prinsessanmalin

Alla inlägg under januari 2014

Av Malin - 21 januari 2014 20:09

Idag har det varit en rätt lugn dag på jobbet. Idag kom jag på att 17 Januari hade bloggat i 2 år och det har redan varit. Jag glömde bort det. 17/1-12 gjorde jag den och tiden var 18.05 var den. Det känns inte som jag har bloggat så länge men det har jag. Jag är så glad att jag började blogga. Grattis till mig som bloggar fortfarande och jag har aldrig tröttnat heller. Det rätt många som läser den också. Hoppas att det blir flera som vill läsa den. Sprid gärna min blogg till andra. Säg gärna till också. Så blir jag glad. kommentar gärna och säg om ni läser min blogg. Skulle var så kul att veta vilka som läser den. Ni får gärna kommentar vad ni vill läsa om och om ni undrar något. Ni kanske vill veta varför jag valde detta blogg namnet eller något annat.

 

Av Malin - 20 januari 2014 21:22

Idag på jobbet hade vi fullt upp. För det saknades folk idag. När jag kom hem så tvättade vi och lagade mat. För en stund sen åt vi dom sista hem gjorda semlorna. Den här bilden är gammal på mig. När jag var liten tycke jag om att ha två tofsar så där. Jag brukade ha det när jag skulle på disco.  

 


Av Malin - 19 januari 2014 21:19

Idag var mina föräldrar här. Vi gjorde egna semlor och det var jätte gott. Sen har vi gjort om lite i lägenheten. Det gjorde vi igår också. Det vart så snyggt. Jag har letat efter en bild på mig också. Som jag behövde ha till jobbet. Hoppas den ska passa bara. Den ska passa en ram. Usch snart är det redan måndagar. Man brukar var så trött då. Hoppas det blir sol imorgon och att det inte ska blåsa. För idag blåste det jätte kallt.

 

Av Malin - 18 januari 2014 21:00

Kompisen åkte hem på morgonen idag. Mina föräldrar och vi kollade lite affärer idag. Sen köpte vi damsugare. För den som vi har är inge bra. Vi köpte två stycken olika. För det var så billigt och dom var så fin färg på dom. Dom som känner mig och vet vad gillar dom vet nog vilken färg det är haha. Nu blir det lördags mys. Jag har aldrig provat dom här nya ostbågarna men dom smakar nog som dom vanliga. Det så kul och gott att äta kinder ägg.

   

Av Malin - 17 januari 2014 23:52

                                                

                                                  

                                               2 år och 11 månader med min fästman Daniel.<33

                                                

Nästa månad har vi varit tillammans i 3 år. Längtar så mycket och den dagen kommer blir så underbart. Det har gått så sjukt fort. Jag älskar dig så himla mycket min prins. Puss puss till min fin älskling från din fästmö.

Av Malin - 17 januari 2014 21:23

Imorse när jag vaknade så tog jag en dusch och innan jag gick till bussen slängde jag lite skräp. På jobbet slängde jag skräp med några av barnen också. Efter jag hade slutat jobbet så träffade jag två stycken killkompisar och älsklingen. För vi skulle gå på bio med dom. Vi bjöd dom. För biljetterna som jag fick skulle gå ut snart. Dom vart så glada att vi bjöd dom och dom tackade så mycket. Först åt vi på resturang och sen köpte vi godis. Vi såg på kärleken deluxe. Den var bra och rolig. Sen gick vi hem till oss. Den ena killkompisen åkte nyss hem och den andra skulle sova över här. Vi har sjöng lite karaoke också. Det var länge sen man gjorde det. Tack alla för en rolig kväll. Nu får ni ha en trevlig helg alla mina läsare.

 

Av Malin - 16 januari 2014 20:39

Idag har vi åkt pulka med barnen. Det var jätte kul och mysigt att få åka med dom. Det var inte så jätte kallt idag som det var dm andra dagarna. Det var lite sol idag och det var så härligt. Sen har vi spelat lite spel och det var också så mysigt. Till lunch blev det pannkaka och soppa. Sylten som vi fick idag hade min jobba kompis gjort. Den var så god och det var drottningsylt. Vi fick jordgubbssylt också. Så jag har haft en mysig bra dag idag.♥ 

    

Av Malin - 15 januari 2014 20:58

Idag gick vi till skogen. Det var så kallt att äta matsäck idag. Fast det var mysigt också. Jag skulle ha haft varm choklad med mig. Jag ångrade mig att jag inte tog med mig det. Efter jag hade slutat så gjorde jag lite ärenden på stan.  Sen träffade vi mamma på stan. Vi fick fyra stycken bio biljetter av mammas jobba kompis. Tack så mycket. Vi har städat och gjort rent i katt lådan idag också.  För en stund sen fixade jag och målade mina naglar. Coral rosa naglar har jag på mina naglar.

   


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards