prinsessanmalin

Alla inlägg under juni 2013

Av Malin - 17 juni 2013 20:02

Den dagiset hade klarat sig. Det var bara pizzarina som det hade brunnit. Men vi fick inte leka på vår gård. Som vi fick leka på andra ställen. Det verkligen tur att mitt jobb klara sig. Efter som jag har precis har börjat jobbat där också. Efter vi hade ätit lunch fick vi en glass och en bulle. För det var två stycken som fyllde år idag. Moster kom hit för en stund sen och lämnade lite saker också. Nu tar vi kväll och tittar på tv. Här bjuder jag på en ny bild på mig som jag har gjort om lite.

     


Av Malin - 16 juni 2013 20:03

Idag kom mamma hit och vi åkte och hälsade på morfar. Vi fikade lite och så. Idag har det varit både sol och regn. Så det har varit konstigt väder idag. Sen har vi handlat lite. För det behövde fylla på lite men vi ska snart stor handla snart. För det behövs verkligen. I natt hade det brunnit i en pizzerian som är samma hus som mitt jobb eller vad ska säga. Mitt jobb klara sig rätt bra. Det ligger bara massa glas splitter på våran gård och så vart vårat förråd rök och vattenskada. Men den andra daigset klarade sig inte så bra. Jag får nog veta mer imorgon när jag ska jobba.

 

Av Malin - 15 juni 2013 19:47

Idag har vi tvättat 4 stycken tvättar. För vi gjorde rent i våran säng också. Det ska bli skönt att krypa ner i våran ny bäddade säng sen. Sen gick vi ner till stan och kollade lite där. Vi åt lunch på stan. Jag åt nachotallrik. Sen kom det en tjej till oss som ska gifta sig och hon ville att vi skulle skriva i en bok att hur är en bra förhållande. Så det var kul att hon kom till oss. Så gott det var. Sen kom våran kompis Katta och kollade hur vi bor. Hon tycke vi hade det fint. Vi fick en fin present av henne. Hon ville bara köpa den. Så det var snällt tack så mycket. Det är ett kort som är 3D. Nu blir det lördagsmys med lite gott.

    

Av Malin - 14 juni 2013 20:32

Idag har det varit en jätte lugn dag på jobbet. Jag fick jobba lite över. För dom behövde ha mig då. Det åskade lite när vi var ute med barnen usch för det. Det åskade lite för en stund sen också tror jag. Danne fick den här riktigt fina rosa blomman av lärarna på skolan. För han jobbat så bra och han jobbade över också. Alla vaktmästarna fick sån fin blomma också. Det är Danne som har tagit bilden. Den bilden vart så cool. Nu får ni ha en mysig och trevlig helg alla mina läsare.

 

Av Malin - 13 juni 2013 20:25

Idag var vi på gympan men några stycken av barnen. Dom fick träna på att byta om och dusch för snart ska dom börjar i skolan. Fast det har dom gjort några gånger redan. Dom är jätte duktiga. Efter jag hade slutat så cyklade till stan lite snabbt. Idag är det många som har tagit studenten. Grattis till alla som har tagit studenten i år hip hurra. Stackars dom som tog idag fick regnväder på deras dag.

 

Av Malin - 12 juni 2013 20:22

Igår morse såg jag massa söta andungar vid sjön. Dom var så söta. Idag har det varit en lugn dag på jobbet. Vi har varit ute mycket i det här fina vädret. Där ute fick dom ha vatten lek. Med vattenkannor och massa annat kul. Det tycker dom är så kul. Nu blir det en lugn mysig kväll.

   

                             ♥ Idag fyller min Truls bebis 3 år. Jag älskar dig gubben.

Av Malin - 11 juni 2013 20:14

Usch igår kväll när vi skulle gå sova började det åska och blixtar. På jobbet skulle några stycken av barnen har plockat blommor till sommarfesten som var idag. Dom andra barnen fick leka och äta matsäck med mig. Så mysigt så. Idag hade alla fin kläder på sig. Alla barnen var så fin och barnen tycke jag var så fin idag. På sommarfesten sjöng barnen för föräldrar och släkt. Sen var det fika och tipspromenad. Barnen hade med sig egen fika. Jag fick fika av jobbet. Jag fick en stor kanelbulle och cola mums. Så man kan säga att är som en lite sommaravslutning. Fast dagiset är inte stängt än. Så det har var en rolig och en jätte mysig dag idag. Här kommer det en bild hur finklädd jag var idag. Fast hela min klänning kom inte med på bilden.

 

Av Malin - 10 juni 2013 20:06

Idag var det inte kul att cykla i regnet till jobbet. Jag måste fylla på busskoret så jag kan åka buss när det regnar. Idag gick vi till gympan med några stycken av barnen. Annars har det varit en lugn dag på jobbet. Vädret har varit jätte konstigt idag. Det har varit sol och regn hela tiden idag. Jag mötte älsklingen på stan idag också. Nyss drack jag lite kaffe latte. Så gott det var. Snart blir natti natti för oss. Jag är så himla trött som man brukar var när det är måndagar.

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards