycket olika roliga spel. Så jag har haft en mysig dag på jobbet. Efter jag hade slutat så hämtade mamma oss. För vi skulle stor handla idag. Så nu har jag stor handlat och köpt nya vinter skor som jag ska ha på jobbet. Han som jobbade sa att dom skulle vara varma och tåla vatten. Hoppas att dom gör det också. Dom var snygga också. Vi köpte årets första semla idag. Jag har bara smakat lite bit av mamma när vi fikade. Den var så god. Mamma köte också det. Sen så köpte vi McDonalds mat och åt det hemma. För klockan var så mycket när vi kom hem. Det är så skönt att vi har gjort det nu.

 

Av Malin - 13 januari 2014 20:02

Idag så hade jag min pyssel grupp. Det var länge sen jag hade det. Dom ritade det dom fick i julklapp. Efter lunch gick vi ut och lekte med snön. Alla är så glada att vi har fått snö nu. Det var jätte kallt ute idag. Jag måste köpa nya vinter skor som jag ska ha på jobbet. För dom som jag har börjar gå sönder och så fryser jag med dom. Dom ser varma ut men det är dom inte. Jag har sockor på mig också. Nu bjuder jag på ny om gjord bild. Jag älskar färgen som ögonen blev. Jag vill ha dom.

 

Av Malin - 12 januari 2014 20:56

Efter jag hade vaknat så tog jag en skön dusch. Sen ringde pappa mig. Dom ville ha hjälp med veden som kom idag. Så pappa hämtade oss. Vi tog med våran tvätt också. Så vi kunde tvätta där. För vi hade tvätt tid idag. Pontus och Joline var här också. Först så jobbade vi lite och sen fikade vi. Jag fick en sen födelsedags present av Joline Pontus. För den som jag fick av dom var trasig. Jag fick pengar. Tack så mycket. Sen senare på kvällen åt vi god mat. Tack goda maten fikat. Jag fick en ny kalender av mamma tack. Joline och pontus körde hem oss tack för det. När vi kom så klippte jag Dannes hår. Han ville det. Det vart rätt så snyggt. Det var första gången jag klippte någon också. Eller jag har klippt på Pyret också.

   

Av Malin - 11 januari 2014 21:01

Idag hämta mina föräldrar oss. För vi åkte till stan med dom. Först hämtade Danne lite saker på svärmors jobb. Efter det gick vi på lite loppisar och sen fikade vi med dom. Jag tog toast. För jag hade inte ätit någon frukost. Bästa pappa bjöd oss tack så mycket. Sen handlade vi lite och sen körde dom hem oss. Efter vi kom hem så gick vi ut igen. Vi tog lite bilder där ut. För snön kom äntligen idag och det var rätt så mycket som kom också. Hoppas snön ligger kvar nu. Vill inte ha mer regn nu. Nu kommer några stycken bilder som vi tog idag.

                           

Av Malin - 10 januari 2014 21:02

Idag så slängde jag lite skräp med några stycken av barnen. Jag var med dom små barnen idag. Det var så kallt ute idag. Det blåste kallt och små regnade lite. Men vi har inte fått snö än. Efter jag hade ätit kvälls mat så tog jag ett varmt bad. Det så mysigt med bad skum. Jag har granatäpple smak som luktar så gott. Så hade jag mina söta badankor där i också. Haha efter jag hade bada så la sig Truls i frukt skålen. Sen ville han leka med mandarinen. Haha min söta knasboll. Nu säger jag trevlig helg alla mina bästa läsare.

   

Av Malin - 9 januari 2014 21:18

Idag på jobbet dansa vi ut julen ute. Efter fick vi chokladbollar och pepparkakor. Så det var mysigt. Sen efter lunch fick vi glass och en till chokladboll som en av barnen bjöd på. Efter jag hade slutat så skulle jag hämta ut pengar. Men bankomaten tog mitt kort. Bara för jag råka ta fel kod för många gånger. Jag tog fel kod igår när jag skulle använda mitt kort. Men nu har jag beställt ett nytt kort. Så den skulle komma på måndag. Längtar tils jag får den. Tur så hjälpte bästa mamma mig. Bara jobba en dag till sen helg jippi. Nu är jag super trött. Jag har nästan som flera gånger i kväll. Min katt kan ta fram sin saker själv när han vill leka. Han är en smart katt. Haha det ser så roligt ut när han ligger så där. Bilden tog jag igår.

 

Av Malin - 8 januari 2014 20:27

Idag kom bussen på morgonen som tur är. Vi var i skogen med barnen idag. Vi åt matsäck där och lekte liten. Sen gick vi tillbaka igen. Till kvälls mat blev det pizza. Dom som gjorde pizzorna körde hem dom till oss. innan pizzorna kom så duschade vi och diskade lite. Jag har varit sugen på pizza i flera dagar nu. Det var så gott. Jag vart över mätt. Jag är fortfarande mätt. Nu vart jag så trött också. Min dag idag var bättre idag än vad den var igår i alla fall.

 

Av Malin - 7 januari 2014 20:20

Idag var det inte min tur dag idag. Min väcka klocka var knäppt. Den hade typ byte tid då när jag skulle vakna. Jag trodde att klocka var som den brukar vara. Så jag kom försent till jobbet. Bussen kom inte i morse. Men det var bara för klockan var fel. Så då fick jag cykla till jobbet. Tur så var det inte många barn idag. Min jobba kompisar frågade om jag hade försovit mig men jag sa nej först. För jag visste inte att klockan var så mycket. Jag var så chokad och fick lite ångest. Men gick nog bra ändå. Det sånt som händer. Jag skippade rasten idag. Hoppas dagen blir bättre imorgon. För en stund sen tog jag en stor mysig kopp med te och tröstade mig med. Vi var med på tv igen. Allsång skansen sommaren 2013 visar dom nu på tv. Det så kul.

    

Idag har det gått 5 år sen jag tog min navel piercing. Jag älskar den  fortfarande. Här är en bild som jag tog när jag gjorde den här. Fast jag har bara gjort om den lite.

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards