prinsessanmalin

Alla inlägg under maj 2013

Av Malin - 17 maj 2013 20:10

Idag på jobbet har det varit en lugn dag idag. När jag och älskling hade slutat så handlade vi lite och sen gick vi hem. Det var så fint väder idag. Vi fick goda mackor av Dannes jobbarkompis. I min macka är det kycklingcurry och grönsaker i. Vi ska äta dom nu och det ska bli så gott. Tack så mycket för dom. När vi kom hem hade vaktmästaren fixat vårat avlopp. För det var knäpp. Nu funkar den igen. Nu får ni ha en trevlig helg alla mina läsare. Nu ska jag äta den här goda macka,dricka gott och titta på film.

 

Av Malin - 16 maj 2013 20:31

Idag var det förskolans dag. Några barn var i skogen och några var på stan. Jag var med dom som var i skogen. Vi fikade och så åt vi korv och bröd. Det var så gott mysigt. Sen fick barn ett uppdrag och när dom hade klarat det fick dom varsin glass. Dom andra barnen som var på stan vann tävlingen som var på stan. Så det var kul och dom kommer vara i tidningen imorgon. Så det har varit fullt upp idag och den här dagen gick jätte fort. För en stund sen tog jag och älsklingen en kvällspromenad. Vi köpte varsin glass också mums. Så mysigt så och det så skönt väder också.

 

Av Malin - 15 maj 2013 20:34

Idag cyklade jag till jobbet. På jobbet har det varit en lugn dag idag. Vädret har varit konstigt idag. Det har både varit varmt och kallt. Idag fick vi nya kanaler och ett nytt internet. Mamma hjälpte oss med dom. Vi fick jordgubbar som mamma hade köpt till oss idag också. Vi åt det nyss efter vi hade duschat. Vi åt socker och mjölk till jordgubbarna. Dom var så goda. Tack för jordgubbarna och tack för hjälpen mamma.

 

Av Malin - 14 maj 2013 20:55

I morse körde mamma mig. För hon skulle köra mormor till doktorn och så regnade det då också. Tack mamma att du körde mig. På jobbet gick vi till skogen med barnen och vi åt lite matsäck där. Så mysigt värre är det. Till mellis fick vi glass som vi åt ute i solen. Det var ett barn som fyllde år som bjöd på det. Det så gott och mysigt. För då kom solen fram och det var så skönt. Jag tog bussen hem idag. Här kommer det en gammal bild på mig.

 

Av Malin - 13 maj 2013 20:23

Idag cyklade jag till jobbet för första gången. För nu bor vi rätt nära jobbet. Det så skönt att vi bor så nära jobbet. Slippa åka buss. Jag kommer åka buss ibland när det är dåligt väder. På jobbet har det varit rätt lugnt dag idag. Till kvällsmat lagade jag och älskling taco. vi drack champagne till maten. vi drack med champangeglass också. Dom kom inte med på bilen bara. Vi hade det så mysigt. Det var första gången vi lagde mat i våran lägenhet och vi har fått en ny spis idag också. Älsklingen mår bättre idag. Det är så bra.

 

Av Malin - 12 maj 2013 19:43

Idag har vi mest tagit det lungt. För Danne mår inte så bra. Imorse kom mamma,pappa och Pyret och hälsade på. Dom hade med sig munkar. Sen följde jag med dom och handla lite. För vi behövde ha lite saker. Vi har titta på några stycken filmer också. Vi tog ett bad i våran badkar för första gången också. Det var så skönt.

 

Av Malin - 11 maj 2013 20:09

Idag gick vi upp klockan 8.00 För vi skulle åka till lägenhet klockan 9.00 Svärfar,Micke och svärmor dom kom och hjälpte oss att ta med våra möbler som skulle till våran lägehet. Efter vi vara klara med det åt vi med mamma och svärmor. Vi köpte mat hem. Det var så gott. Nu har vi packat upp alla kartongerna. Det tog hela dagen. Nu är vi jätte trötta. Så nu sitter vi soffan och tittar på tv. Vi äter lite chips och dricker lite gott också. Tack alla som hjälpte oss idag. Hoppas vi kan sova i natt i våran nya lägenhet.

 

Av Malin - 10 maj 2013 20:46

Idag har vi lämnat mer saker till lägenheten och vi köpte lite saker som vi glömde köpa det igår. Sen var vi på stan och kollade lite där. För det fanns lite att titta på. För det var något på stan idag och det var loppis där också. Sen har vi gjort rent i burarna. Vi ska pröva se om Greta och Torsten kan bo i samma bur. Det går bra just nu i alla fall. Dom fick vara ute en stund idag och det tycke dom var så skönt. Jag glömde säga att vi tvättade igår också. För en stund sen åt jag denna söta goda choklad. Imorgon gäller det då ska vi flytta.

 


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards