prinsessanmalin

Alla inlägg under maj 2013

Av Malin - 9 maj 2013 20:33

Idag har vi storhandlat mat och lite annat till våran lägenhet. Vi ska flytta in dit på lördag. Det ska bli så kul och spännande. Det tog flera timmar att handla allt. Så vi har haft fullt upp idag. För en stund sen åt vi årets första rabarberpaj med vaniljsås till och det var så gott. Nu blir det en lugn kväll framför tv.

 

Av Malin - 8 maj 2013 19:59

Idag har det varit en rätt lugn dag men det var många barn där. Det var jätte skönt väder idag också. Jag hade årets första sommarkläder på mig igår och jag hade idag också. Det så härligt att man kan ha det nu äntligen säger jag bara. Efter vi hade ätit kvällsmat så tog jag en glass. Den 88 glassen är så himla god. Mamma hade köpte olika sorters glassar idag. Det är så mumsigt med glass. Nu har jag långhelg. Jag har ledigt tills söndag. Det ska bli så skönt att vara ledig i några dagar. Trevlig helg alla mina läsare som har fått helg nu. För en stund sen åt vi pappas ny bakat sockerkaka mums. Nu blir det att titta på en film för mig.

 

Av Malin - 7 maj 2013 20:32

Idag var vi i skogen med barnen. Vi åt matsäck där. Dom plockade skräp och lekt där också. Dom tycker det är så kul att plocka skräp. Vi åt lunch ute igen. För det var så varmt och skönt idag också. Mamma hämtade oss idag igen. För vi skulle till lägenheten. Svärmor kom dit också. För hon ville se hur den såg ut och så. Hon tycke den var fin. Sen fick jag en cool och en bra väska av moster. Den väska vissar när det är bra strålar på solen och dåliga strålar. Den är så fin och den passar bra att ha som strandväska. Hon säljer oriflame produkter och hon brukar få massa gratis produkter. Jag och mamma brukar få massa produkter. Vi brukar köpa också. Tack moster. Jag vart så nöjd med väskan och den är en riktig härlig färg på den också. Moster körde oss till jobbet i morse också. Tack för att du körde oss till jobbet moster.

    

Av Malin - 6 maj 2013 20:24

Idag har det varit riktigt sommar väder. Några stycken av barnen fick gå gympan idag och det tycker dom är så kul. Efter det åt vi lunch ute. Jag brände min rygg idag. För det var så varmt. Aj vad ont jag har. Efter jag hade slutat mötte jag älsklingen. Mamma hämtade oss på stan. För vi skulle till lägenheten och lämna säckarna kläder i och lite annat. För en stund sen målade jag mina naglar. Det vart bebisrosa med glitter i. Jag vart så sugen på att måla dom. För det var rätt länge sen nu. Jag hämtade nagellack från våran lägenhet. Nu är jag jätte trött. För vi gick upp tidigt och vi var på mammas jobb och jag åte lite frukost där. Så det blir att sov snart.

Av Malin - 5 maj 2013 19:44

Idag har det varit härligt väder. Vi har varit ute hela dagen. Till lunch så åt vi korv och bröd. Vi grillade korvarna och det vart super gott. Vi har packat säckar med kläder i bilen och lita andra saker också. För vi ska lämna dom efter vi har jobbat imorgon. Sen till kvällsmat vart det grillmat igen mums. Annars har det varit en lugn härlig söndag idag. Hoppas nu har haft en bra helg alla mina läsare. För det har jag haft.

 

Av Malin - 4 maj 2013 20:58

Idag åkte vi till stan. För det var kulturdag idag. Så vi gick och titta på det och fikade gjorde vi också. Efter vi hade ätit kvällsmat så åkte vi till lägenheten. För pappa har inte varit där och sen åkte vi handlade lite. När vi kom hem åt vi godisglass och den var rätt så god. Här är bilden på glassen som vi åt och den bilden vart så cool. Nu kom Pontus och Joline. Så nu ska vi vara med dom lite.

 


Av Malin - 3 maj 2013 19:24

Idag fick jag passa många barn själv. Så jag har haft fullt upp på jobbet idag. Efter jag hade slutat vart jag hämtad. Vi skulle handla med moster. För hon skulle köpa massa saker till oss som vi ska ha när vi flyttar. Det var våran flyttpresent av henne. Tack så mycket moster för allt vi fick. Nu är det dags för fredagsmys. Jag och älsklingen ska titta på en film och mysa lite. Vi ska äta dom är goda söta osthjärterna också. Nu får ni ha en jätte mysig helg alla mina läsare.

 

Av Malin - 2 maj 2013 19:49

Idag gick jag en promenad med tre stycken av barnen sjäv. Vi gick till en lekpark. Det tycke dom var så kul och det var så fin väder idag. Det var så mysigt att få gå sjäv med dom också. Till mellis fick vi korv och bröd mums. När jag hade slutat kom mamma och Danne och hämtade mig. För vi skulle fylla på busskortet och jag skulle till tandläkaren. Det gick jätte bra hos tandläkaren. Jag hade inge hål som vanlig och det så bra. Min tandläkare hade rosa hår och det var så coolt. Hon var jätte duktig tycker jag. Efter det åkte vi till lägenheten lite snabbt. För jag ville se hur det ser ut igen. Sen efter vi hade gjort det så köpte vi hem pizza och det var så gott. För det var så länge sen vi åt det. Nyss åt vi en kladdkaka som våran kompis hade gjort och den var så god. Jag dricker bästa goda cola.

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards