prinsessanmalin

Alla inlägg under december 2013

Av Malin - 24 december 2013 00:24

 

            Idag har jag och min underbara Daniel varit förlovade i 2 år och 3 månader.<33

Idag är det andra julen som vi får fira tillsammans. Det så mysigt att vi har börjat göra det. Det så kul att vi får träffa våra släkt också. Jag älskar det så sjuk mycket. God jul älskling. Miljoner med pussar till dig bästa Daniel från din Malin.

Av Malin - 24 december 2013 00:05

 

God Jul hoppas att ni alla får en riktigt mysig jul nu. 

Av Malin - 23 december 2013 19:05

Idag fixade jag mina naglar och dom blev röda och glittriga. Så nu är dom jul fina. Sen har vi städat och slängt skräp. Efter har vi packat och sen kom mamma och hämtade oss. Vi fick ett jul kort på posten idag. Sen hade det kommit två stycken som var hos mina föräldrar som var våran också. Ikväll ska vi spela bingolotto. Hoppas vi vinner. Vi ska äta julskinka,mackor,julgodis och annat gott. Mysigt värre ska det bli.

           

Av Malin - 22 december 2013 21:02

Idag tog vi också sov morgon och sen tog jag en dusch. Sen gjorde jag frukost. Efter det kom Robert S och var här några timmar. Idag är det 4 advent och 2 dar är det julafton. Mysigt värre ska det bli. Jag har tagit några jul bilder på några av mina jul saker. Jag tog lite bilder på saker som jag har under min gran också. Men jag har fler saker där under som inte kom med. Granen blev lite suddig och det var synd. Jag äskar min nya rosa gran. I love it. Igår köpte jag en jul klapp till min bsäta söta kisse. Jag har slagit in den. spännande och se om han förstår hur man öppnar den. Han ska få den på julafton. Truls gillar att äta på min jul blomma som jag fick av mina föräldrar när jag fyllde år också.

             

Av Malin - 21 december 2013 19:34

vi hällde chips till artisterna också. Vi fick gå ditt där dom bara får bara vara. Så det här coolt. Vi fick gå in gratis också bara för vi jobbade där. Tack så mycket Micke för allt igår. Vi hade kul. Men jag var jätte trött igår. Efter som jag jobbade igår. Jag somnade nästa flera gånger haha och det såg svärfar. Här kommer videona som jag filmade igår. Ha en bra lördags kväll nu alla mina läsare. Nu ska jag se på körslaget julspecial. Där min jobbakompis är och en annan som jag vet vem det är.  


 
 

Av Malin - 21 december 2013 18:44

Dannes bror hämtade oss nästan då när moster hade åkt. Han behövde hjälpt där i kassan. Så vi jobbade där lite och sen kollade vi på när Paul Diannos sjöng. Vi var där sist när han var där också. Så jag tog lite bilder på han sjöng,filmade och lite andra saker. Sen köpte jag en tröja där också som var så cool. Jag fick mat av Micke också. För jag var så hungrig Tack micke sen fick vi ta dricka hur mycke vi ville. Danne körde hem oss sent på natten. Idag sov vi länge. Mamma ringde mig i morse och frågade om vi ville följa med till stan och det gjorde vi. Vi gick på loppis och handlade lite. Sen åt vi toast på stan och det var våran frukost. Sen vart jag lite snorig idag. Men det var kallt på konsert så det var nog därför. Nu får ni ha en trevlig helg och nu ska vi ha lite lördags mys. Vi ska äta lite godis. Jag har massa godis nu som jag  har fått och sen köpte jag när vi stor handlade. För då hade jag inget hemma. Så vi har nästan en godis affär här hemma haha.

           

Av Malin - 21 december 2013 18:27

Förlåt att det inte blev någon inlägg igår. Men jag var på konsert igår. Så jag kom hem sent igår. Men jag ska skriva mer om det i nästa inlägg. Igår på jobbet var en lugn dag. Jag fick den här fina lyktan av en av barnen och den var inslagen. Tack så mycket. Sen fick jag den här drickan av en av barnen och det ska bli spännade och smaka den. Tack så mycket. Igår kom moster och lämnade saker lite snabbt också.

     

Av Malin - 19 december 2013 20:24

Idag på jobbet fick jag mycket paket. Först fick jag en hel dumle paket av en av barnen och det var inslagen.  Tack så mycket. Sen fick jag av min chef. Av henne fick jag skumtomtar,stor chokladkaka och ett presntkort på lindex. Jag fick 500 kr. Jag vart så chokad att jag fick så mycket pengar. Allt låg i den här fina rosa påsen och jag fick ett kort där det står god jul på. Tack så mycket världens bästa chef. Sen fick vi lite godis och annat som var till alla fröknar som vi har på våran rast. När jag kom hem så skulle vi tvätta lite. Idag funkade på tvättmaskinerna. Förra gången vi skulle tvätta funkade bara en. Så vi fick tvätta en åt gången och det var så jobbit. För då tog det bara längre tid att vara där.

       

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards