prinsessanmalin

Alla inlägg under september 2013

Av Malin - 17 september 2013 20:59

På jobbet var rätt lugnt. Imorse var vädert bra och sen kom regnet igen suck. Idag köpte vi pizza hem. Vi köpte hemkörning. Truls tycke att pizzalocket var en skön säng att sova på. Haha han är bara för söt. Sen har jag klippt och målat mina naglar. Det vart en höst färg. Det är en glittriggrön fin färg. Haha och Truls ville ha mina sax hela tiden. Så det var svårt att klippa då.

   

Av Malin - 16 september 2013 21:03

Idag var det verkligen höst. Det regnade och så var det jätte kallt ute. Inge kul att cykla i regnet och vara ut i detta väder. Idag hade jag min pyssel grupp. Sen gjorde jag lite ärenden när jag hade slutat. Jag träffade en vän lite snabbt förut. För jag och älskling fick en paket. Min vän hade varit på semester. Tack så mycket. Den är så söt. Nu sitter jag med filt framför tv. För jag fryser brr.

 

Av Malin - 15 september 2013 20:30

Idag åkte jag och mina föräldrar till en affär och kollade lite. Jag hittade lite fint. Så jag vart nöjd det jag köpte. Sen kollade vi på en loppis och så fikade vi lite. Efter det köpte jag kaffe till min älskling. Sen åkte vi hem. Så jag haft en kul och mysig dag med mina föräldrar. Tack för jag fick följa med. Sen kollade jag klart på en film som jag började se i morse. Till brunch åt jag thai mat som vart över igår.

 

Av Malin - 14 september 2013 21:26

Idag har jag ju varit på jobbet. Det var föräldrar fixar dagen idag. Så föräldrar och barn fick hjälpa oss att bygga och fixa på våran ute gård. Några föräldrar hade bakat massa gott och vi grillade hamburgare och korv. Så vi hade en mysig dag med dom. När jag kom hem städade jag lite. Jag åt kvälls mat med mina föräldrar idag. Vi köpte thai mat som vi åt hemma hos mig. Jag fick en plånbok som man kan ha mobilen i. För pappa hade köpt fel så jag fick den. Den är så galet snygg. Tack världens bästa pappa. Jag fick en cider också som jag hade fåt av en vän till oss. Tack så mycket för cidern. Tack för maten och tack för en mysig sälskap. Jag åkte aldrig till svärmor idag. Nu är jag så trött och helt slut. Jag gick upp tidigt idag och har jobbat hårt idag. Så jag känner mig duktig idag. Jag ska snart sova. För jag håller på och somnar snart zzzz.

 

Av Malin - 13 september 2013 19:15

Idag har det var väldigt lugn dag idag på jobbet. Nu är min älskling hemma hos svärmor och han ska sova över där. Jag skulle också ha gjort det men jag ska jobba imorgon. Det är inget vanligt jobb jag ska göra där. Jag skriver mer om det imorgon. Jag kanske ska till svärmor imorgon istället. Så jag åt mat framför tv och bara hade det mysigt idag. Sen har jag badat i våran badkar med skum. Det var så skönt. Sen har jag slängt massa skräp.Tur att jag har min lilla Truls här så jag inte är helt själv. Nu får ni ha en trevlig helg alla mina läsare. Nu ska jag mysa framför tv med lite gott. Det kan var mysigt att vara själv ibland och bara ta hand sig själv. Fast jag saknar min älsklig redan. Men snart får jag träffa han igen.

 

Av Malin - 12 september 2013 19:10

Idag har det varit lugnt på jobbet. Till fruk fick vi plommon som en av barnen hade med sig och dom var goda. Det var någon jobba kompis som bjöd på godis. Som man mumsade lite på rasten och det var innan lunch också. Sen fick vi glass av ena av barnen också. Min chef var på körslaget hennes syster är med där och det är min jobbakompis. Min chef hade gjort den här fina skylten. När jag kom hem fick jag massa överraskningar. Jag fick massa fina saker av min bästa pojkvän. Tack älskling jag älskar dig grymt mycket. Nyss fick jag en till överraskning. Mamma ringde och sa att jag skulle komma ner. Då hade dom köpt semla till oss och Truls fick en leksak han också. Han älskar den saken redan och den saken är så söt. Tänk att det finns att köpa semlor nu redan. Det ska bli så gott sen.

         

Av Malin - 11 september 2013 20:31

Idag så var vi i skogen med barnen och jag hade med mig egen matsäck. Vi åt lunch i skogen och vi åt potatismos,korv och bröd. Sen bakade vi bröd också. Barnen har fått välja mat som vi ska göra i skogen varje onsdag. Så det kul. I morse så körde moster mig. För jag kunde inte cykla idag. För mamma skulle hämta mig. Tack moster. Sen när jag hade slutat kom mamma och hämtade mig. För jag skulle fixa ett nytt leg till mig. Min håller på gå ut snart. Tack mamma att du följde med och körde mig. Efter det så fikade svärmor och mamma hemma hos oss. Sen var jag tvungen att duscha. För jag lukade rök efter vi hade grillat i skogen. Här en till bild mig som Danne tog i helgen.

 

Av Malin - 10 september 2013 20:59

Idag har det varit rätt lugnt på jobbet. När vi kom hem från våra jobb så tvättade vi massor med tvätt. Sen har vi bäddat rent i sägen. Så det kommer vara gosigt att sova i sängen sen. längtar redan till sängen. Jag älskar min fina nya påslakana. Sen har vi bada i våran badkar. Så vi ska snart sova natti natti sov så sött alla mina läsare.

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards