prinsessanmalin

Alla inlägg under november 2013

Av Malin - 23 november 2013 21:24

 Idag åkte vi till E-tuna. För vi skulle köpa tv idag. Vi gick i lite affärer först. Jag hittade lite fint och sen köpte jag dom här underbara Body parfymen och body lotion på loppis. Jag fick påsen med också. Sen fick jag där här katalogen också. Sen hittade jag en jätte fin tv som har allt man tänka sig villa ha. Haha pappa är avis att jag har bättre tv än han nu. Jag är så nöjd med allt jag har köpt. Sen åkte vi hem lite snabbt och åt lite lunch. Efter det åkte vi hem till mig och fixade tv. Mamma hjälpte mig med den. För jag kunde inte det där själv. Mamma är bra på sånt. Jag har haft en bra dag och nu blir det en lugn lördags kväll.

     

Av Malin - 22 november 2013 20:26

Idag åkte jag hem lite snabbt. Jag tog en dusch och kollade posten. För mamma skulle ändå på massange. Då var jag hemma så länge. Nu är det för fredags mys. Jag tittar på idol också. Nu får ni ha en trevlig helg alla mina läsare. För mig vart det lång helg. Efter som jag är sjuk. Det bra att vara  sjuk ibland då får man vara ledig lite. Fast det inge kul att vara sjuk.

 


Av Malin - 21 november 2013 21:28

Mamma jobbade idag. Så jag och pappa har bakat. Det första gången jag bakar dom här kakorna. Det gick bra och dom var goda. Dom är rosa och heter Princess också. Så det är ett stort plus. Sen har jag och pappa kollat på en jätte bra och en mysig film. Så det har varit en far och dotter dag idag. Mysig värre. Nu är det en lugn kväll.

 

Av Malin - 20 november 2013 22:36

Idag har det varit en lugn dag. Förut gjorde jag varm choklad och hade marshmallows i. Jag åt pepparkaka också. Det blev lite lyxigare och gott. Idag åkte Danne till svärmor. För på onsdag ska han och några andra spela och tävla. Jag åkte till mina föräldrar idag. Jag är fortfarande sjuk och blir nog inte frisk till fredagen. Jag skulle ändå kommit hit på fredag. Men jag kom idag istället. Så slipper jag sitta själv hemma. Så får mina föräldrar ta hand om mig.

 

Av Malin - 19 november 2013 21:14

Jag fick vara hemma idag. Jag har 38 grader feber. Jag både svettas och fryser. Jag är lite öm i kroppen,har haft ont i magen och jag är jätte snorig. Jag nyser mycket också. Det går löss på jobbet också. Så det nog tur att jag är hemma och är sjuk. När jag kommer tillbaka kanske dom är borta. Vill verkligen inte ha det. Det kliar så får man tänker på dom. Idag sov jag länge. Sen har jag sett på en film och läst lite. Så jag har bara tagit det lugn. Jag har tagit Alvedon,nässspray och c-vitaminer. Hoppas jag blir frisk snart.

 

Av Malin - 18 november 2013 21:31

I morse när jag skulle hämta cykeln så vart jag in stängd i cykelrumet. För det kom två stycken snickrar gubbar och lämnade saker och då kanske dom råka stänga den. Eller så blåste det. Jag försökte ta mig ut men det gick inte. Men den ena snickrar gubben öppnade till mig som tur var. Jaha då var det dags igen. Jag är förkyld och har feber. Om febern går ner blir det nog att jobba imorgon. Jag frös så mycket förut  så älsklingen gjorde te till mig och jag åt två stycken mackor. Jag satt med mitt täcke förut.

 

Av Malin - 18 november 2013 07:06

 

                             2 år och 9 månader med min underbar älsklingen Daniel.<33

Jag känner mig alltid trygg när jag är med dig och du betyder allt och lite till. Jag vill aldrig släppa taget om dig. För när jag är med dig mår som bäst. Jag litar mest på dig min älskling. Jag älskar otroligt mycket. Massor med pussar till dig min prins från din prinsessa.

Av Malin - 17 november 2013 21:10

Idag har vi haft fullt upp. Först när jag vaknade tog jag en dusch och åt lite frukost. Sen tvättade vi lite. Efter det kom mamma och hämtade oss. För vi skulle stor handla idag. Så det skönt att vi har gjort det. Det var soligt och skönt ute idag. Den här helgen gick för fort som vanligt. Så imorgon blir det att gå upp tidigt och cykla till jobbet. Snart blir det attt sova för min del. Så att man orkar gå upp imorgon.

 


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards