prinsessanmalin

Alla inlägg under september 2013

Av Malin - 9 september 2013 20:39

Glömde säga att vi åt på slagsta glass igår också. Bästa föräldrar bjöd oss på det. Tack så mycket. Jag tror dom har stäng för sommaren nu för det var stängt idag och jag såg en lapp där det står tack och något mer. Synd att det är stängt redan det som är så gott och det är fortfarande varmt ute. Dom kan stänga när det bökrar bli kallt ute iställlet tycker jag. I morse så var jätte dimma ute. Så jag blev lite fuktig på håret och min tröja. Jag hade min pyssel grupp idag och sen har varit rät lugnt på jobbet. Moster var här också och lämnade lite saker bara. Danne fick veta att han inte fick jobbet men han får jobba där till december om han vill. Vi får se hur Danne vill göra med allt och han ska söka nytt jobb. Hoppas han får någon bra jobb snart. Så det var tråkigt att få veta det. Han som trivs så bra där också. Jag kommer alltid finnas för dig min älskling. Jag älskar dig enormt mycket ska du bara veta. Snart blir det att sova så gott i sängen. Här kommer det en bild på mig som Danne tog på mig i helgen.

 

Av Malin - 8 september 2013 20:57

Idag tog vi en promenade igen mot sjön. Det är forfarande jätte varmt ute. Vi tänke gå bada idag men det gjorde vi inte. Konstigt nog har vi inte bada något i år. Vi måste nog ta och göra det snart innan det blir för kallt att bada. Vi fotade lite idag också. Annars har det varit en lugn dag idag. Jag har skrivit ett brev också. Sen jag har städat och rensat lite saker. Helgen är redan slut och imorgon blir det att jobba igen. Dagarna går ju alltid läskigt forta. Här kommer det en bild på mig som Danne tog på mig igår.

 

Av Malin - 7 september 2013 20:56

Idag tog jag och älskling en promenad ner till stan. Vi åt frukost på stan. Jag tog vama mockor. På den fiket gör dom så goda och det var länge sen jag åt den. Det var länge sen vi fikade där också. Min gamla jobbakompis har fått jobb där också. Sen fotade vi lite och gjorde lite ärenden. När vi kom hem åt vi en glass. Nu tittar vi på körslaget. Min jobbakompis är med där och min brors gamla lärares dotter är med där. Dom är med team wille. Så jag hejar på dom. jag kommer titta på körlaget varje lördag. Hoppas att dom vinner och att dom kommer filma mitt jobb det hade varit jätte kul. Jag tänkte också söka till körslaget men det blev inte så bara. Jag har gått i kör för och jag är sugen på att börja igen. För jag älskar att sjung.

 

Av Malin - 6 september 2013 20:43

I morse fick jag ta hand om dom små barnen. För det var några jobbakompisar som var lediga idag. Sen var jag med dom större barnen. När jag hade slutat så köpte jag och älskling glass och risifrutti. Sen så fotade vi lite och handlade lite. Jag köpte mini choklad som kostade 4 kr. Så det var super billigt och dom är så söta. Efter vi hade ätit kvällsmat så duschade jag. Nu får ni ha en trevlig helg alla mina läsare.

 


Av Malin - 5 september 2013 20:36

Idag var det sommar varmt ute. Det som brukar var så kallt den här månaden. Så det är så härligt att det är varmt fortfarande. När jag hade slutat jobbet så handlade jag lite. Snart blir det helg igen och det ska bli så skönt. Nu blir det mys kväll framför tv.

 





Av Malin - 4 september 2013 20:45

Idag var vi i skogen med barnen. Vi var alltid där på tisdagar men vi har byt dag till onsdagar istället. Mina jobbarkompisar sa att jag kunde ha med mig egen matsäck om jag ville. Det vill jag. För det så mysigt att fixa egen matsäck tycker jag. Jag har alltid fått matsäck från jobbet. Mitt förra jobb då gjorde jag också egen matsäck. Så det ska bli kul och jag blev så glad när dom sa det. Vi åt lunch i skogen som vi gjorde själv som vi brukar göra. När jag hade slutat så gjorde jag äreden och när jag cyklade så flög det flugga i mitt öga. Det var inge skönt. När jag kom hem så tog jag en dusch.♥  

 

Av Malin - 3 september 2013 21:04

Idag har vi både var ute i solen och varit inne. När jag hade slutat så gjorde jag lite äreden. När jag kom hem så fixade jag och älsklingen med tvätten. Efter det kom Robert s och en som heter Robin hit. Dom gick hem för en stund sen. Den är godbiten kom älsklingen hem med idag. Han fick den från jobbet. Han ville inte ha den så jag fick den. Tack den satt fint i min mage. Jag älskar dig gubben.

 

Av Malin - 2 september 2013 20:41

Idag hade jag min pyssel grupp. Vi gjorde samma pyssel som förra gången. Så alla hinner göra den pysslet. På rasten fick vi kakor som en av mina jobbakompisar bjöd på mums. Det har både regnat och varit sol idag. Tur så regnade det inte när jag skulle till jobbet och hem. Jag vaknade i natt att det öste ner regn. Då tänkte jag bara å nej hoppas det inte regnar när jag ska cykla men det gjorde det inte som tur är. Idag fick vi kort av Joline och Pontus. Den vart lite sen men det gör inget. För mamma och pappa fick den för några dagar sen. Dom kom hem igår också. Kortet är i 3D. Den är så cool och fin. Tack så mycket för kortet Pontus och Joline kramar till er från oss.

     

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards