prinsessanmalin

Alla inlägg under september 2013

Av Malin - 24 september 2013 06:22

 

                             Idag har jag och min bästa pojkvän Daniel varit förlovade i 2 hela år.<33

Va ska man börja det ju helt underbart. Du är den första jag tänker på när jag vaknar på morgonen och den sista Jag tänker på innan jag somnar varje kväll. Du får mig på bra humör när du ler och säger något gulligt hela tid. Du finns alltid för mig och jag finns alltid för mig. Du och jag är så perfekta tillsammans. Jag får så mycket fint av dig. Tack för allt min sockertopp. Jag älskar dig så enormt mycket. Mega många pussar till dig min fästman från din fästmö.

Av Malin - 23 september 2013 20:17

Idag hade jag en grupp själv nästan hela dagen. Idag var det soligt men det blåste jätte kallt brr. Sen kom mina föräldrar och hämtade oss. För vi skulle äta på Mcdonalds. För jag och älskling har varit förlovade i 2 år imorgon. Så firade vi lite innan med mina föräldrarna. För imorgon kunde dom inte äta med oss. Vi fick present av dom också. Vi fick en fritös. Tack så mycket bästa föräldrar. Ni är dom bästa föräldrar man kan ha och jag älskar er enormt mycket.

 

Av Malin - 22 september 2013 20:38

Idag och igår kom Pyret och väckte mig. Hon är bara för söt. Jag och mamma åkte först till mormor och morfar lite snabbt. Vi lämnade äpplen. För hon ska göra mer äppelmos och så ska hon göra mer saltgurka också. Jag har både fått saltgurka och äppelmos mums. Sen åkte vi till moster lite snabbt. Vi hämtade lite mat. För hon hade tjejfest så då vart massa över som vi fick. Så det åt vi till lunch. Vi fick efterrätt också. Efter det rensade jag jackor och skor som jag hade hos mina föräldrar och nu har jag tagit hem dom som jag ska ha kvar. Det skönt att rensa ibland. Helgen gick för fort som vanligt. Min älskling var hemma hos svärmor i helgen. För han skulle fira en kompis som har fyllt år. Jag saknade han redan efter en helg bara. Nu är man alla fall hemma igen. Jag har två stycken hem. Hemma hos mina föräldrar är mitt hem också och det kommer det alltid att vara. Här bild på mig som älsklingen tog för några veckor sen.

   

Av Malin - 21 september 2013 19:46

Idag så åkte jag och mamma och shoppade lite I Eskilstuna. Pappa var och kollade på en kompis som skulle åka rally. Jag hittade massa fint. Den lilla tändaren fick jag av mamma. Dom ska få min som jag har hemma som är stor. Sen  betalade mamma ena skorna till mig. Sen fick jag ett par gratis för jag köpte två stycken skor. Tack mamma för skorna och att vi åkte dit. Sen efter det kom Pontus och Joline hit. Dom fikade lite och visade bilder från deras semester. Vi fick presenter av dom också. Mamma och pappa fick två stycken tvålar och ett ljuslyckta. Jag och Danne fick mini kanin ljus som lukat gott. Tack så mycket. Sen plockade vi äpplen i trädgården. Pontus skakade hela träd så jag fick ett äpple i pannan  haha. Det gick bra. Sen brände jag mig i brännässlor aj.

       

Av Malin - 20 september 2013 21:20

Idag var det väldig lugnt på jobbet. Många var lediga idag. När jag kom hem slängde jag massa skräp och mamma kom då också. För hon skulle hämta mig. Jag ska sova över hos mina föräldrar hela helg hur mysigt som helst. Det så kul att träffa alla underbar djuren också. Jag älskar dom så mycket. Jag gjorde nyss bild på djuren som mina föräldrar har och Truls fick också vara med. Torsten och Greta finns inte kvar längre. Dom har en fått av oss. för vi har inte riktigt tid med dom just nu och så. Sen har jag tvättat hemma hos mina föräldrar också. Nu ska jag fortsätta har fredagsmys. Ni får ha en jätte trevlig helg nu alla mina läsare.

 

Av Malin - 19 september 2013 20:48

Idag på jobbet gjorde vi äppeljuce med våra egna äpplen också. Vi ska smaka den imorgon. Hoppas att den bli god. I morse öste det ner regn. Tur så gjorde det inte när jag cyklade. Imorgon blir det helg igen och imorgon ska jag hem till mina föräldrar. Så det ska bli mysigt och kul. Ska bli skönt med hel helg att vara ledig. För förra lördagen jobbade jag ju.

 

Av Malin - 18 september 2013 20:35

Idag var vi i skogen med barnen. vi åt matsäck och lunch. Jag hade med mig egen matsäck . Vi åt tacos så det var gott . Jag fick jobba lite över idag. När jag kom hem så kom mamma hit. För vi skulle stor handla idag. Vi handlade i tre affärer. Det tog lång tid att handla allt. Så det vart sen mat idag. För vi var ju tvungen att packa upp allt också. Men det är rätt kul att handla. Tack mamma att du körde oss. För en stund sen duschade man. För man luktade rök från skogen. Så jag har haft fullt upp idag och nu är jag helt slut. ska bli skönt att sova sen. Den här bilden på mig tog Danne förut när vi tog bilder.

 

  

Av Malin - 18 september 2013 07:08

                                     2 år och 7 månader med min underbaraste skatt Daniel.<33

Jag vill visa för hela världen att du är min pojkvän. Du är så perfekt som det bara går. Jag kommer aldrig sluta älska dig vad som än händer. För du kommer alltid att finnas i mitt hjärta och mitt hjärta slår bara för dig älskling. Mossor med pussar och kram till min älskling från din fru.

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards