prinsessanmalin

Alla inlägg under november 2013

Av Malin - 8 november 2013 22:23

I morse fick sov morgon. När jag vaknade tog jag en dusch. Sen innan jag gick till jobbet så slängde jag lite skräp. Sen gick jag till jobbet och det var så soligt hela vägen till jobbet. Så det var skönt och härligt. Jag hade en lång dag idag. Jag fick jobba lite över också. På rasten åt jag en sockerkaka som min chef har gjort tror jag. Sen fick jag slänga lite skräp på jobbet också. Jag fick göra det själv idag. För dom små sov. Så jag fick smyga och hämtar sakerna och så. För det var fullt med skräp. Efter jag hade slutat kom mamma och hämtade mig. Tur att jag slapp cykla. För det var nästan mörkt då. Vi gjorde lite ärenden och sen åkte vi hem. Efter vi hade ätit kvällsmat så åkte vi till moster. För vi skulle hämta saker där och titta på hennes nya katt som hon har köpt. Den är så söt gosig. Nu är jag jätte trött. Trevlig helg alla mina läsare. 

 

Av Malin - 7 november 2013 20:33

Imorse regnade det lite när jag cyklade till jobbet. Vi hade fullt upp idag också på jobbet. Haha igår kväll hittade jag Trus på Dannes väska. Han gillar att sova på olika saker. Min lilla söta knas katt. Nu ska jag börja packa. För jag ska sova över hos mina föräldrar i helgen. Mysigt värre.

   

Av Malin - 6 november 2013 20:28

I morse gjorde jag jätte god gröt. Idag hade vi hade vi höstfest. Vi fick klä ut oss vad vi ville. Några stycken var halloween team och några andra var lite andra figurer. Jag var en häxa. Vi gjorde en egen trolleridrink och åt massa gott. Barnen fick bästeman och göra drickan själv. De goda som vart över fick vi fröknar äta på rasten. Så vi vart glada att det vart så mycket god över till oss haha. Har jag  berättat att jag har världens bästa jobb haha. Dom fick en guld peng och reflex av häxan. Först fick dom trolla till en helt annan värld och vi sjöng halloween sånger.  Efter jag hade slutat så tittade mamma och jag på olika tv. För jag ska köpa en ny. Men vi ska ta med pappa ditt så får han hjälpa mig och välja. För han är bra på sånt. Så jag har haft fullt upp idag.Men jag har haft det kul och mysigt idag. Så nu är jag trött.

     

Av Malin - 5 november 2013 21:29

Idag hade vi fullt upp på jobbet. För vi tog guppfoto och en poträt bild. Vi gjorde också grimas bild. Haha det ska bli kul se hur dom ser ut sen. Efter vi hade ätit kvälls mat så hämtade mamma mig. För hennes jobba kompis sålde soffa och två fåtöljer. Vi får se om vi ska köpa dom. Nyss så klippte och målade jag mina naglar. Haha och Truls hjälper alltid till också. Vilken bra katt jag har. Jag gjorde halloween tema på mina naglar. För vi ska klä ut oss imorgon på jobbet.

 

Av Malin - 4 november 2013 21:02

Idag jobbade jag igen. Det var nog tur att jag började igen. För några av mina jobbakompisar var sjuka också. Så vi fick jobba hårt idag. Efter jag slutade jobbet så gjorde jag lite ärenden på stan. Sen kom en kompis till oss. Så vi åt mat sen idag. Men den är måndagen gick fort faktiskt. Så det var skönt. Måndagar brukar vara sega.

 


Av Malin - 3 november 2013 20:31

Idag har jag också bara tittat på filmer. Jag mår lite bättre nu. Jag vart bara lite snorig och det är jag fortfarande. Det är min hosta som värts och den är mest jobbig på natten. För då hostar jag mest. Idag gjorde vi hemma gjord pizza och så bakade vi en kladdkaka. Imorgon ska nog jobba igen.

 

Av Malin - 2 november 2013 21:57

Idag har jag bara kollat på massor med bra filmer. Jag har hostat så mycket så jag har ont upp vid brösten. Så jobbigt. Jag har tänt ljus ikväll framför tv. Jag tänker på min farmor,farfar, våra underbar djur som vi har haft och några andra som jag känner. Istället för att tända ljus vid kyrka så vart det hemma den här gången. Tyvärr fick jag aldrig träffa mina farmor och farfar och det så synd. Jag ville träffa dom. Jag saknar alla mina djur så mycket.

 

Av Malin - 1 november 2013 19:25

Idag fick jag vara hemma och vara sjuk. Jag är snorig,hes och hostar som en galning. Jag kunde inte somna om efter jag hade ring och sjukanmält mig. För då hostade jag jätte mycket. Då sa älskling till mig stanna hemma med dig. Han hörde att jag inte mådde bra. Jag skulle jobba sent idag och det hade jag inte orkat när jag mår så här. Jag tog en dusch i morse och då vart jag lite piggar så var skönt. Bästa mamma handlade det jag behövde ha som jag glömde köpa igår. Hoppas jag blir frisk till nästa vecka. För då ska vi göra roliga saker på jobbet. Idag fyller Pyret 1 år. Vad tiden går fort. Det känns om det var nyss vi köpte henne. Hon är helt underbar och söt. Man bara älskar henne så mycket. Nu får ni ha en mysig Halloween helg .

     

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards