prinsessanmalin

Alla inlägg under augusti 2013

Av Malin - 7 augusti 2013 20:31

Idag igen har det och varit lugn på jobbet. Det har både varit sol och regn idag. Vi gjorde en rosa fin färg med deg som vi degade med. Det tycker dom är så kul att få baka och dega. Här kommer det en ny bild på mig som jag har gjort om lite och den blev så cool. Hoppas det blir bättre väder imorgon. Snart blir det äntligen helgen igen också.

 

Av Malin - 6 augusti 2013 20:15

Idag var det också lugn dag på mitt jobb. Vi smakade varsin moröter som vuxsit ute på våran gård på jobbet. Dom var goda. Vädret har varit så där idag. Jag har varit trött hela dagen idag. Så det blir att sova snart. Nu tittar vi på Allsång på skansen. Jag gosar också med min världens bästa Truls.

 

Av Malin - 5 augusti 2013 21:58

Idag började jag och älsklingen att försova sig. Det var tur att jag inte kom för sent till jobbet. På jobbet var det lugnt. Det var inte mycket barn där. För en stund sen var vi på våran allsång. Jag köpte en mjukglass men den smälte jättemycket. Det var ett band som var jätte bra och det var sista allsången i år. Dom kastade godisregn för att det var sista gången idag. Jag fick tag på tre stycken godisar. Nu ska jag och älskling sova så att vi orkar gå upp imorgon och sen är jag jätte trött också.

   


Av Malin - 4 augusti 2013 20:20

Vi hade det jätte trevlig och kul igår. Vi har kräftfest varje år med dom. Deet är våran tradition. Våra djur var med också. Haha Truls smet igår igen men vi hittade han igen. Vi åt både vanliga kräftor och hummer. Sen åt vi goda hem gjorda vitlöks bröd som Joline hade gjort. Vi drack cider och men jag har några stycken kvar som vart över. Sen på kvällen började det åska och blixtar jättemycket. Det var inte små blixtrar eller. Dom var jätte stora och läskiga. Vi satt ute fast det gjorde det och så regnade det super duper mycket. Vi var uppe länge igår. Idag har det var en lugn dag. Vi gick ut en stund med Truls med ett kattkoppel. Han tycke det var lite konstigt. Det kändes konstigt och tomt att inte har sovit med älsklingen på två nätter. Men snart får jag äntligen göra det igen. Vi ska snart sova. För vi ska upp tidigt imorgon. Vi börjar jobba igen imorgon.

                   

Av Malin - 3 augusti 2013 16:32

Idag har jag fixat och målat mina naglar. Det vart blåglittriga naglar. Den nagellacket är nytt och det var jätte fin färg. Sen har moster varit här och lämna lite saker. Vi fikade med henne. Vi åt glass och chokladsås. Sen så har jag plattathåret också. För en stund sen kom Pontus och Joline hit. Vi fikade lite med dom också. Truls smet ut förut men vi hittade han som tur var. Snart ska vi ha kräftparty med våra grannar och några andra. Jag ska snart byta och sminka mig och så. Idag blev det ett tidigt inlägg.♥ 

 


Av Malin - 2 augusti 2013 19:21

Idag var det 35 grader ute. Nu är jag hemma hos mina föräldrar. För Danne spelar med en kompis och imorgon ska vi ha kräftfest hemma hos mina föräldrar. Jag har tvättat hemma hos mina föräldrar och ätit god mat. Det känns skönt att vara hemma. Träffa mina föräldrar och alla djuren. Truls fick följa med till mina föräldrar också. Jag ska sova i mitt gamla flickrum mysigt värre. Snart blir det tvmys med lite gott. Mamma hade baka chokladkaka och hade köpt center lakris choklad till mig. Den är ny jag har aldrig smakat den. Tack mamma. Vi hade fått colaglas av min föräldrar tack mamma och pappa.

 

Av Malin - 1 augusti 2013 19:52

Idag har vi stor shoppat med svärmor I södertälje. Jag hittade mycket. Som tur var det mycket rea. Dom gul/orange knästrumporna ficka jag av hon i kassa. Haha jag vet inte varför. Sen fick vi godis av hon i kassan. Sen hittade jag lite pengar också på en toa. Vi har varit borta hela dagen. Vi kom hem för en stund sen. Svärmor bjöd oss både på mat och fika. Tack snälla svärmor. Alla vi hittade massa haha. Tack älskling och svärmor för en mysig dag idag.

      

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards