prinsessanmalin

Alla inlägg under november 2013

Av Malin - 16 november 2013 20:28

Idag åkte vi shoppade med mina föräldrar. Jag köpte mest jul saker. Så jag är nöjd med alla sakerna. Vi var på E-tuna. Jag och älskling blev bjuda på god mat. Tack bästa föräldrar för idag. Det var kul och mysigt. Nu äter jag popcorn och dricker en ny cider som vi köpte av en kompis. Så jag har haft en toppen dag idag.

       

Av Malin - 15 november 2013 21:21

Idag på jobbet har det varit en lugn fredag. Det är så det ska vara på fredagar. På rasten fick vi en god chokladkaka. Det var inge kul väder idag. Det mulet och kallt. När jag skulle cykla hem så var det nästan mörkt ute. Så jag skydda mig hem. När jag kom hem vart äta god mat och sen duscha. Jag har haft fredags mys och jag drack den här goda cidern med min älskling. Den är så god. Det var rätt länge sen jag drack cider också. Nu får ni ha en jätte trevlig helg mina läsare.

     

Av Malin - 14 november 2013 20:44

I morse när jag skulle cykla så var det en jätte fin rosa himmel ute. Jag tog bild på det men det var inte alls lika rosa som det var. Så jag tog bort den. Men det var jätte kallt då också och det var lite is. På jobbet fick jag jobba både med dom små och dom större barnen. Min chef frågade mig om jag skulle vara med på årets lucia. Jag sa nej och då sa hon att dom behövde fler. Men nu är det försent. Jag kanske kan göra det nästa gång. För det är så kul och mysigt gå i en luciatåg. Hon hade vart med där förut sa hon. Så det var kul att höra det. På rasten fick vi äta mandariner mums.

 

Av Malin - 13 november 2013 21:16

Idag på jobbet gick vi till skogen. Vi hade det soligt och skönt ute. Vi åt vår matsäck och vi åt lunch ute på våran ute gård. Idag fick man två stycken beröm av två stycken av mina jobbakompisar. I morse fick jag beröm att jag är duktig som cyklar fortfarande och sen fick jag beröm av en annan sak också. Så då blir man nöjd och glad när dom säger så. Man blir så stark och orkar dagen när man får höra sånt. Jag har så bra jobbakompisar. Efter kvälls maten vart det en skön dusch. Förut läste jag lite kändis tidningar som jag fick av svärmor i söndags. Jag fick tre stycken och sen ville mamma läsa dom. Haha så då går dom vidare ditt när jag har läst klart dom. Mysigt att sitta läsa tidningar i soffan så här på kvällen.

 

Av Malin - 12 november 2013 21:04

Idag regnade och var jätte kallt också. Så det var många som frös idag. Det har varit en lugn dag idag. I lördags så tände jag ljus på Smulans grav. Saknar henne så mycket så et gör ont i mig. Förra måndagen tror jag att det var då såg jag en katt utanför på jobbet. Den katten liknade smulan jätte mycket. Den pratade lite och den såg gosig ut. Nu bjuder jag på en bild alla tre hundarna som jag tog i helg. Det vart så bra och dom är ju bara så söta. Det var kul att träffa alla djuren igen i helgen.

 


Av Malin - 11 november 2013 20:29

Idag var det verkligen is kallt ute brr. Det var lite is ute också. Så jag fick cykla lugnt idag. Barnenvar glad att det var massa is ute. Jag hade min pyssel grupp idag. Vi gjorde fantasi löv. Tänkte vissa en bild på hur Lucy ser ute och Mosters katt Zizou som den heter. Haha det var så roligt när Zizou tog upp tassen när jag tog bilden. Det vart cool bild på henne. Nu är jag super trött. Så det blir snart att sova i min sköna mjuka säng.

              

 

Av Malin - 10 november 2013 20:51

Glömde säga att i fredags tvättade jag påslakan och sånt. I lördags tvättade jag kläder. Idag är det fars dag. Så pappa fick en paket av mig. Han fick en stor kaffe/te mugg. Det står pappa på den också. Han fick ett kort också. Texten på kortet passar så bra på pappa. Grattis pappa på fars dag. Jag älskar dig. Jag gjorde gröt till frukost idag. Sen åkte vi till mormor och morfar. Vi firade fars dag där. Moster var där också. Vi fick kakor och glass. Efter det hämtade vi Truls och lämnade hemma hos mig. Sen hämtade vi Danne och köpte thai mat hem. Jag har bäddat rent sängen idag. Så det ska bli skönt och mysigt att krypa ner i täcket sen.
     

Av Malin - 9 november 2013 23:02

Idag har vi varit handlat i lite olika affärer och varit på loppis. Efter det åt vi på Macdonalds. Vi åt det i bilen och det var så gott. När vi skulle äta kvälls mat så kom svärmor,Danne och Robert hit. Danne sov över hos dom i helgen. Så dom åt och fikade här. Jag fick prova lite kläder som svärmors jobbakompis sålde. Jag hittade massa fint. Halva kläderna betalade svärmor åt mig. För jag fyller år snart. Så det var en tidig present jag fick hihi. Tack bästa svärmor. Så det var mysigt och kul att dom var här.

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards