prinsessanmalin

Alla inlägg under oktober 2013

Av Malin - 8 oktober 2013 21:16

I morse så regnade det lite när jag cyklade till jobbet och det var inget skönt. Idag har vi inte gjort så mycket. Vi har mest varit ute på jobbet. Vi fick glass idag av en av barnen efter vi åt lunch. Jag mår bättre idag. Jag har bara haft lite ont i huvudet nästan hela dagen. Men nu är borta som tur är. Jag brukar nästan aldrig ha ont i huvdet. Jag brukar mest ha det när jag är trött på kvällarna. När jag skulle cykla hem så blåste det istället.

 

Av Malin - 7 oktober 2013 21:37

Idag haft min grupp på jobbet. Sen har jag provat en ny jobb tröja som vi ska få. Den var så skön. Annars har det varit lugnt. När jag var på väg hem så tog jag den här fina höst bilden. Nu är hösten här. Det ramlade massa löv när jag cyklade i morse. Det var så veckert. Jag tror jag börjar bli sjuk. Jag känner mig skum,ont i kroppen och är jätte varm och det har jag känt hela dagen. Hoppas jag inte blir sjuk nu. Jag har inte tid med det nu. Det var länge sen jag har varit sjuk. Jag brukar bli sjuk innan sommarledigheten men det blev jag inte i år. Så jag har klarat mig jätte länge nu som tur är. Jag tog en alvedon förut och det kändes det bättre. Så jag ska sova snart hoppas jag mår bättre imorgon.

 

Av Malin - 6 oktober 2013 20:36

Idag har det också varit en lugn dag. Först tog jag en dusch och sen har jag gjort rent i kattlådan. Efter det kollade jag på film och åt lite lunch medan jag tittade på filmen. Här är en sommar bild som tog i sommras och jag har gjort om den också. Så den här helgen har varit lugn. Kan vara bra med lugna helger ibland.

 

Av Malin - 5 oktober 2013 21:13

Idag har det bara varit en mysdag. För det har inte varit bra väder idag. Så jag har kollat på filmer och så jag haft på mig min pajamas hela dagen mysigt värre. Den här god saken åt vi till kvällsmysigt istället för godis och den var så god. Hoppas det blir bättre väder imorgon. Nu får ni ha en förtsätt mysig lördags kväll.

   

Av Malin - 4 oktober 2013 21:03

När jag vaknade i morse så var jag lite förkyld med det gick över som tur är. I morse innan jag cyklade till jobbet så slängde jag lite skräp. Efter lunch så fick vi kanelbullar en av barnen. För det är bullendagen idag. Mums den var riktigt god. Tack så mycket. När jag hade slutat så handlade jag lite helg gott. Efter kvällsmaten så tog jag ett skönt bad. Efter det tog jag på mig min sköna pyjamas också. Så ny sitter jag och myser i soffan och äter lite gott. Här är en söt bild på Truls. Jag tog den igår kväll. Han gillar sova på min väska. Där låg han bredvid men han brukar ligga på min väska. Min söta bebis. Nu får ni ha en trevlig helg alla mina läser.

   

Av Malin - 3 oktober 2013 21:09

I morse kom moster och lämnade lite saker. Efter det cyklade jag till jobbet. Man märker att det är oktober nu. För det är så kallt på morgonen. Men på dagarna är det soligt och varmt. Jag har fått nya jobb tider och jag är nöjd med dom. Idag har dom gjort äpple och morotsjuice. Den här bilden är tag på kräftfesten hos mina föräldrar. Men jag gjorde om den idag.

 

Av Malin - 2 oktober 2013 21:20

Idag har vi varit i skogen med jobbet. I skogen gjorde mullegodis och åt matsäck. Vi åt lunch på våran ute gård idag. Idag var det soligt och skönt ute. När jag hade slutat så gjorde jag lite ärenden. För en stund sen kom mamma. För vi skulle hämta en byråer som jag hade köpt. Den är så snygg. Där har jag mössor och sånt. Den här bilden är dagen i sommras.

 

Av Malin - 1 oktober 2013 21:00

Idag har jag bara har jag tagit det lugnt. Jag har titta på film. Det var skönt att sova länge med älsklingen. Men imorgon blir det att jobba igen. Men det blir kul vi ska till skogen imorgon. Idag är det första oktober. Så snart är snön här och då blir det jätte kallt ute. Usch vill inte att det ska bli kallt ute. Men snön är lite mysigt att ha. Nu slipper jag att skotta i alla fall.

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards